Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ

Recommended Posts

Κορίτσια HELP !

Θα επιμεληθω τον στολισμο της εκκλησιας στην βαφτιση της ανηψουλας μου και ψαχνω θεμα. Θέλω κατι διαφορετικό. Να σας πω τι σκέφτηκα και μου λετε κι εσεις τις δικες σας ιδεες. Θέμα Ηello kitty ! Πως σας φαινεται?

Βρήκα μπαλονια HELLO KITTY σε ασπρο με φουξ (που ειναι και τα χρώματά μας) μεγάλα περίπου 50cm τα οποια θα βαλω στις κολωνες στην εισοδο της εκκλησίας και πιθανον και στην αρχή του νοητου διαδρόμου εκτος εκκλησιας, ο οποιος θα εχει δεξια και αριστερα λωριδα γαζα (μάλλον φουξ) και δεν ξερω τι να βαλω επανω σ'αυτην. 1) Φαναρακια με κορδελες? 2) Γυάλες με ζαχαρωτα? 3) γυαλες με λουλουδια? 4) γυάλες γεμισμενες με υφασμα και τι μέσα?(γλυφιτζούρια????-κλαδια ελιας ????) 5) Ασπρα κλουβακια με αληθινα πουλάκια μέσα ή με ψευτικα ?Τι να συνδιάσω με τις Hello Kitty? ή κάτι άλλο??? και στο εσωτερικό της εκκλησίας? (δεν θελω να βαλω μεσα στην εκκλησία μπαλονια). ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΩΩΩΩ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΕΞΑΤΕ....

30 ΜΑΙΟΥ Η ΒΑΦΤΙΣΗ Ε...

Υ.Γ. Η μπομπονιερα θα ειναι μανιτάρι-ρεσω, αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι στο ιδιο θέμα. Μήπως εσεις??

Διαφημίσεις

Κορίτσια HELP !

Θα επιμεληθω τον στολισμο της εκκλησιας στην βαφτιση της ανηψουλας μου και ψαχνω θεμα. Θέλω κατι διαφορετικό. Να σας πω τι σκέφτηκα και μου λετε κι εσεις τις δικες σας ιδεες. Θέμα Ηello kitty ! Πως σας φαινεται?

Βρήκα μπαλονια HELLO KITTY σε ασπρο με φουξ (που ειναι και τα χρώματά μας) μεγάλα περίπου 50cm τα οποια θα βαλω στις κολωνες στην εισοδο της εκκλησίας και πιθανον και στην αρχή του νοητου διαδρόμου εκτος εκκλησιας, ο οποιος θα εχει δεξια και αριστερα λωριδα γαζα (μάλλον φουξ) και δεν ξερω τι να βαλω επανω σ'αυτην. 1) Φαναρακια με κορδελες? 2) Γυάλες με ζαχαρωτα? 3) γυαλες με λουλουδια? 4) γυάλες γεμισμενες με υφασμα και τι μέσα?(γλυφιτζούρια????-κλαδια ελιας ????) 5) Ασπρα κλουβακια με αληθινα πουλάκια μέσα ή με ψευτικα ?Τι να συνδιάσω με τις Hello Kitty? ή κάτι άλλο??? και στο εσωτερικό της εκκλησίας? (δεν θελω να βαλω μεσα στην εκκλησία μπαλονια). ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΩΩΩΩ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΕΞΑΤΕ....

30 ΜΑΙΟΥ Η ΒΑΦΤΙΣΗ Ε...

Υ.Γ. Η μπομπονιερα θα ειναι μανιτάρι-ρεσω, αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι στο ιδιο θέμα. Μήπως εσεις??

Για κάτω στο διάδρομο μου αρεσουν φαναράκια (πιο συνηθισμένο), αλλά και τα κλουβιά είναι ωραία και πολύ πρωτότυπη ιδέα. Οι γυάλες είναι καλύτερα ακουμπισμένες σε ένα τραπέζι (π.χ. ευχών). Γνώμη μου όμως να μην μπλέξεις πολλά και ανόμοια πράγματα δηλ.Hello Kitty, με κλαδιά ελιας, πουλιά κλπ. Το λιτό είναι πολλές φορές το καλύτερο. Η hello Kitty με παραπέμπει σε λουλουδάκια, καραμελίτσες , ζαχαρωτά και ροζουλιά πραγματάκια, όχι σίγουρα σε ελιά. Τα κλουβιά είανι πολύ ωραία αλλά πάνε με τη hello kitty;

προσωπκα πιστευω οτι η εκκλησια πρπει να ειναι στολισμενη με λουλουδια και αναλαλφρη.

