Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πλησιάζει η μέρα... Αγχος....

marye

Recommended Posts

Καλημέρα! Χριστός Ανέστη!

Εύχομαι Υγεία και Ευτυχία σε όλους και να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας.

4 και σήμερα! Το Σάββατο είναι η βάπτισή μας! Εχω τρομερό άγχος αν και το έχω ξανακάνει. Δεν πάω καλά...

squsqusbu20090629_-8_George.png

Διαφημίσεις

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!

Τι σύμπτωση! Κι εμείς βαπτίζουμε τον γιόκα μας το Σάββατο! Να τα χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, να είναι πάντα γερά!

Εγώ πάλι δεν έχω καθόλου άγχος... αν και η βάπτιση θα γίνει στο νησί του άνδρα μου και τα έχουμε κανονίσει εκ του μακρόθεν όλα...

Έλα μην αγχώνεσαι. Το βασικό είναι να είμαστε πανέμορφες (!), που θα είμαστε δηλαδή και να μην ταλαιπωρηθούν τα αγγελούδια μας.

Το πρόβλημά μου μόνο είναι πώς θα θηλάσω, μιας και το φόρεμα δεν έχει ανοίγματα και φερμουάρ! :roll:

Ξεαγχώσου γρήγορα και κοίτα να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Δεν υπάρχει λόγος άγχους.

xC4g.png

56Z5.png

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Καλοφώτιστο και ευτυχισμένο!

Πως θα το βγάλετε? Εμείς, Γιώργο.

Αφού εσύ έχεις και να θηλάσεις, εγώ να μη μιλάω καθόλου!!!

Χρόνια πολλά! Εγώ βαπτίζω την κόρη μου την Κυριακή στις 11:30 το πρωί. Μπορώ να πω ότι έχω αρκετό άγχος. Σ΄αντίθεση με τον γάμο μου που δεν είχα καθόλου.

Τα έχω όλα έτοιμα και κανονισμένα πριν από το Πάσχα. Παρόλ΄αυτά αγχώνομαι για εκείνη την ημέρα. Φοβάμαι ότι θα είμαι πολύ στο τρέξιμο για να ετοιμαστώ πρωτα εγώ και μετά να ταισω και να ντύσω το παιδί. Γι΄αυτό και δήλωσα στον άντρα μου ότι δεν θέλω επισκέψεις στο σπίτι. Να πάνε όλοι κατευθείαν στην εκκλησία. Το σπίτι μας είναι πολύ κοντά στην εκκλησία και φοβάμαι ότι κάποιοι θα θελήσουν να έρθουν πρώτα από δω.

Αφήστε που δεν θέλω να έρθουν ειδικά από την πλευρά του, γιατί με την πεθερά μου δεν μιλιόμαστε χρόνια τώρα και δεν θέλω να έχω και το άγχος μου και τα νεύρα μου!

Spring το ξέρεις ότι έχουμε πολλά κοινά έτσι? Τα λέγαμε και στις "πεθερές"!!!

Την κόρη μου την βάφτισα Κυριακή στις 12 σε εκκλησία ένα τετράγωνο από το σπίτι μας... Κι εγώ είπα σε όλους να έρθουν κατευθείαν στην εκκλησία... Ήρθε κομμώτρια στο σπίτι στις 9μιση, ήμουν λουσμένη και την περίμενα, το μωρό κοιμόταν εκείνη την ώρα (ξύπναγε στις 7 έπινε γάλα και ξανακοιμόταν μέχρι τις 10), μόλις τελείωσε η κομμώτρια με έβαψε η μακιγιέζ, έδωσα στο μωρό τα φρούτα της αργότερα εκείνη την ημέρα (γύρω στις 11 και αν θυμάμαι καλά), έντυσα την μικρή, ντύθηκα και πήγαμε μια χαρά πριν την ώρα μας στην εκκλησία...

Μην αγχώνεστε κορίτσια, όλα καλά θα πάνε... Με το καλό...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Διαφημίσεις

Spring το ξέρεις ότι έχουμε πολλά κοινά έτσι? Τα λέγαμε και στις "πεθερές"!!!

