Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συνδιασμός ονοματος Σπυριδούλα-Διονυσία

Blou-blou

Recommended Posts

Γεια σας είμαι καινούρια στο forum και έχω ενθουσιαστεί με τις ιδέες σας. Εχω μια κόρη που θα τη βαφτίσω Σπυριδούλα- Διονυσία . Μπορείτε να σκεφτείτε καποιο συνδιασμό των δύο ονοματων

Διαφημίσεις

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

γειά σου ολγάκι. πολύ ωραίο όνομα το καλλιόπη. κοίτα μπορείς να την πεις κέλλυ ή κέλλια,Λόρια.δεν ξέρω αν σου άρεσε κάποιο αυτό αυτά αν μου έρθει κάτι άλλο θα σου το γράψω.

το δικό μου πως σου φάνηκε?

γειά σου ολγάκι. πολύ ωραίο όνομα το καλλιόπη. κοίτα μπορείς να την πεις κέλλυ ή κέλλια,Λόρια.δεν ξέρω αν σου άρεσε κάποιο αυτό αυτά αν μου έρθει κάτι άλλο θα σου το γράψω.

το δικό μου πως σου φάνηκε?

γεια σου blublu.λοιπον το κελλυ το ειχα σκεφτει και εγω..και απο οτι φαινεται εκει θα καταληξω,απλα ηθελα να ακουγεται και λιγο το μαρια..το καλλιρια,πως σου φαινεται;.το κελλια ειναι απλα καλο.,αλλα να σου πω την αληθεια το λορια δεν μαρεσει.το δικο σου μου αρεσε πολυ.ειναι ιδιαιτερο και ωραιο.εμενα ισως θα μου αρεσε και το σισσι..

Γεια σας είμαι καινούρια στο forum και έχω ενθουσιαστεί με τις ιδέες σας. Εχω μια κόρη που θα τη βαφτίσω Σπυριδούλα- Διονυσία . Μπορείτε να σκεφτείτε καποιο συνδιασμό των δύο ονοματων

ΙΡΙΔΑ???????

Διαφημίσεις

ολγακι να σου πω την αλήθεια το Καλλίρια είναι περίεργο δεν είναι άσχημο αλλά δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει κιόλας.πιο πολύ μου αρέσει το κέλλυ.

agni-maria εμένα θα μου άρεσε και το μαρίσια.δεν ξέρω πως σου φαίνεται

Blou-blou γιατί δεν κρατάς το ένα όνομα για να την φωνάζεις.Το Διονυσία είναι πολύ όμορφο όνομα και ακούγεται και ωραία.Κριμά να το κόψεις.Γνωμη μου έτσι?

ολγακι να σου πω την αλήθεια το Καλλίρια είναι περίεργο δεν είναι άσχημο αλλά δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει κιόλας.πιο πολύ μου αρέσει το κέλλυ.

agni-maria εμένα θα μου άρεσε και το μαρίσια.δεν ξέρω πως σου φαίνεται

μπλου-μπλου συμφωνω κ με το μαρισια μαρεσει κ εμενα!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩΡΑΙΑ-ΕΥΘΥΜΙΑ? ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

bZA8p2.png

:lol: ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩΡΑΙΑ-ΕΥΘΥΜΙΑ? ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΝΟΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ..ΠΩς ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

ΑΠΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΟΠΗ..ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΚΑΛΛΙΑ ΠΩς ΣΑς ΦΑΙΝΕΤΑΙ;

k to kallia einai poly omorfo !!!!!!!!maresei!!!!!den to eixa skeftei.....

γεια σας κοριτσια..εγω την κορουλα μου θα τη βγαλω Καλλιοπη-Μαρια.εχετε καμια ιδεα για κανενα συνδιασμο των δυο ονοματων;

Ένα κοριτσάκι που ξέρω έχει ακριβώς αυτά τα ονόματα Μαρία- Καλλιόπη και τη φωνάζουν Μαρικέλλυ.

Εμένα θα μου άρεσε πολύ το Άνθια. (Πανωραία- Ευθυμία) Επίσης σκέφτηκα το Πυθία (Πανωραία- Ευθυμία), που παραπέμπει και σε αρχαιοελληνικό.

ΝΤΕΖΥ, ΝΤΕΠΥ, ΣΙΝΤΥ, ΝΤΕΝΗ

a0emy25qixu8hjtz.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια αλλά δεν με πολύ ενθουσιάζουν τα ονόματα αυτά.

Σκέφτηκα το Σύλδια.πως σας φαινεται?

ΤΟ ΛΔ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ...ΜΕΤΡΙΟ. ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟ Δ. ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΣΥΛΙΑ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ.

a0emy25qixu8hjtz.png

γεια σας κοριτσια..εγω την κορουλα μου θα τη βγαλω Καλλιοπη-Μαρια.εχετε καμια ιδεα για κανενα συνδιασμο των δυο ονοματων;

ΚΛΑΙΡΗ!

a0emy25qixu8hjtz.png

Κορίτσια συγνώμη γι'αυτό που θα πω, αλλά πάω στις κούνιες και ρωτάμε τα παιδάκια πώς τα λένε και μας λένε κάτι ονόματα εντελώς περίεργα, αφού ο γιος μου με κοιτάζει καλά καλά.

Νομίζω ότι πρέπει να αποφασίσετε με ποιο όνομα θα τα φωνάζετε. Αυτοί οι συνδυασμοί είναι κάπως, να ψάχνετε ένα γράμμα από δω δύο από κει.

Συγνώμη και πάλι για την παρέμβαση.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...