Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια ,

καλα ειστε ? εγω καλα , χθες πηγαμε και στο γιατρο μας ειδε το πολυ μικρο νινι μας ,ειμαι μολις 5 εβδομαδων ,

Συμπτωματα εγκυμοσυνης δεν εχω κανενα σχεδον , εκτος απο φοβερα και απαισια ΝΕΥΡΑ !!!! νευριαζω επειδη ας πουμε ο Πανος δεν μου μιλησε πολυ στο τηλεφωνο , νευριαζω επειδη ο μικρος δυσκολευεται να κοιμηθει , νευριαζω επειδη δεν εγινε καλος ο καφες η επειδη δεν ειναι ετοιμο ακομα το φαγητο , επισης νομιζω οτι ολοι οι γνωστοι μου εχουνε προβλημα μαζι μου και οτι δεν με συμπαθουνε αμα συνεχισω ετσι σιγουρα θα τελειωσει η εγκυμοσυνη με ενα διαζυγιο στα χερια ( ε θα εχει βαρεθει ο ανθρωπος να του μιλαω καπως ) θσ μεινω χωρις φιλους . Κοριτσια σε καμια εχει τυχει τπτ τετοιο ? ειναι απο τις ορμονες η απλα τρελλαθηκα και χρειαζομαι ψυχιατρο ???

Διαφημίσεις

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ομοιοπαθούσες :lol::lol::lol:

Εγώ απορώ πως με αντέχουν κ δε μου κοπανάνε καμιά σφαλιαρα..Ημουν που ήμουν κάπως "νευρική" προ εγκυμοσύνης, τώρα...ήρθε κ έδεσε!!!!

grafistria μου καλημέρα...

καταρχήν να είσαι σίγουρη ότι είναι από τις ορμόνες κι όχι επειδή χρειάζεσαι ψυχίατρο.

Νομίζω πως πολλές εγκυμονούσες περνάνε τέτοια φάση, αλλά πάντα λέω ότι είναι καλά λίγο-λίγο να κοντρολάρουμε τα νεύρα μας. Οι άλλοι βέβαια μας καταλαβαίνουν, αλλά εως ένα σημείο...πόσο να αντέξουν;;;

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Βρήκα κι αυτό στο Ίντερνετ :lol:

Νεύρα; Ποιος έχει νεύρα;

Το διάστημα της εγκυμοσύνης είναι πολύ πιθανό να εκπλαγείτε από τις συναισθηματικές διακυμάνσεις και τα συνεχή σκαμπανεβάσματα της διάθεσης σας χωρίς κανέναν προφανή ή σοβαρό λόγο! Ίσως... πιάσετε λοιπόν τον εαυτό σας τη μια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, την άλλη να αισθάνεστε μια ανεξήγητη απογοήτευση και να ξεσπάτε σε κλάματα με το παραμικρό, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που βουρκώνετε ακούγοντας το αγαπημένο σας ρομαντικό τραγούδι ή βλέποντας την αισθηματική ταινία που λατρεύετε. Συνειδητοποιείτε πως τώρα συγκινείστε ευκολότερα με ένα κομπλιμέντο ή μια καλή κουβέντα που ακούτε, ενώ ακόμα και με μια ασήμαντη (κατά τη γνώμη των άλλων πάντα) αφορμή δεν διστάζετε να αρπάζεστε, να γίνεστε ευέξαπτη, επιθετική, να τα βάζετε με όλους και με όλα. Τα νεύρα σας είναι περισσότερο «ερεθισμένα» από ποτέ και σας περνά από το μυαλό πως φίλοι και συγγενείς (άλλοτε και ο σύντροφος σας) παίζουν με αυτά! Μη ρίχνετε ωστόσο ευθύνες στον εαυτό σας για τις ανά δευτερόλεπτο μεταβολές της ψυχολογικής σας κατάστασης και τα ανάμικτα συναισθήματα που σας κατακλύζουν. Η υπερβολική αύξηση των ορμονών που έχει προκαλέσει το μωράκι σας είναι η αιτία αυτής της... κυκλοθυμίας που σας χαρακτηρίζει κυρίως κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου.

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

[quote="sardelaki"]grafistria μου καλημέρα...

καταρχήν να είσαι σίγουρη ότι είναι από τις ορμόνες κι όχι επειδή χρειάζεσαι ψυχίατρο.