Την κόρη μου την βάφτισα Κυριακή στις 12 σε εκκλησία ένα τετράγωνο από το σπίτι μας... Κι εγώ είπα σε όλους να έρθουν κατευθείαν στην εκκλησία... Ήρθε κομμώτρια στο σπίτι στις 9μιση, ήμουν λουσμένη και την περίμενα, το μωρό κοιμόταν εκείνη την ώρα (ξύπναγε στις 7 έπινε γάλα και ξανακοιμόταν μέχρι τις 10), μόλις τελείωσε η κομμώτρια με έβαψε η μακιγιέζ, έδωσα στο μωρό τα φρούτα της αργότερα εκείνη την ημέρα (γύρω στις 11 και αν θυμάμαι καλά), έντυσα την μικρή, ντύθηκα και πήγαμε μια χαρά πριν την ώρα μας στην εκκλησία...

Μην αγχώνεστε κορίτσια, όλα καλά θα πάνε... Με το καλό...

Ναι, ναι. Το θυμάμαι. Κι εγώ το ίδιο πρόγραμμα έχω μ΄εσένα, απλά θα τα κάνω μία ώρα νωρίτερα. Το θέμα είναι ότι κάποιοι κάνουν του κεφαλιού τους. Ελπίζω να μην συγχυστώ τέτοια μέρα. Μακάρι να πάνε όλα καλά...

:P:p:p

κι εγώ το ίδιο φοβόμουν, πως να σταματήσεις κάποιον που έχει θράσσος, όμως α) το άσχετο όνομα και β) η γενικότερη αδιαφορία τους, τους έκανε και δεν μας μίλησαν καν στην εκκλησία... Ήρθαν για να μας εκνευρίσουν και μόνο...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

:P:p:p

κι εγώ το ίδιο φοβόμουν, πως να σταματήσεις κάποιον που έχει θράσσος, όμως α) το άσχετο όνομα και β) η γενικότερη αδιαφορία τους, τους έκανε και δεν μας μίλησαν καν στην εκκλησία... Ήρθαν για να μας εκνευρίσουν και μόνο...

Εγώ εύχομαι να μην έρθει καθόλου. Να βρει μία άσχετη δικαιολογία, όπως έκανε κι όταν γέννησα. Μακάρι να μην μας μιλήσει. Το θέμα είναι ότι μετά έχουμε και τραπέζι. Φυσικά αυτή άλλα θα περιμένει και άλλα θα βρει. α) Η μικρή θα πάρει το όνομα της μάνας μου β) Θα έχει την εντύπωση ότι θα κάτσουμε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι στο κέντρο, στυλ γάμου. Αλλά δεν σφάξανε! Δεν θα υπάρχει τέτοιο τραπέζι. Γιατί? Για να είναι έστω λίγο κι αυτή το επίκεντρο? γ) θα την βάλουμε να καθήσει (ή στο ίδιο τραπέζι ή σε διπλανό) με το σόι του άντρα της που δεν χωνεύει. Εμείς θα καθόμαστε πιο πέρα. Όπως κι οι δικοί μου που δεν θέλανε να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι μ΄αυτή κι επιλέξανε να κάτσουν με το σόι τους.

Ενδεχομένως, οι δήθεν και οι άκρως τυπικές κι απαίσιες επαφές να είναι αυτές που μου προκαλούν και το άγχος. Γιατί δεν θα μ΄αφήσουν να απολαύσω πλήρως αυτό το γεγονός.

Κι εγώ έχω καταρτίσει σχετικό πλάνο ημέρας το οποίο όμως πολύ φοβάμαι μήπως και καταστρατηγηθεί. Γι' αυτό και έχω αγχωθεί.

Πάντως είμαι αποφασισμένη to take it easy και να το απολαύσω!

Marye, και να μην τηρηθεί το πλάνο, δεν τρέχει και τίποτα. Αυτοί που θα σχολίαζαν, θα βρουν κάτι έτσι κι αλλιώς. Εμείς να περάσουμε καλά!

Θα τον πούμε Μιχάλη, το όνομα του πεθερού μου. Το Γιώργος μου αρέσει πολύ, μου κάνει πολύ αντράκι! Του πεθερού σου ή του μπαμπά σου είναι?

