Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΤΕΓΗ ΣΚΟΦΙΛΝΤ,ΚΥΚΛΑΜΙΝΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αγαπητή τρελοκοτσιδού,

Στον Σκοφιλντ έχουμε τον ανηψιό μου και σε γενικές γραμμές η αδελφή μου είναι ευχαριστημένη.Είναι καθαρός,καλό φαγητό,ωραίοι χώροι και το βασικότερο που ξέρω είναι οτι οι δασκάλες είναι πάντα οι ίδιες...;) Και το ξέρω γιατί ένα ζευγάρι φιλικό αυτήν την στιγμή έχει γιό 20 ετών και είχε τις δασκάλες που έχει αυτήν την στιγμή ο ανηψιός μου!:o Οτι άλλο θές ρώτα.;)

Τρελοκοτσιδού τώρα είδα κοπέλα μου οτι ρωτάς και για τα 'Κυκλάμινα".

Για τον συγκεκριμένο σταθμό έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια απο αυτούς που έχω ρωτήσει...Κοπέλες που νοιάζονται και προσέχουν,καθαριότητα καλό, φαγητό και ήθελα πολύ να πήγαινα να δώ και εγώ τι παίζει,αλλά...ο σύζυγος δεν το σκέφτεται καν για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο: είναι δίπλα στο κτίριο οι πυλώνες της ΔΕΗ και αυτό δεν του αρέσει καθόλου.Είναι βλέπεις 'ψείρας'.

Διαφημίσεις

Συνονόματη μου η στέγη Σκοφιλντ βρίσκεται ακριβώς στην συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Ελ.Βενιζέλου στο Κερατσίνι.Νηπιαγωγείο ο Σκόφιλντ δεν πρέπει να έχει γιατί η αδελφή μου αυτήν την στιγμή ψάχνει για νηπιαγωγείο και πρέπει να τον πάρει απο το Σκόφιλντ τον ανηψιό μου.;)

• 1 month later...

Χτες πήγα στα Κυκλάμινα! Πολύ θετική άποψή. Οι χώροι καινούργιοι και η υπευθυνη πολύ καλή.. τώρα θα δουμε αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι - ρωτήστε με - τώρα θα συγκεντώσω τις απορείες μου για να την πάρω τηλέφωνο. Το θετικό είναι ότι μπορείς να πηγαίνεις για επίσκεψη όποτε νομίζεις .

1gGKp3.png

πήρα τηλέφωνο μολις τώρα στη στέγη Σκοφιλντ, απλά το θέμα είναι ότι είναι 07,00 - 16,00 και εγώ κορίτσια σχολάω 16,00 για την ωρά από Αθήνα και μετα από 6 μηνες 17,00 από Αθήνα...:(

1gGKp3.png

Διαφημίσεις