οπως κατι τετοιο που βρηκα και μου αρεσε.

http://www.antoinettaweddings.gr/gr/baptisms.html

δηλαδη να εχει στολισμενη κολυμπηθρα και εξω ο χωρος εαν εχει δεντρα κρεμασμενες κορδελες απ' οπου μπορεις να κρεμασεις και κατι απο το θεμα της βαπτισης.

http://www.brandybutter.gr/site/events/details.php?&mid=40&chlang=1

να βαλετε ενα μεγαλο τραπεζι οπου θα εχετε τις μπομπονιερες σε ομορφα κουτια τα γλυκα καπς ετσι http://www.sweet-corner.gr/default.asp?catid=11

http://www.fevronia.gr/wwwgreek/vaptisi.asp στην φωτο 12

http://www.evendi.gr/D18BC640.el.aspx

τα μπαλονια μπορειτε να τα βαλετε στο χωρο της δεξιωσης

και απο τις βαφτισεις που εχω παει εχοω δει οτι τα παιδακια κανουν χαρα εαν βαλετε ενα τεραστιομπαλονι στην οροφη γεματο με μπαλονια και ζαχαρωτα και το σκασουν τα παιδια και επισης τρελαινονται με σαπουνοφουσκες και ολα θελουν ενα μπαλονι οποτε εκει πυ θα δινετε λεφτα για να βαζετε διακοσμητικα μπαλονια στην εκκλησια μπορειε να στολισετε ενα μεροςς με μπαλονια που θα παιρνει καθε παιδακι τα απλα στα χρωματα της βαφτισης και μεγαλα.

Αυτα καλη επιτυχια.

και τι

k4xS.jpg

εξαρταται απο την εκκλησια, πως δηλαδη μπορει να διακοσμηθει. Παντως απο την δικη μας βαπτιση μεγαλη εντυπωση εκαναν τα φαναρακια (φουξια) που ειχα παρει απο jumbo και ειχα βαλει και κορδελα με φιογκο μετα , τα οποια και χαρισα μετα στους καλεσμενους.

κοριτσακια μου!

Για κάτω στο διάδρομο μου αρεσουν φαναράκια (πιο συνηθισμένο), αλλά και τα κλουβιά είναι ωραία και πολύ πρωτότυπη ιδέα. Οι γυάλες είναι καλύτερα ακουμπισμένες σε ένα τραπέζι (π.χ. ευχών). Γνώμη μου όμως να μην μπλέξεις πολλά και ανόμοια πράγματα δηλ.Hello Kitty, με κλαδιά ελιας, πουλιά κλπ. Το λιτό είναι πολλές φορές το καλύτερο. Η hello Kitty με παραπέμπει σε λουλουδάκια, καραμελίτσες , ζαχαρωτά και ροζουλιά πραγματάκια, όχι σίγουρα σε ελιά. Τα κλουβιά είανι πολύ ωραία αλλά πάνε με τη hello kitty;

Δεν εχω σκοπο να βαλω πολλα και διαφορα και εμενα μου αρεσει το λιτο και αναλαφρο. Εννοουσα ενα απο αυτα που προανεφερα οχι ολα μαζι.. βεβαιως, βεβαιως. Ευχαριστω παντως, κι εμενα μου αρεσουν τα φαναρακια. Οικονομικο, ευκολο και ρομαντικο αλλα μηπως ταιριαζουν πιο πολυ σε γαμο? Τα κλουβακια με τα πουλακια τα σκεφτηκα λογω HELLO KITTY = γατακι=πουλακια για κολατσιο (συλβεστρο & τουιτι).. χαζομάρα???

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας.εχουμε κ εμεις βαφτιση κ δεν ξερω πως να στολισω την κολυμπηθρα....κανεις βοηθεια ή φωτο??????:?::?::?:

sakana μπορεις να βαλεις λουλουδια γιρλαντα ετοιμα απο ανθοπωλειο ,αλλιως μπορεις να βαλεις τουλια ή γαζες με καποιο διακοσμητικο. Στην πρωτη μας βαπτιση εβαλα ζερμερες και στην δευτερη βαπτιση εβαλα τουλια και κρεμασα και μια νεραιδα στο κεντρο.

κοριτσακια μου!

SAKANA,

μπορεις να βαλεις αριστερα και δεξια (στα χερουλια περίπου) 1 ορτανσια μεγαλη σε καθε πλευρα απ'οπου θα κρεμονται και κορδελιτσες, το ειδα στο site που μου προτεινε η ΜΕΛΙΝΑ (δες ποιο πανω) απλο, λιτο και πανεμορφο...

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

γεια σας!!!η κορουλα μου ειναι 6 μηνων και θα την βαπτισουμε τον σεπτεμβριο!!!θα την πουμε "ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ" το θεμα τις βαπτισεις θα ειναι τα ζαχαρωτα!!!θελω ιδεες!!η προσκλησει θα ειναι απο σοκολατα!!!εαν ξερετε να μου προτεινετε μαγαζια!!!help!!!ευχαριστω:-P

αχ και καπου πηρε το ματι μου ψαχνοντας για την δικια μου-επισης σεπτεμβριο(19)!!-κατι ομορφα candy canes δηλαδη αυτο http://potsofclay.files.wordpress.com/2009/04/candy_canes_peppermint_single.jpg τα οποια ηταν στην σειρα ενωμενα με αλυσιδα η κορδελα δε θυμαμαι..πως ειναι τα διαχωριστικα την εκκλησια?ε,αυτο...αν το θυμηθω αυριο θα κοιταξω μπας κ το βρω..κανε μια αναζητηση ομως κι εσυ στο google ολο κ κατι θα βρεις!!

ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ Η ΣΕ ΣΕΛΟΦΑΝ Η ΣΕ ΚΩΝΟΥΣ Η ΣΕ ΓΥΑΛΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΥΧΩΝ Η ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΑ

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