Διαβάζω και όσα λένε τα κορίτσια και σκέφτομαι πως αυτά είναι τα αγχωτικά και τα δύσκολα, με τους παράξενους πεθερούς και τις ξυνές πεθερές! Μια χαρά τυχερές είμαστε.

Κι εσείς κοπέλες, μη δίνετε σημασία και χαλιέστε. Είναι η ημέρα των παιδιών μας και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας τη χαλάσει!

Σας θέλω ωραίες, υπέροχες και κούλ μαμάδες!

xC4g.png

56Z5.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ έχω καταρτίσει σχετικό πλάνο ημέρας το οποίο όμως πολύ φοβάμαι μήπως και καταστρατηγηθεί. Γι' αυτό και έχω αγχωθεί.

Πάντως είμαι αποφασισμένη to take it easy και να το απολαύσω!

Nα μην χαλάσεις για τίποτα και για κανέναν την ημέρα αυτή.Είναι η βάπτιση του παιδιού σου και εσυ κανεις κουμάντο...εσύ δίνεις εντολές...και όλοι οι άλλοι τρέχουν.......Ολά θα πάνε καλά να μην ανχωθείς καθόλου.....κοιτα να το απολαυσεις.....και να το χαρεις....

Εμεις χθες βαπτισαμε τον ζουμερουλη μας και αν και είναι το 4ο παιδακι μου η βάπτιση του έγινε με κάθε επισημότητα...που αρμόζει...(ήξερα βλέπεις από τις προηγούμενες φορες......)και μια φιλική συμβουλη......όσο καλά και να έχεις οργανώσει την βάπτιση και την δεξιωση-τραπέζι .....πάντα θα βρεθει κάποιος που θα πει το κατι-τις του......γιαυτό κοιτα να το χαρεις εσύ και ο άντρας σου...και να καμαρώσεται το παλικάρι σας στην μεγάλη του μέρα....

Marye, και να μην τηρηθεί το πλάνο, δεν τρέχει και τίποτα. Αυτοί που θα σχολίαζαν, θα βρουν κάτι έτσι κι αλλιώς. Εμείς να περάσουμε καλά!

Θα τον πούμε Μιχάλη, το όνομα του πεθερού μου. Το Γιώργος μου αρέσει πολύ, μου κάνει πολύ αντράκι! Του πεθερού σου ή του μπαμπά σου είναι?

Διαβάζω και όσα λένε τα κορίτσια και σκέφτομαι πως αυτά είναι τα αγχωτικά και τα δύσκολα, με τους παράξενους πεθερούς και τις ξυνές πεθερές! Μια χαρά τυχερές είμαστε.

Κι εσείς κοπέλες, μη δίνετε σημασία και χαλιέστε. Είναι η ημέρα των παιδιών μας και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας τη χαλάσει!

Σας θέλω ωραίες, υπέροχες και κούλ μαμάδες!

Είναι του μπαμπά μου το όνομα. Τον πεθερό μου τον βγάλαμε στον πρώτο μας γιο που τον λένε Βαγγέλη, αυτό κι αν είναι άντρας!

Κλάρα, να το χαίρεσαι το παιδάκι σου, γερό και ευτυχισμένο και ΤΥΧΕΡΟ! Και πως είναι το 4ο παιδάκι σου μήπως δεν αξίζει την ίδια επισημότητα με τα άλλα? Το κάθε παιδί είναι μοναδικό και αξίζει τα πάντα! Πες μας παραλειπόμενα από την βάπτιση!!!!

Ολα στην βάπτιση πήγαν υπέροχα...αν και ήταν δύσκολη μέρα ...από το πρωι κομμωτήριο (εγω και οι δύο κόρες μου ..!!!!)μακιγάζ,να ντύσω 4 παιδια και ένα σύζυγο (μαλωμένο με τις γραβάτες.....)και μόλις φτάσαμε στην εκκλησία εκει ηρέμησα.....απόλαυσα το μυστήριο,ευχαρίστησα τους καλεσμένους μου και μετά στο τραπεζι ήπια το κρασάκι μου και.....μίλησα με τους καλεσμένους μου......Α!!!!! και έπερνα και πόζες στον φωτογράφο.....!!!!(ευκαιρία και για μία επαγγελματική φωτογράφηση.......) αλλά το ωραιότερο μέρος ήταν που τα αλλά 3 μου παιδάκια που ανέλαβαν το μοιρασμα των γλυκών και των μπομπονιέρων...ηταν η λαχτάρά τους και το περίμεναν πώς και πως δεν μπορείς ν φανταστείς ποσο πολύ ευτυχισμένα ήτανε και τα 3 τα ζουζούνια μου!!!!!!!!!

