Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα

8/5 ο μικρός Πάρης γιορτάζει τα 2α γεννέθλιά του. Ακόμα δεν ξέρω τι θέμα να έχουν. Θέλω κάτι παιδικό και παράλληλα πρωτότυπο. Παρακαλώ βοηθήστε με για κείμενο - πρόσκληση- θέμα πάρτυ και δωράκια. Του αρέσουν τα στρουμφάκια, η Ντόρα και ξέρει όλα τα τραγούδια από τα Ζουζούνια και το Mazoo & the Zoo. Καμιά ιδέα για κάτι πρωτότυπο?

Διαφημίσεις

εμεις καναμε παρτυ με θεμα τον Μπομπ Σφουγγαρακη

τα στρουμφακια ειναι πολυ πρωτοτυπο.γιατι δεν ρωτας τον ιδιο?

Τ'αγόρια μου,τ'αγόρια μου,τ'αγόρια μου...γλυκά και τραγανά σαν καραμέλα!

Δημήτρης 24/6/06

Στέφανος 5/8/07

Ταξιάρχης 23/12/08

είδα προηγούμενες δημοσιεύσεις με στρουμφάκια και έλεγαν οτι ήταν δύσκολο να βρουν πιάτα-ποτηρια κλπ, και για ποιηματάκι στην πρόσκληση καμιά ιδέα? Τον Σφουγγαράκη δεν τον πολυσυμπαθούμε....

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ.

τελικά χτες κατέληξα σε κάτι κλασσικό δλδ micky/minie και όλο το disney club. Που και πιο εύκολα μπορείς να τα βρεις και σίγουρα του αρέσουν.

Γιατί αν περιμένω να βγάλω άκρη από την κουβέντα που κάναμε.... μόνο μπαλόνια πολλά θέλει

το είχα δει το σχετικο link και τα κορίτσια "ζωγράφισαν" κυριολεκτικά. Εγώ σίγουρα δεν μπορώ να τις φτάσω... για αυτό και διαλέγω κάτι πιο απλό και προσιτό

Καλημέρα

8/5 ο μικρός Πάρης γιορτάζει τα 2α γεννέθλιά του. Ακόμα δεν ξέρω τι θέμα να έχουν. Θέλω κάτι παιδικό και παράλληλα πρωτότυπο. Παρακαλώ βοηθήστε με για κείμενο - πρόσκληση- θέμα πάρτυ και δωράκια. Του αρέσουν τα στρουμφάκια, η Ντόρα και ξέρει όλα τα τραγούδια από τα Ζουζούνια και το Mazoo & the Zoo. Καμιά ιδέα για κάτι πρωτότυπο?[/gia sas eimai kenouria kai den ksero na to xirizome to sait auto tha eithela voithia kai egw gia ta 2a genethlia tou mpampi.vasika psaxno stixaki gia to prosklitirio.ta genetlia tou einia 13 maiou 2010 kai wra 6 m.m.

Διαφημίσεις

Καλημέρα

εγώ το ποιηματάκι το "έκλεψα" από το site και είναι το εξής:

Πέρασε και ο δεύτερος χρόνος

μεγάλωσε το αντράκι

τούρτα θα έχω πάλι

με άλλο ένα κεράκι

"Φου" έμαθα πια

πολύ καλά να κάνω...

φέτος θα τα σβήσω μονομιάς

και θα σας ξετρελλάνω!!

Όλους λοιπόν σας προσκαλώ

στο πάρτυ που θα κάνω

να φάμε, να χορέψουμε με το παραπάνω

Ελάτε να γιορτάσουμε τα 2α γεννέθλιά μου

το Σάββατο ... και ώρα...

το έχω τυπώσει πάνω σε προσκλήσεις Mickey (τις οποίες αν καταφέρω θα ανεβάσω φώτο)

επίσης είχα σκεφτεί και ένα άλλο αν θα το έκανα σε στυλ πειρατή, με πρόσκληση μέσα σε μπουκάλι

Ναυάγησα.... και άργησα

μα πήραν όλοι χαμπάρι

πως πάει πια μεγάλωσα

και έγινα παλικάρι

Βοήθεια δεν σας ζητώ

τα δυο κεριά να σβήσω

απλά όμως όλους θα χαρώ

αυτοπροσώπως να σας το δείξω

Σας περιμένω το Σάββατο και ώρα....

όσο για ευχαριστήριο δώρο, έχω σκεφτεί μιας και έχω 10 παιδάκια να τυπώσω μια μπλούζα με άστρα και κάθε άστρο να έχει την φώτο ενός παιδιού. και το εξής ποίημα

"όλα τα αστέρια του ουρανού

απόψε ήταν κοντά μου

για να μου πουν χίλιες ευχές

για τα γεννέθλιά μου

Και εγώ λοιπόν σας ευχαριστώ πολύ

σας εύχομαι να είστε πάντα καλά

και υπόσχομαι του χρόνου να ξεφαντώσουμε πάλι τρελλά

Αυτό λέω αν καταφέρω να το τυπώσω σε μπλουζάκια, και να τα διπλώσω σαν καραμέλα και έτσι να τα προσφέρω. Προς στιγμήν έχω έτοιμη τη μακέτα για το σιδερότυπο και αναζητώ μακώ μπλουζάκια. Jumbo πήγα χτες και δεν είχε λευκά ούτε για δείγμα.

άλλη ιδέα για δωράκι είναι να έχω μπαλόνια foil (ούτως ή αλλως θα έχω μπαλόνια) με χαρακτήρες του mickey club και στο τέλος να δίνω ένα σε κάθε παιδάκι με ένα φυσητήρα για φούσκες (αυτά που βάζεις απορρυπαντικό πιάτων και κάνεις φούσκες στον αέρα).

αυτάαα

τώρα θα δείξει