Νομίζω πως πολλές εγκυμονούσες περνάνε τέτοια φάση, αλλά πάντα λέω ότι είναι καλά λίγο-λίγο να κοντρολάρουμε τα νεύρα μας. Οι άλλοι βέβαια μας καταλαβαίνουν, αλλά εως ένα σημείο...πόσο να αντέξουν;;;

Καλημερα και σε σενα κουκλα μου , ναι ενοειτε προσπαθω να τα κοντρολαρω ιδιαιτερα μπροστα στο παιδι δεν θελω σε καμια περιπτωση να με δει νευριασμενη , απλως με ανυσηχησε που ρε γμτ οτι και να γινει νευριαζω απιστευτα , και θα πρεπε να ειμαι χαρουμενθη αυτεσ τις μερες , ειναι το παρτι του μικρου μας , θα παμε για ψωνια και μενα με ενοχλει οτι δεν μπορεσα να παω τουαλετα και οτι φοβαμαι μην εχω βαλει 10 γραμμαρια αλλη λοξα αυτη ενω με ζυγησε χθες ο γιατρος και με εδει3ε και 2 κιλα αδυνατη

Διαφημίσεις

Άρα αυτό τί σημαίνει κούκλα μου; Ότι άδικα νευριάζεις, αλλά μην ξεχνάμε κιόλας πως είμαστε κι εγκυμονούσες και τί να κάνουμε δηλ. οι καψερές που οι ορμόνες μας έχουν σκαμπανεβάσματα;

Λένε δήθεν πως μετά τους 3 πρώτους μήνες χαλαρώνεις λιγάκι από νεύρα...αν αληθεύει δεν ξέρω.

Κι εγώ έχω νεύρα αλλά συγκρατιέμαι πολύ στους άλλους και την πατάει συνήθως ο άντρας μου :oops: και μετά άμα μου πεί καμιά κουβέντα (αφού πιά έχει φτάσει στο αμήν :lol: ) έχουμε το άλλο...με πιάνουν τα κλάμματα, σαν τα μικρά τα μωρά γμτ :lol::lol::lol:

Λένε δήθεν πως μετά τους 3 πρώτους μήνες χαλαρώνεις λιγάκι από νεύρα...αν αληθεύει δεν ξέρω.

Νομίζω πως τους πρώτους μήνες είχα πιο πολλά νεύρα πάντως. Σκότωνα άνθρωπο!!!!!!Τώρα νομίζω πως είμαι λίγο καλύτερα.

oIKlp2.png

Οπότε υπάρχει ελπίδα ακόμη... :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

εγω επειδη νοιωθω οτι ξεσαλοσα και βριζω και απαισια φοβαμαι τι θα γινει αμα μαλωσω με κανενα στο δρομο η με κανα ταριφα θα τρεχει ο πανος να με βγαζει απο τα αυτοφορα χαχαχαχαχαχα και ειναι και στρατιωτικος και εγω μανα με 2 πλεον παιδια

εγω επειδη νοιωθω οτι ξεσαλοσα και βριζω και απαισια φοβαμαι τι θα γινει αμα μαλωσω με κανενα στο δρομο η με κανα ταριφα θα τρεχει ο πανος να με βγαζει απο τα αυτοφορα χαχαχαχαχαχα και ειναι και στρατιωτικος και εγω μανα με 2 πλεον παιδια

Αν γράψει ο Αγγελιοφόρος για κάποιο τέτοιο περιστατικό θα ξέρω πως πρόκειται για την φίλη γραφίστρια την οποία γνώρισα σε Φόρουμ :wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Αν γράψει ο Αγγελιοφόρος για κάποιο τέτοιο περιστατικό θα ξέρω πως πρόκειται για την φίλη γραφίστρια την οποία γνώρισα σε Φόρουμ :wink::wink::wink::wink::wink::wink:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :lol::lol:

Αν χρειαστείς παρέα στο αυτόφορο πάρε κάνα τηλ.

:lol::lol::lol::lol:

[quote="sardelaki"]Αν χρειαστείς παρέα στο αυτόφορο πάρε κάνα τηλ.

:lol::lol::lol::lol:

Θα κανω κατι καλυτερο , θα ζητησω να μου χορηγησουνε Ιντερνετ για να μπαινω στο φορουμ , ως εγκυμονουσα θα πρεπει να εχω καλυτερη μεταχειριση χαχαχαχαχα :lol:8)

Διαφημίσεις

ναι ναι σωστό κι αυτό :lol::lol::lol:

Εγώ πάλι στην εγκυμοσύνη υπερευαίσθητη..κλάμα κλάμα κλάμα συνέχεια...πολύ κλάμα όμως ... στη δε λοχεία...ΚΛΑΜΑ!!!!!!!!!!!!! Ακόμη και τώρα ταινία με παιδάκια και μωράκια αδύνατον να δώ.....ιδίως αν χάνουν τη μητέρα τους ή υποφέρουν............ΤΟ ΚΛΑΜΑ

Μάλλον παρακράτησε ε;;;;;!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P

Κορίτσια κ εγώ στην εγκυμοσύνη είχα αλλάξει τελείως. Είχα πολλές διακυμάνσεις. Πολλή χαρά [ανεξήγητη πολλές φορές], πολλά νεύρα [επίσης ανεξήγητα], στεναχώρια για χαζά πράγματα κ είχα γίνει τόσο ευσυγκίνητη που δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου [η αδερφή μου ακόμη με δουλεύει!]. Τι τράβηξε ο αντρούλης μου... Έκανε όμως υπομονή γιατί έβλεπε ότι προσπαθούσα να συγκρατηθώ κ προσπαθούσα να μη με βλέπει όταν έκλαιγα για να μη στεναχωρηθεί, αλλά δεν κρύβεται το κόκκινο το μάτι!

