Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φλουμπες απο αντιβιωση;;;

Recommended Posts

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολες!!!!! Το φετινο Πασχα για μας δεν ηταν ο,τι καλυτερο. Τη Μ. Τεταρτη η μπεμπα εκανε μια κοκκινιλα στο στηθος, την επιασα και ειχε ενα γρομπο μεσα αρκετα μεγαλο. Η γιατρος μας εκανε υπερηχο μαστου οπου και διαπιστωθηκε φλεγμονη. Μας εγραψε το augmentin το οποιο και θα περναμε για 8 μερες. Σημερα η μπεμπα εχει γεμισει σπυρια, σαν φλουμπες αλλα επιπεδες και μεγαλες και κυριως στα μπουτια. Ειναι απο την αντιβιωση αραγε;;; Απο την πρωτη μερα που την ηπιε εβγαλε λιγα σπυρακια σποραδικα τα οποια ομως μια τα ειχε μια εφευγαν. Σημερα παντως ειναι τρομακτικα τα σπυρακια. Η γιατρος μου ειπε να κοψω την αντιβιωση και να τη δει αυριο. Εντωμεταξυ εδω και δυο μερες εχει δεκατα και μυξουλες. Πινει και ντεπον. Ειχε καμια σας παρομοια εμπειρια;;;

Διαφημίσεις

Και εγώ έκανα αλλεργία στο συγκεκριμένο αντιβιωτικό, όπως το περιγράφεις.Μην της δόσεις άλλο.θα σου προτινα να την πήγαινες σε νοσοκομείο για ορό.Εγω τουλάχιστον έτσι είχα κάνει

rQGhp3.png

κοριτσια, ευχαριστω για τις απαντησεις. Γατουλα δε μου εδωσε αλλη αντιβιωση γιατι ηδη το γρομπαλακι ειχε υποχωρησει. Παντως μολις τη σταματησα την επομενη ειχαν καπως υποχωρησει τα περισσοτερα σπυροφλουμπα. Ηρθε και την ειδε η γιατρος και μας εδωσε το αταραξ να πιει, το οποιο και τα εξαφανισε τα σπυρακια με την πρωτη δοση. Οποτε σιγουρα ηταν αλλεργια απο το οκμεντιν.

Διαφημίσεις

OK απλα να το θυμασαι να το λες για το παιδι οτι εχει αλλεργια στο φαρμακο

Και αταραξ οντως 1-2 φορες θελει το πολυ πολυ.

Μια φορα εδωσα και εγω μετα απο εξανθημα γριππης σε ολο το σωμα και βασικα για τη φαγουρα

kKZUp2.png

Εμείς την παίρναμε γύρω στις 10ημέρες και την τελευταία ημέρα εμφάνισε κοκκινιλές τεράστιες σε όλο το σώμα και στα μάγουλα και στις πατούσες ακόμα.Ο γιατρός επιμένει ότι δεν ήταν απο την αντιβίωση αλλά απλά κάποια ίωση έτυχε να την χτυπήσει ταυτόχρονα .Πάντως όταν χρειαστηκε να ξαναπάρει αντιβίωση εγώ του το θύμισα και του ζήτησα να μην τη δώσει ξανά και έτσι και έγινε.:(Μόνο με atarax έιχαμε ηρεμήσει και εμείς.

Περαστικά σας.