Και μερικές συμβουλές...για αρχάριες μανούλες......(έγω η έμπειρη τρομάρα μου!!!!)

Καλά είναι εαν δεν έχεις δει τα ρουχαλάκια της νονάς να τα ρίξεις μια ματιά για να ξέρεις πάνω κάτω τι ακριβως ειναι ωστε την στιγμή που θα πρέπει να ντύσεις το καμάρι σου να μην ψάχνεσαι για το που πάει που......είναι και πολλά τα κομμάτια(λαδόπανα,εσώρουχα,ρούχα,γραβάτες,καπέλα,παπούτσια......)και καλά είναι να εχεις κάποιον κοντά σου ωστε να σε βοηθήσει λιγο στο ξεκόυμπωμα των ρούχων(τα πουκάμισα πχ. έχουν και πολλά κουμπια...)και στο ντύσιμο του μπέμπη σου γιατί θα σε πιεζει ο χρόνος και πρεπει πολύ γρήγορα να τον ντύσεις για να τον δώσεις στην/στον νονα/νονο και ακόμα μόλις τελειώσει το μυστήριο και θα χρειαστεί να ..στηθειται για να χαιρετήσεται τον κόσμο καλά είναι το μωρό να μην το έχεις στην αγκαλία σου και ταλαιπωρήτε και αυτό αλλά και εσύ αλλά να το κρατήσει κάποιος δικός σου ωστε να έιναι ήρεμο και να ξεκουραστεί.....και να θυμάσε.....είναι η ευκαιρία σου να κάνεις και εσύ μία επαγγελματική φωτογράφιση,......θέλω καλές ποζες!!!!!!!

ευχαριστούμε για τις συμβουλες, ειδικά το σημείο για τα ρούχα, δε το είχα σκεφτεί :)

Εμείς βαφτιζόμαστε 25/4 και έχω φοβερό άγχος μήπως κάτι δε πάει καλά.

¨Ήδη ακυρώσαμε το τραπέζι, λόγω οικονομικών δυσκολιών που προέκυψαν τώρα, και σκεφτομαι μη γίνουν τα πραγματα χειροτερα απο ευτράπελα στην εκκλησία.

Τη μικρή μου θα την πουμε Σοφία, απο τη μητερα μου. Ο αντρας μου είναι μοναχοπαιδι από μεγάλο σόι και θα δοθεί τροφή για σχόλια. Οι δύο γιαγιάδες δεν ανακατεύτηκαν στο όνομα, θα ανακατευτούν θειάδες που δε πήραν ούτε καρφίτσα στο μωρό! θα τρελαθούμε εντελώς δλδ;;!!

Ήδη τα πρώτα σχόλια ειπώθηκαν με το μοιρασμα των προσκλητηρίων και ευχομαι μη γίνουν στην εκκλησία τα χειρότερα. Μη φωνάζουν το όνομα της πεθεράς για παράδειγμα. Αλήθεια τι κάνουν τότε;

Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι για τους συγγενείς του άντρα μου είμαι αόρατη, δεν υπάρχω. Άρα δεν έχω δικαιωμα στο να πάρει το μωρό όνομα από τη δική μου πλευρά.

