Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόνοι στα κόκκαλα του θώρακα!

Recommended Posts

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη σε όλες τις μέλλουσες μανούλες! Ήθελα να ρωτήσω αν καμμία κοπέλα έχει το εξής σύμπτωμα!

Είμαι στον 8ο μήνα και το μωρό ακόμα έχει το κεφαλάκι πάνω και μάλιστα αρκετά ψηλά! Εγώ λοιπόν πονάω πάρα πολύ στα κόκκαλα του θώρακα κάτω από το στήθως, καθώς και στα πνευμόνια μου! Θα το θεωρούσα φυσιολογικό, απλά νιώθω σαν κάποιος να μου έχει ρίξει μπουνιά εκεί, είναι μουδιασμένο και πονάει! Συμβαίνει και σε καμμιά άλλη κοπέλα αυτό;:-(

Διαφημίσεις

Εμενα μου τυχαινει μερικες φορες στην δεξια πλευρα του θωρακα να νιωθω σαν να εχει ψιλομουδιασει....Σαν να κουνιεμαι και να κανει εναν ελαφρυ θορυβο και να εχω την αναγκη να τεντωθω να ανακουφιστει.Ειναι σαν να εχει μαγκωσει κατι αλλα περναει σε λιγα λεπτα....

Το νιωθεις πολυ ωρα?Αναφερε το και στον γιατρο...Δεν πιστευω οτι ειναι κατι...απλα ειναι η αγωνια μας μηπως και δεν παει κατι καλα...

9rQUp2.png

Κι εμενα ο δικος μου ειχε το κεφαλι κατω απο το στηθος μου σχεδον. Πολλους πονους στον θωρακα αλλα οχι μουδιασμα. (Γι αυτο το κεφαλακι του ηταν λιγο στραβο οταν γεννηθηκε, αλλα η γιατρος μου ειπε να τον κοιμιζω εναλλαξ και στα 2 πλαγια, μια αριστερα, μια δεξια. Ετσι σε λιγους μηνες ισιωσε το κεφαλακι του).

Και εγώ νοιώθω αυτούς τους πόνους. Ρώτησα το γιατρό και μου είπε πως επειδή η θέση των πλευρών μου είναι πιο κλειστή από άλλους, η μήτρα μου πιέζει πιο πολύ τα πλευρά τα οποία πονάνε πολύ από τον 6ο μήνα. Με λίγα λόγια μου είπε: Έγκυος είσαι... Ανοίγεις...

Αντε ρώτησε τον να μας πεις...

Διαφημίσεις

ειναι φυσιολογικοι αυτοι οι πονοι...εγω χειροτερα γιατι εχω και 2 πλευρα σπασμενα οποτε με το που πιεζει το μωρο ποναω πολυ...

εγκυμοσυνη ειναι ...θα περασει..

Πήγα στη γιατρό! Φυσιολογικοί είναι οι πόνοι γιατί η μπέμπα μεγαλώνει και έχει ακόμα το κεφαλάκι της επάνω! Απλά μου είπε ότι όσο περναεί ο καιρός η δυσφορία θα μεγαλώνει και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι... υπομονή!