Αυτή ήταν η δική μου η διέξοδος! Τα έχωνα όταν οδηγούσα [και οδηγούσα μέχρι που έκλεισα τον 8ο]. Μια φορά μάλιστα ήμασταν με τον άντρα μου στο αυτοκίνητο, οδηγούσα εγώ, κ τα έχωσα σε κάποιον που με "έκλεισε". Και βγήκε αυτός έξω και άρχισε να φωνάζει κ αναγκάστηκε κ να βγει κ ο άντρας μου έξω να "καθαρίσει" κ άσ'τα...χαμός.

Παρεπιπτόντως, κι ο δικός μου στρατιωτικός είναι...

3ig4p2.png 

Κορίτσια κ εγώ στην εγκυμοσύνη είχα αλλάξει τελείως. Είχα πολλές διακυμάνσεις. Πολλή χαρά [ανεξήγητη πολλές φορές], πολλά νεύρα [επίσης ανεξήγητα], στεναχώρια για χαζά πράγματα κ είχα γίνει τόσο ευσυγκίνητη που δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου [η αδερφή μου ακόμη με δουλεύει!]. Τι τράβηξε ο αντρούλης μου... Έκανε όμως υπομονή γιατί έβλεπε ότι προσπαθούσα να συγκρατηθώ κ προσπαθούσα να μη με βλέπει όταν έκλαιγα για να μη στεναχωρηθεί, αλλά δεν κρύβεται το κόκκινο το μάτι!

Αυτή ήταν η δική μου η διέξοδος! Τα έχωνα όταν οδηγούσα [και οδηγούσα μέχρι που έκλεισα τον 8ο]. Μια φορά μάλιστα ήμασταν με τον άντρα μου στο αυτοκίνητο, οδηγούσα εγώ, κ τα έχωσα σε κάποιον που με "έκλεισε". Και βγήκε αυτός έξω και άρχισε να φωνάζει κ αναγκάστηκε κ να βγει κ ο άντρας μου έξω να "καθαρίσει" κ άσ'τα...χαμός.

Παρεπιπτόντως, κι ο δικός μου στρατιωτικός είναι...

Να σου ζησει το ζουζουνι σου , καλα ξηγηθηκες , ετσι τους χρειαζεται τους μ......ες , συναδελφος ο αντρουλης ?τελεια , ο δικος μου ειναι αρκετα τσαμπουκαλης χαχαχαχαχα και το καλυτερο ειναι οτι επειδη εχουνε εκπαιδευση θα μπορουνε να πλακωσουνε και κανενα :twisted: αμα μας πειραξειι , τι λεωωωωωωωω , δεν ειμαι καλα ...... :oops:

και εγω στην αρχη ειχα παρα πολλα νευρα και ξεσπαγα δυστηχως στον καημενο τον αντρουλη μου και την κορουλα μου αλλα σιγα σιγα αρχησαν να υποχωρουν (ευτηχως) γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της!!!!! :wink:

Πάρ'το θετικά... αυτή είναι η μόνη περίοδος που θα σου επιτρέπεται να έχεις νεύρα κ αν κάποιος σου φωνάξει θα έχει μεγαλύτερες τύψεις από σένα :lol:

3ig4p2.png 

πράγματι στην αρχή της εγκυμοσύνης δε με χωρούσε ο τόπος!!Μια είχα εκνευρισμό ή νεύρα μια έκλαιγα με το παραμικρό..Όλα αυτά υποχώρησαν μετά τον 4ο και μάλιστα νιώθω μια απίστευτη ηρεμία.Ε τα εύκολα δάκρυα μου μείνανε αλλά όχι στον ίδιο βαθμό.

(βέβαια τότε σταμάτησα και τη δουλειά,ε παίζει κι αυτό το ρόλο του... :oops::wink: )

Κι εγώ στην αρχή από νεύρα και κλάμα ήμουν πολύ χειρότερα από ότι τώρα. Νομίζω μετά το 1ο τρίμηνο άρχισαν σιγά σιγά να υποχωρούν.

Και στον 8ο επέστρεψαν... :lol:

3ig4p2.png