Επίσης το σόι μου άντρα μου είναι σόι uber alles δλδ πιο πάνω απο τα άλλα σόγια στην ομορφιά, στη τσαχπινιά, και πως είναι δυνατόν να μη διαιωνιστεί το τέλειο (γι αυτούς και μόνο) όνομα της πεθεράς μου, που ήταν και όνομα της προγιαγιάς τους;

Φοβάμαι μη γίνει το σώσε όπως στις ελληνικές ταινίες όταν πηγαίναν μπουζούκια που πλακωνόντουσαν όλοι μαζί.

pECmp3.png

ευχαριστούμε για τις συμβουλες, ειδικά το σημείο για τα ρούχα, δε το είχα σκεφτεί :)

Εμείς βαφτιζόμαστε 25/4 και έχω φοβερό άγχος μήπως κάτι δε πάει καλά.

¨Ήδη ακυρώσαμε το τραπέζι, λόγω οικονομικών δυσκολιών που προέκυψαν τώρα, και σκεφτομαι μη γίνουν τα πραγματα χειροτερα απο ευτράπελα στην εκκλησία.

Τη μικρή μου θα την πουμε Σοφία, απο τη μητερα μου. ....Φοβάμαι μη γίνει το σώσε όπως στις ελληνικές ταινίες όταν πηγαίναν μπουζούκια που πλακωνόντουσαν όλοι μαζί.

Κι εμείς το ίδιο όνομα θα δώσουμε από την μητέρα μου. Η πεθερά μου, μου είχε κάνει τα τελευταία χρόνια της ζωής μου κόλαση, δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για την εγκυμοσύνη, αλλά όταν έμαθε ότι είναι κορίτσι απαίτησε το όνομα! Φυσικά θα πάρει... να μην πω τι!!!! Από τότε σταματήσαμε να μιλάμε και ούτε στο μαιευτήριο ήρθε. Το μωρό το είδε μόνο μια φορά όταν ήταν περίπου 8 μηνών. Εγώ απορώ τι θα έρθει να κάνει στην εκκλησία!

Μόνο και μόνο, για να αναγκαστώ να την βάλω στο άλμπουμ ή να μου το παίξει κυρία των τιμών????

Έχω τρελό άγχος γι΄αυτήν την ημέρα που πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς. Ή μάλλον, για να το πω καλύτερα, έχω τρομερά νεύρα. Ήδη με τον άντρα μου τσακωθήκαμε, γιατί μου είπε ξανά "Μάνα μου είναι κι αναγκαστικά θα έχεις επαφές μαζί της, ό,τι κι αν σου έχει κάνει". Δεν έχει νόημα να πω τι έχει γίνει μ΄αυτήν. Θα βγω εκτός θέματος. Απλά φοβάμαι ότι θα μου προκαλέσει εκνευρισμό η παρουσία της. Γιατί σ΄εμένα αρέσουν οι αληθινές σχέσεις. Κι όχι οι δήθεν!

Διαφημίσεις

Spring με το καλό κι εσύ να βαπτίσεις το παιδάκι σου.

Μα καλά τι πεθερές έχετε βρε κορίτσια, τι ατυχία είναι αυτή.

Μου θυμίζετε μια φίλη μου, που αποφάσισαν για το όνομα στην εκκλησία, λίγο πριν τη βάπτιση. Αν εμφανίζονταν οι πεθεροί, θα έμπαινε του πεθερού, αλλιώς θα έβγαζε τον μπαμπά της. Είχαμε λοιπόν αγωνία μέχρι να τους δούμε να έρχονται, οι οποίοι ήρθαν, άκουσαν το όνομα και στο τέλος της τελετής έφυγαν επιδεικτικά χωρίς να χαιρετήσουν κανέναν, ούτε να τους ευχηθούμε δεν προλάβαμε. Για το τραπέζι ούτε λόγος βέβαια!

Καλά στη θέση της δεν το συζητώ, θα έβγαζα τον πατέρα μου κατευθείαν.

Ο πεθερός μου είναι γλυκύτατος και του αξίζει, άλλωστε έδωσα το όνομα της μαμάς μου στην κόρη μου.

Μη μασάς πάντως, εσύ να είσαι ευδιάθετη και χαμογελαστή, γιατί, όπως λέει και το ρητό, χαμογελάτε, κάνει τους άλλους να ανησυχούν!

xC4g.png

56Z5.png

Marye, τι έγινε ξεαγχώθηκες με την κουβεντούλα εδώ?

Κλάρα να σου ζήσει το μωράκι! Είσαι φοβερή και οι συμβουλές σου πολύ σωστές.

