Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

αναρωτιέμαι γιατί κλειδώθηκαν οι συζητήσεις που αφορούσαν διαμάχες ρατσιστών- αντιρατσιστών στο φόρουμ. Όσο κι αν με εβγαζαν από τα ρούχα μου συχνά οι απόψεις κάποιων, το βρίσκω αδικο, αντιδημοκρατικό και αντιδεοντολογικό να φιμώνονται οι διαφορετικές γνώμες και ιδέες, όταν βέβαια αυτές κινούνται στο πλαισιο της ευγένειας και του σεβασμού που απαιτεί ο διάλογος.

Εξάλλου σε αυτές τις ακραίες υπερσουπερπολυεθνικιστικές απόψεις οφείλω την περαιτέρω ενασχόλησή μου με τον εντελώς ρατσιστικο κόσμο που υπάρχει γύρω μου, που γράφει σε μπλογκς και φόρουμ και που ως τώρα δεν τον θεωρούσα ιδιαιτερα επικίνδυνο καθώς δε γνώριζα την πληθυσμιακη έκτασή του ούτε τα όρια της ακραίας ιδεολογίας του.

Πατώντας στα λινκς που υποδεικνυαν οι εν λόγω σε αυτό εδω το φόρουμ, εφριξα όταν είδα το μέγεθος του προβλήματος και ένιωσα εναν φόβο διαβάζοντας τα υβριστικά σχόλια προς οποιονδήποτε μη Ελληνα.

αυτά και επανερχομαι αργότερα γιατι παω να δώσω γάλα

Διαφημίσεις

Υποθέτω πως κλειδώθηκαν γιατί παραβιάσαμε τους όρους. Δεν πρόλαβα και να δώσω κάποιες απαντήσεις που είχα..... Τέλος πάντων

Δεν με ενοχλεί που κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη από μένα, με ενοχλεί που υποστηρίζει με πάθος το δίκιο του σε κάτι για το οποίο έχει ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. Ειδικά στο θέμα της απόδοσης της Ελληνικής Ιθαγένειας μου έκανε φοβερή εντύπωση πως διάφορα άτομα γράφανε με τόσο πάθος ενώ δεν είχαν ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ και το περιεχόμενο του.

5Fhvp3.pngeVNwp3.png

θεωρω οτι ολα αυτα τα ποστ παντως δεν ειχαν να δωσουν κατι περα απο ενταση.

Επαναληψη της επαναληψης ηταν. Εμπαινε σε ενα τρυπακι ο ενας να απαντησει στον αλλο και γινοταν της κακομοιρας.

Η μεση ηταν ανυπαρκτη και υπηρχε μονο φανατικο υπερ ή κατα.

Καμια διαθεση για ενημερωση ή διαλογο.

Απορια εβαζες και επαιρνες ταμπελιτσα :roll::roll:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ευχαριστω layla που ανοιξες αυτο το θεμα..εγω που δεν πηρα καθολου θεση γιατι κλειδωθηκα για ενα μηνα αραγε?μιλαω κλειδωνομαι...δεν μιλαω παλι κλειδωνομαι..

εστειλα ενα σωρο ημειλ και απαντηση δεν πηρα

ακομα δεν ξερω το λογο...αλλα δεν με νοιαζει πλεον εξω ξενερωσει πααααααρα πολυ!

Απαγορεύεται η χρήση προσβλητικών εκφράσεων, η παράθεση χυδαίου , άσεμνου ή προστατευόμενου απο νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας υλικού και οι προσωπικές επιθέσεις.Ο σχολιασμός της συμπεριφοράς των μελών, είναι αποκλειστικά θέμα της διαχείρισης και των συντονιστών του forum της ΕΕΕΓ

Διαφημίσεις

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...