Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καλοκαιρινές παντοφλίτσες???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

crocs τα καλυτερα για μεσα και εξω απο το σπιτι.

Δεν θα ζεσταίνονται/ιδρώνουν τα ποδαράκια της που είναι πλαστικά;

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Δεν θα ζεσταίνονται/ιδρώνουν τα ποδαράκια της που είναι πλαστικά;

Οχι καλε...ειναι σουπερ...να δεις θα τα χαρει πολυ το παιδι.Τα πηραμε περσι στον ανηψιο μας και τα καταχαρηκε ολο το καλοκαιρι.Μονο προσεξε να παρεις τα αυθαιντικα.Γιατι κυκλοφορουν πολλα που μοιαζουν αλλα δεν ειναι πολυ ανετα.

Διαφημίσεις

Οχι καλε...ειναι σουπερ...να δεις θα τα χαρει πολυ το παιδι.Τα πηραμε περσι στον ανηψιο μας και τα καταχαρηκε ολο το καλοκαιρι.Μονο προσεξε να παρεις τα αυθαιντικα.Γιατι κυκλοφορουν πολλα που μοιαζουν αλλα δεν ειναι πολυ ανετα.

Από που μπορώ να τα πάρω και πόσο κάνουν;

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Αν θυμαμαι καλα τα ειχαμε παρει απο ιντερσπορτ γυρω στα 30 ευρω.Γενικα νομιζω θα τα βρεις σε μαγαζια με αθλητικα.

να παρεις οπωσδηποτε αυθεντικα. Εμενα τα φοραει στο σπιτι,σχολειο,παιδικη χαρα,παραλια,πισινα. Η τιμη ειναι γυρω στα 30ευρω. Τα πουλανε στα Νοτος , μοναστηρακι , τοπικα καταστηματα παπουτσιων.

κοριτσακια μου!

Εμεις πήραμε όταν ήταν 2 και κάτι μηνών τα crocs και αργότερα πήραμε και havajanas αλλά τα πρώτα τα ευχαριστηθήκαμε τώρα τα φοράει και η μικρή 18 μηνών και η μεγάλη, συμφωνώ να είναι τα αυθεντικά, εγώ αγόρασα της μεγάλης με 19 ευρώ τα crocs απο την intersport της Αγίας Παρασκευής, τα havajanas δεν τα φόρεσε καθόλου γιατί την δυσκόλεψε η διχάλα, ίσως φέτος αν της κάνουν!!

Εμεις πήραμε όταν ήταν 2 και κάτι μηνών τα crocs και αργότερα πήραμε και havajanas αλλά τα πρώτα τα ευχαριστηθήκαμε τώρα τα φοράει και η μικρή 18 μηνών και η μεγάλη, συμφωνώ να είναι τα αυθεντικά, εγώ αγόρασα της μεγάλης με 19 ευρώ τα crocs απο την intersport της Αγίας Παρασκευής, τα havajanas δεν τα φόρεσε καθόλου γιατί την δυσκόλεψε η διχάλα, ίσως φέτος αν της κάνουν!!

Άσε που έχω ακούσει ότι η διχάλα δεν είναι καλή για τα μικρά παιδάκια....πειράζει λέει το νεύρο που βρίσκεται σε εκείνο το σημείο.

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

Άσε που έχω ακούσει ότι η διχάλα δεν είναι καλή για τα μικρά παιδάκια....πειράζει λέει το νεύρο που βρίσκεται σε εκείνο το σημείο.

Ωχ αυτό δεν το έχω ακούσει!! αλλά αφού μας αρέσουν τα crocs θα συνεχίσουμε με αυτά.

mariapap82 ρώτησα το Σάββατο σε ένα μαγαζί γιατί θέλω κι εγώ για τα πιτσιρίκια και μου είπαν ότι ξεκινάνε από 21-22. Οπότε 23 υπάρχουν. Τώρα όσον αφορά που τα βρίσκεις... είναι ένα θέμα. Σε σχετικα λιγα καταστήματα θα τα βρείς, αν επιτρέπεται σε ποια περιοχή μένεις?

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

δεν εχει στο φαληρο... θα πρεπει να παω γλυφαδα. Ειχα κοιταξει και στα λητω και δεν εχουν τετοια. Μα καλα τοσο λιγοι προτιμουν παντοφλιτσες? Ο περισσοτερος κοσμος τι κανει?τους φοραει καλτσες?

croks και ουτε να το σκεφτεις

Στους δυο μεγαλους τα εχω τωρα δυο χρονια και καθε χρονο τα λιωνουν,βγαζουν τα λεφτα τους σιγουρα

Στον μικρο θα παρω τωρα, στους αλλους τα ειχα εφοδιαστει απο τις εκπτωσεις του καλοκαιριου

Να παρεις τα αυθεντικα

Περσι η μαμα μου τους πηρε απο τα Carrefour με 4-5 ευρω αλλα ηταν αθλια,ιδρωναν τα ποδια τους και χαλασαν ευκολα

4

δεν εχει στο φαληρο... θα πρεπει να παω γλυφαδα. Ειχα κοιταξει και στα λητω και δεν εχουν τετοια. Μα καλα τοσο λιγοι προτιμουν παντοφλιτσες? Ο περισσοτερος κοσμος τι κανει?τους φοραει καλτσες?

εχει intersport στην ελευθεριου βενιζελου και αχιλλεως αφου εισαι φαληρο ειναι πολυ κοντα...ειχα δει και εγω περισυ crocs εκει ...

και εγω τα φοραγα στην κορη μου περισυ και ειναι πολυ ανετα ,ηταν αυθεντικα μου τα ειχανε στειλει απο το εξωτερικο αλλα βρε κοριτσια ιδρωνανε τα ποδαρακια της παρα πολυ... φετος μου ζηταει απο μονη της σαγιοναριτσες και σκεφτομαι να τις παρω κατι δερματινες που εχω δει...

που μπορουμε να βρουμε τα παιδικα crocs?Συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για αγορακι. Βγαινουν σε 23 νουμερο?

επιδη κ εγω τα εψαχνα, τα βρηκα τελειως τυχαια στο Καλυβιωτη.Ειδικα στο καταστημα της Ερμου ειχε παρα πολυ μεγαλη ποικιλια κ τα νουμερα ξεκιναγαν απο 21. Η τιμή ήταν 25 ευρώ. Του πήρα με σχεδιο Σκουμπιντού και έχει πολύ πλάκα!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

• 1 month later...

εμεις που φοραμε μολις 19 τι να της παρω?

βασικα κατι για την θαλασσα ηθελα, ακομα δεν εχει περπατησει βεβαια....

crocs ηθελα αλλα οπως ανακαλυψα κ εγω ψαχνοντας ξεκιναν απο 21...ελπιζω για του χρονου να της ειναι οκ!

Εμείς πήραμε τα crocs από κατάστημα της alouette (Ν.Ιωνία). Βέβαια στο νούμερο της μικρής 21-22 είχε μόνο ένα ζευγάρι, αλλά σε μεγαλύτερα νούμερα είχε περισσότερα. Πολύ της άρεσαν και τα φοράει συνέχεια. Η δε γιαγιά είναι ευτυχής που παίζουν με τα νερά στο μπαλκόνι!

4MLyp3.pngsJbbp3.png