Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χοιρινο-συνταγες

max13

Recommended Posts

Καμια καλη συνταγη με χοιρινο για τα μικρα μας εχετε να μου δωσετε ???εχω βαρεθει τισ συνιθισμενες???και οτι αλλεσ συνταγες περιμενω και θα ηθελα και μια συνταγη με κοτοπουλο αλα κρεμ οσες φορες εχω φτιαξει δεν πετυχενει ποτε οταν τρωμε εξω ειναι τελειο.....:(:(:(

Διαφημίσεις

Κάνω μία απλή συνταγή με ψαρονέφρι.Κόβω το ψαρονέφρι σε κομματάκια και το τσιγαρίζω μαζί με κίτρινη και κόκκινη πιπεριά,με μία κουταλιά βούτυρο.Αλάτι,πιπέρι και λίγο χυμό λεμονιού.Μόλις απορροφήσει τα υγρά,ρίχνω λίγη γρέμα γάκακτος με 15% λιπαρά.Δοκίμασε τη και μπορεί να σας αρέσει!

http://www.dinassweets.blogspot.com/

Φιλετο Κοτόπουλο της μανούλας

Κοβουμε το φιλέτο κομματια και τα τσιγαρίζουμε σε μπόλικο κρεμμύδι και μια σκελιδούλα σκόρδο. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε λίγο λευκό κρασάκι, αλάτι, πιπέρι, και χυμό πορτοκαλιού (1 ή 2 πορτοκάλια). Σε όποιον αρέσουν οι πιπεριές, μπορεί άνετα να προσθέσει μικρά κομματάκια απο διάφορα χρώματα.Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσουν και λίγο πριν το βγάλουμε απο τη φωτιά ρίχνουμε 1 κρεμα γάλακτος. Σβήνουμε και Καλήηηηη μας όρεξη!!!

Σερβίρεται ωραία με πένες τις οποίες λατρεύω να τις βράζω μαζι με ενα κύβο knorr λαχανικών, για νόστιμιά διαφορετικά δοκιμάστε το ρύζι Basmati.

Καλή επιτυχία!

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις συνταγες φαινονται πολυ ωραιες θα τισ δοκιμασουμε σιγουρα ,και θα σας πω,ευχαριστω

Διαφημίσεις