Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΗΛΑΖΑ !!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Στο χθεσινό μου όνειρο, το οποίο ήταν και πάρα πολύ "ζωντανό", είδα πως κρατούσα ένα μωρό στην αγκαλιά μου και ότι το θήλαζα. Είδα κανονικά το πρόσωπό του (δε θυμάμαι αν ήταν αγοράκι ή κοριτσάκι), αλλά θυμάμαι έντονα όλες τις κινήσεις, (πώς με κοιτούσε και το κοιτούσα κατάματα, πώς το άλλαζα θέση). Προς το τέλος μάλιστα το έντυσα και πήγαμε κάπου όλοι μαζί με τον άντρα μου.

Το σκέφτομαι όλη μέρα σήμερα, σα να ήταν αληθινό. Ξέρετε τι μπορεί να σημαίνει, αν σημαίνει βέβαια κάτι?

Σας ευχαριστώ .

Διαφημίσεις

Αν προσπαθεις ή θελεις πολυ ενα μωρο ειναι φυσικο να βλεπεις τετοια ονειρα.

βρηκα αυτό...

θηλασμός

Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει το μωρό της προβλέπεται πρόσληψη σε καλή δουλειά.

Για την κοπέλα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει ένα μωρό, προβλέπεται πως θα απασχοληθεί σε θέσεις τιμητικές και εμπιστευτικές.

Για τον άντρα που θα δει τη γυναίκα του να θηλάζει το μωρό τους, προβλέπεται αρμονία στις επιδιώξεις τους.

http://www.ονειροκριτησ.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/

Τ'αγόρια μου,τ'αγόρια μου,τ'αγόρια μου...γλυκά και τραγανά σαν καραμέλα!

Δημήτρης 24/6/06

Στέφανος 5/8/07

Ταξιάρχης 23/12/08

Αν προσπαθεις ή θελεις πολυ ενα μωρο ειναι φυσικο να βλεπεις τετοια ονειρα.

βρηκα αυτό...

θηλασμός

Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει το μωρό της προβλέπεται πρόσληψη σε καλή δουλειά.

Για την κοπέλα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει ένα μωρό, προβλέπεται πως θα απασχοληθεί σε θέσεις τιμητικές και εμπιστευτικές.

Για τον άντρα που θα δει τη γυναίκα του να θηλάζει το μωρό τους, προβλέπεται αρμονία στις επιδιώξεις τους.

http://www.ονειροκριτησ.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/

Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Η αλήθεια είναι πως αυτό τον καιρό ειδικά, δεν προσπαθώ καθόλου, απλά υπάρχει στο μυαλό μου.

Με κάποια άτομα που ήδη το συζήτησα, μου είπαν ότι το έχουν για καλό το μωρό στο όνειρο και κάποιοι άλλοι το ακριβώς αντίθετο.

Τι να πω, θα δείξει. Το σκέφτομαι συνέχεια όμως σήμερα !!