Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καταλογος adorex

marag

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα!

Τον Ιουνιο βαπτιζουμε και εμεις το μπεμπη μας και εχω αρχισει να ψαχνω για μπομπο.Ειδα πολυ ωραια πραγατα στο καταλογο adorex. Εχει παρει καμια σας απο εκει? Οι τιμες ειναι αυτες που εχει επανω στο καθε ειδος η αυτες απευθυνονται στα μαγαζια που ψωνιζουν χονδρικη?

Ευχαριστω.

Διαφημίσεις

καλημέρα marag, και γω βαφτίζω τον μπέμπη μου στις 22 Μαϊου και τις μπομπονιέρες τις πήρα απο τον κατάλογο της adorex. Οι τιμές είνες αυτες που λέει ο κατάλογος απλά δεν είναι έτοιμη μπομπονιέρα με τούλι και κουφέτα. Αυτά τα πουλάνε εξτρά. Πάντως εγω βρήκα πολύ όμορφες και πολύ οικονομικές στην adorex. Τις έχω παραλάβει ήδη και είμαι ευχαριστημένη.

Σ'ευχαριστω vikystam εχει πραγματικα ωραιες μπομπο

Eγω μιας και μενω κοντα,λεω να παω απο εκει.

Ξερεις καμοια φορα αλλιως διχνουν στο καταλογο και αλλιως ειναι.

Αντε και με το καλο τα βαπτισια μας!

marag περιμένω να μου πεις εντυπώσεις απο τις μπομπονιέρες.Εγω διάλεξα καποιες που να χουν σχεση με πρίγκηπες μιας και αυτο θα ναι το θέμα μας.Με το καλό να βαφτίσετε τον μπέμπη σας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...