Ευχαριστούμε!

xC4g.png

56Z5.png

Ευχαριστούμε!

Ευχαριστω κορίτσια...να χαιρεστε ολες τα ζουζουνια σας......

Ειπαμε μετά απο τοσες φορές...έχουμε μαθει κάποια πραγματα...με το καλό οι βαπτίσεις σας........

Θεωρώ απαράδεκτο το θέμα με τα όνοματα.....και τις φασαρίες...απορώ πως αντάχεται τέτοιες μέρες και δεν τους....βρίζεται όλους....ευτύχως εγω δεν είχα τέτοιο θεματάκι αλλά αν τυχων μου συνέβαινε απλά θα τους ανακοινωνα το όνομα που θα ηθελα εγω και αν δεν θέλανε απλά ας μην ερχόντουσαν στην βάπτιση.....!!!!!!Αυτοι θα χανανε όχι εγω...!!!!!

Ευχαριστούμε!

Ξεαγχώθηκα δεν λες τίποτα!!!

Αποφάσισα να απολαύσω την μεγάλη επίσημη του ζυμαρούλη και να μην αναλώνομαι!

Πάντως, θα σας πω μετά τα παραλειπόμενα!

Και μέσα σ'όλα, διάβασα στο ιντερνετ ότι την Κυριακή που είναι η βάπτιση θα έχει βροχή.... Τι να πω!!! Έτσι έγινε και στον γάμο μου. Όλη την εβδομάδα είχε ήλιο και ζέστη και το Σάββατο είχε κρύο και βροχή. Τις επομενες μέρες πάλι ήλιο.... Ελπίζω τουλάχιστον εκείνη την ώρα να έχει έστω μόνο συννεφιά. Θα βγω και με ξωπλατο με μια απλή εσάρπα.... Ε, ρε γλέντια!!!!

Ξεαγχώθηκα δεν λες τίποτα!!!

Αποφάσισα να απολαύσω την μεγάλη επίσημη του ζυμαρούλη και να μην αναλώνομαι!

Πάντως, θα σας πω μετά τα παραλειπόμενα!

Μακάρι κι εγώ την Κυριακή το βράδυ που θα έχει τελειώσει η βάπτιση και το τραπέζι, να σας πω ότι περάσαμε καλά, χωρίς απρόοπτα. :wink:

Με το καλό οι βαπτίσεις σας κορίτσια.

Πρέπει να είμαστε εμείς καλά και ηρεμες για να είναι και τα μωράκια μας ήρεμα (όσο μπορουν δλδ)

Τελικά είπα στον αντρα μου ότι αν γίνει σκηνικό στην εκκλησία τα μαζεύω και φευγω από το σπίτι και ότι δε μπορώ μέσα στα χίλια δυο άλλα προβληματα να έχω και το άγχος για το πως θα αντιδράσει το σόι του στην εκκλησία. Μου υποσχεθηκε ότι θα τους το ξεκόψει γιατί και εκείνος θύμωσε μαζί τους.

Όποτε τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω γενικά. Τουλάχιστον να χαρούμε την βαπτισή της μικρής μας, αφού δε θα κάνουμε τραπέζι.

Άλλη ερώτηση: εσεις προλάβατε και τα ντυσατε τα μωράκια σας στην καθορισμένη ωρα στην εκκλησία, γιατί κλαίνε και δε κάθονται όπως όταν τα ντυνουμε σπίτι. Αν δε προλάβεις τι γίνεται; Είναι όπως δε προλαβαίνεις στο σχολείο να παραδώσεις το γραπτό και σου παιρνουν την κόλλα από τα χέρια; Δε πιστευω να πάρουν το μωρό μισοντυμένο απο τα χέρια μας;!

pECmp3.png

Με το καλό οι βαπτίσεις σας κορίτσια.

Πρέπει να είμαστε εμείς καλά και ηρεμες για να είναι και τα μωράκια μας ήρεμα (όσο μπορουν δλδ)

Τελικά είπα στον αντρα μου ότι αν γίνει σκηνικό στην εκκλησία τα μαζεύω και φευγω από το σπίτι και ότι δε μπορώ μέσα στα χίλια δυο άλλα προβληματα να έχω και το άγχος για το πως θα αντιδράσει το σόι του στην εκκλησία. Μου υποσχεθηκε ότι θα τους το ξεκόψει γιατί και εκείνος θύμωσε μαζί τους.

