Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ζωγραφικη δωματιου

Recommended Posts

γεια σας, με λενε μαρια και εχω δυο αγορακια. ψαχνω να βρω πληροφοριες για ζωγραφικη δωματιου με ηρωες του disney. ειχα δει καποιον στην τηλεοραση που ζωγραφιζε με αερογραφο ηρωες του disney και εκανε φανταστικη δουλεια αλλα... δεν ηξερα οτι θα με ενδιεφερε τοτε και δεν κρατησα τα στοιχεια του!! αν καποιος εχει πληροφοριες σχετικα ή εχει κανει κατι παρομοιο σας παρακαλω ας μου δωσει κ εμενα καμια ιδεα :lol:

ευχαριστω πολυ!!

Διαφημίσεις

γεια σας, με λενε μαρια και εχω δυο αγορακια. ψαχνω να βρω πληροφοριες για ζωγραφικη δωματιου με ηρωες του disney. ειχα δει καποιον στην τηλεοραση που ζωγραφιζε με αερογραφο ηρωες του disney και εκανε φανταστικη δουλεια αλλα... δεν ηξερα οτι θα με ενδιεφερε τοτε και δεν κρατησα τα στοιχεια του!! αν καποιος εχει πληροφοριες σχετικα ή εχει κανει κατι παρομοιο σας παρακαλω ας μου δωσει κ εμενα καμια ιδεα :lol:

ευχαριστω πολυ!!

μια κοπελα απο το φορουμ το κανει,αν τη βρω θα οσυ πω,ψαξε κ εσυ

Διαφημίσεις

• 1 month later...

δειτε κι αυτο http://www.artspot.gr/nicolas. ειναι στη Δραπετσωνα και ειναι ο αγαπημενος μου ξαδερφουλης! σας τον συστηνω ανεπιφυλακτα, εχει τρομερο χερι! οποιος ενδιαφερεται του στελνω το τηλεφωνο σε πμ.

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω και εγω λοιπον κατι και εμενα με ενδιαφερει αλλα δεν ξερω καθολου τι τιμες παιζουν εχει κανει καμμοια κοπελα να μου πει περιπου ποσο κοστισε?η στειλτε μου pm.

• 1 month later...

απο τιμες δεν ξερω καθολου. φανταζομαι οτι ειναι αναλογα με το μεγεθος και το βαθμο δυσκολιας του καθε εργου. παντως αν ενδιαφερεσαι, μπορεις να κανεις μια επαφη μαζι του κι αν σου φανει "αλμυρο" το ολο θεμα λες ευχαριστω και γεια σας!

XI64p2.pngtk60p2.png