Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΒΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Χρηστός Ανέστη και ότι ποθήσεις να σου βγει. εμένα η γιατρός μου μου είπε ότι κάνουμε τεστ μετά από 6μήνες είχα και εγώ μια απώλεια παλίνδρομη κύηση πριν από δύο μήνες και όταν την ρώτησα για το τεστ μου είπε αυτό.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ... ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ... ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.. ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 15 ΜΕΡΑ...

ΟΥΦ ΒΑΡΕΘΗΚΑ...

:P:p:pεγώ τι να πω που δεν έχω δει ακόμα περίοδο εδώ και δύο μήνες από την επέμβαση και νιώθω σαν μπαλόνι και αγχωμένη φουλ όλα καλά να σου πάνε:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Για αποβολή στην 18η εβδομάδα δεν γνωρίζω.

Πάντως μετά την 2η παλινδρόμηση που είχα στην 10η εβδομάδα, έκανα τεστ παπ μετά 3 μήνες.

Και εγώ είχα αίμα και τις 2 φορές που κράτησε 15 μέρες. Βέβαια λίγο, μην φανταστείς αιμορραγία.

Όταν εννοείς πρόκληση για να σου έρθει η περίοδος εννοείς χάπια? Εμένα την 2η φορά που δεν είχα δει περίοδο για 40 μέρες, μου είπε ο γιατρός και πήρα duphaston. Αδιαθέτησα κανονικά και μετά από αυτό ο κύκλος μου έγινε 28 ημερών...

Σου εύχομαι τα καλύτερα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ναι εννοω χαπια.. συνηθως παιρνω τα primolut nor. πριν την εγκυμοσυνη ειχα συνδρομο πολυκυστικων με αποτελεσμα να μην εχω περιοδο και μονο με προκληση ειχα η με ορμονες για να αναπτυχθει ωαρριο ωστε να γονημοποιηθει. τωρα απο δω και περα δεν ξερω τι θα γινει και αν θα ερθει μονη της και σε ποσες μερεσ.. μεγαλο μπερδεμα

ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΗ 18 ΕΒΔΟΜΑΔΑ??

ημουν στη 10η εβδομαδα αλλα δυστυχως στον τελευταιο υπερηχο(προχθες) δεν ακουσαμε καρδιακη λειτουργια. ετσι ,χτες το πρωι, εκανα αποξεση(εισροφηση για την ακριβεια)και ο γιατρος μου ειπε οτι η χτεσινη θεωρειται η πρωτη μερα της περιοδου μου και οτι θα εχω κανονικη περιοδο σε 30 με 35 ημερες. μου ειπε να του τηλεφωνησω τοτε, για να κανουμε τεστ παπ λιγες μερες μετα..

σιγουρα η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη... αναλογα και με το ιστορικο ο γιατρος μας ξερει καλυτερα απο τον καθενα ποτε να κανουμε το τεστ..

αρα παραμενει αναπαντητο το ερωτημα μου μεχρι να τον επισκεφτω:(...

υπομονη......$#^%$......

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

clelia καλησπέρα και εμένα η γιατρός μου έδωσε το duphaston για 2 μέρες αλλά ακόμα δεν έχω δει περίοδο μπορείς να μου πεις σε πόσες μέρες σου ήρθε για να ξέρω.

AggelaF πήρα τα χάπια για 5 ημέρες, και μετά από αυτές αδιαθέτησα 5-7 μέρες μετά που σταμάτησα τα χάπια...

Εσύ μόνο 2 μέρες θα τα πάρεις? Εντύπωση μου κάνει...

Τα πήρες για τον ίδιο λόγο που τα πήρα εγώ που παλάβωσε ο κύκλος μου μετά από τις 2 παλινδρομήσεις? Ή μήπως είναι για άλλο λόγο, πχ πολυκυστικές ωοθήκες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!