Όποτε τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω γενικά. Τουλάχιστον να χαρούμε την βαπτισή της μικρής μας, αφού δε θα κάνουμε τραπέζι.

Άλλη ερώτηση: εσεις προλάβατε και τα ντυσατε τα μωράκια σας στην καθορισμένη ωρα στην εκκλησία, γιατί κλαίνε και δε κάθονται όπως όταν τα ντυνουμε σπίτι. Αν δε προλάβεις τι γίνεται; Είναι όπως δε προλαβαίνεις στο σχολείο να παραδώσεις το γραπτό και σου παιρνουν την κόλλα από τα χέρια; Δε πιστευω να πάρουν το μωρό μισοντυμένο απο τα χέρια μας;!

Γιαυτό σας είπα οτι καλά είναι να εχεις δεις πρωτα τα ρούχα και να έχεις ένα άτομο δίπλα σου να σε βοηθήσει...να σου ετοιμάζει δλδ το κομμάτι που θα φορέσεις,να σου δίνει μια-μια τις καλτσούλες έτοιμες ,να σου ετοιμάζει τα παπαουτσάκια...κτλ ωτσε να μην χανεις χρόνο στο να τα ψάχνεις μες στον κακό χαμό.......και όσο για τον χρόνο!!!μην φοβάσε δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα....δεν θα σου πάρουν το μωρό γυμνο!!!!!!απλά δεν θα ήθελες στις φωτογραφίες να κρέμονται πουκάμισα ή να είναι στραβά το ρουχαλάκια απο τη βιασυνη.......κρίμα ειναι αυτές οι φωτο θα μείνουν για μια ζωη.......!!!!!!

Μετο καλό!!!!!!

Όχι απλά πλησίασε, αλλά ήρθε αυτή η μέρα κι έφυγε! Με το που πήγα στην εκκλησία μου έφυγε το άγχος και όλα!!!! Φρόντισα να απολαύσω την βάπτιση όσο γίνεται. Στο τραπέζι είχα λίγο άγχος για το κατά πόσο ο dj θα κάνει καλή δουλειά. Τελικά ο τύπος ήταν άπαιχτος. Καθήσαμε στο κέντρο 6,5 ώρες. Ήπιαμε, χορέψαμε... και γυρίσαμε με ένα τεράστιο χαμόγελο στο σπίτι, φυσικά πάλι με παρέα και συνεχίσαμε εκεί το βράδυ μας.

Απ΄όλους ακούσαμε τα καλύτερα λόγια. Δεν υπήρξε άνθρωπος που να είπε κάτι αρνητικό! Ααααααααααααααααααααααααα! Ναι, το ξέχασα!!!! Καλέ, υπήρξε! Η πεθερά μου! :P:p:p:p:p:p Ήταν μονίμως με τα μούτρα κατεβασμένα, το πρόσωπο στραμμένο αλλού ακόμα και την ώρα της κολυμπήθρας. Αφήστε που ήρθε η οικογένεια του άντρα μου στα μέσα της βάπτισης. Και στο τέλος που φεύγανε από το κέντρο, έβγαλε χολή σ΄εμένα και τον άντρα μου ξεχωριστά την ώρα που μας χαιρέτησε!

Θα ψάξω να βρω θέμα για την συμπεριφορά των πεθερικών στην βάπτιση. Εκεί θα γράψω όλες τις λεπτομέρειες!

Πάντως κορίτσια μην αγχώνεστε. Αυτή η μέρα ανήκει στο παιδί σας και σε σας. Και μην αφήνετε τίποτα να σας την χαλάσει. Παραμερίστε το άγχος σας για να μπορέσετε να ζήσετε κάθε στιγμή. Ακόμα και κάτι στραβό να γίνει, προσπαθήστε όσο γίνεται να μην "περάσει" μέσα σας. Δεν αρμόζουν νεύρα αυτή την μέρα!