Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοηθεια σε προσκλητηριο!!

marilina

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας,

το καλοκαιρι πρωτα ο θεος σκεφτομαστε να βαφτισουμε τα διδυμακια μας(αγορι και κοριτσι). αν και ειχα πολυ ορεξη να τα φτιαξω ολα μονη μου πριν 1 μηνα μαθαμε οτι η μαμα μου εχει καρκινο του μαστου και μαλιστα θα χειρουργηθει αυτη την εβδομαδα..επομενως ολες οι ετοιμασιες θα πανε πισω και μαλιστα ισως αναβληθει και η βαπτιση( η μανουλα μου να γινει καλα πρωτα!!)

στο θεμα μας τωρα, θα ηθελα την βοηθεια σας στην δημιουργια του προκλητηριου που θελω να ειναι ενας πριγκηπας και μια πριγκηπισσα. αν καποια κοπελα ειναι γραφιστρια και μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα παρα πολυ..μια πριγκηπισσα εχω βρει που μου αρεσει, πριγκηππα ομως δεν βρηκα..

η ιδεα ειναι μαλλον να το εκτυπωσω σε ριζοχαρτο και θα το βαλω σε κουτακι

ευχαριστω εκ των προτερων

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Διαφημίσεις

???καμμια??

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!!Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ

http://www.invitations.webtype.gr/shop/pd-572234514.html

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας,

το καλοκαιρι πρωτα ο θεος σκεφτομαστε να βαφτισουμε τα διδυμακια μας(αγορι και κοριτσι). αν και ειχα πολυ ορεξη να τα φτιαξω ολα μονη μου πριν 1 μηνα μαθαμε οτι η μαμα μου εχει καρκινο του μαστου και μαλιστα θα χειρουργηθει αυτη την εβδομαδα..επομενως ολες οι ετοιμασιες θα πανε πισω και μαλιστα ισως αναβληθει και η βαπτιση( η μανουλα μου να γινει καλα πρωτα!!)

Δεν το πιστεύω!! Ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ:-( Σαν να διαβάζω τη δική μου ιστορία... Τέλος Γενάρη, τη βδομάδα που θα πήγαινα να κλείσω εκκλησία για τέλος Απριλίου, μάθαμε ότι η μαμά μου έχει καρκίνο του μαστού και μάλιστα πολύ προχωρημένο:-( Τώρα κανονίσαμε τη βάπτιση 13/6 εν μέσω της χημειοθεραπείας, λεπτομέρειες με πμ για να μην κάνω κατάχρηση του χώρου...

5dyVp3.png