Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Άτυχοι,την ίδια μέρα του ίδιου μήνα,άλλου χρόνου.

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.Σας γράφω για να ξεσπάσω γιατί μας έχουν συμβεί απίστευτες ατυχίες.Με τη σύζυγο μου είμαστε 2,5 χρόνια παντρεμένοι, είχαμε σχέση από φοιτητές και μόλις πέρσι αποφασίσουμε να προχωρήσουμε με το θέμα της απόκτησης απογόνων.Γνωρίζαμε ότι είμαστε ικανοί αφού είχαμε κάνει μία έκτρωση στα φοιτητικά μας χρόνια,τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας...Έτσι, χωρίς προγεννητικό έλεγχο μένει έγκυος με την 1η ή 2η φορά, πέρσι τον Ιανουάριο.Η χαρά μας μεγάλη!!!Στον 2ο μήνα,στις γενικές εξετάσεις διαπιστώνουμε ότι έχει μολυνθεί από τοξόπλασμα και αφού επιβεβαιώνουμε πρόσφατη μόλυνση προχωράμε σε τερματισμό της κύησης μετά από τη συμβουλή και την επιμονή του γιατρού μας.Η θλίψη μας απερίγραπτη,οι ενοχές μας βασανίζουν,ακολουθεί θεραπεία για 3 μήνες κατά του τοξοπλάσματος και οι τιμές πέφτουν αλλά δεν γίνονται αρνητικές (τα Igm ακόμα και σήμερα,ένα χρόνο μετά είναι ελαφρώς θετικά).Αλλάζουμε γιατρό και κάνουμε νέο έλεγχο,όπου σε ειδική εξέταση για τοξόπλασμα μας βεβαιώνουν ότι πρόκειται για παλια λοίμωξη και να προχωρήσουμε άμεσα σε νέα εγκυμοσύνη.Φέτος τον Φεβρουάριο μένει έγκυος εύκολα ξανά.Κάνουμε ξανά εξετάσεις.Το τοξόπλασμα εκεί ελαφρώς θετικό, μας διαβεβαιώνουν γυναικολόγος και μικροβιολόγος ότι όλα θα πάνε καλά γιατί είναι η ίδια παλιά μόλυνση και ότι τώρα έχει αναπτύξει αντισώματα...Κάνουμε ξανά το είδικο τεστ για την τοξοπλάσμωση και περιμένουμε σήμερα τα αποτελέσματα.Η ατυχία μας όμως συνεχίζεται.Πριν 5 μέρες της έρχεται λίγο αίμα.Πέρνει utrogestan.Το αίμα στην αρχή ροζ, μετά καφέ μετά δυνατοί πόνοι που σταματούν μετά από 2 ώρες με 2 depon!!!Προχθές πάμε για υπέρηχο και εκεί μου κάνει νόημα ο γιατρός ότι τέλος.Παλινδρόμησε...Σταμάτησε η ανάπτυξη.Σταματά το utrogestan και το αίμα γίνεται περιόδου.Χθές κάναμε απόξεση.Σήμερα κομμάτια και οι δύο.Η ειρωνία:Πέρσι διακόψαμε την κύηση στις 24/3/09 και φέτος μας κάναμε απόξεση 25/3/10.Ακριβώς 1χρόνο μετά,την ίδια μέρα.Και να θέλαμε δε γίνεται...Ο νέος γιατρός μιλάει για τυχαίο γεγονός,αποκλείει αποβολή λόγω τοξοπλάσμωσης και θεωρεί ότι θα ήταν κάποιο λάθος στη σύλληψη.Δεν προτείνε περαιτέρω εξετάσεις και δυστυχώς λόγω ασυνενοησίας δεν κράτησε δείγμα προς εξέταση από την απόξεση.Σκέφτομαι να κάνουμε χρωμοσωμικές αιματολογικές και οι δύο αν και δεν είμαστε μεγάλοι (32 και 31 ετών) και ουσιαστικά ήταν η 1η αποβολή,αλλα φοβάμαι να την επιβαρύνω με πρόσθετο άγχος...Μάλλον θα τα δούμε όλα από την αρχή σε λίγο καιρό,όταν ηρεμήσουμε...Φοβάται πολύ τώρα πια και εγώ για εκείνη.Μέχρι που σκέφτομαι να μην προσπαθήσουμε ξανά γιατί πόνος είναι μεγάλος και τα "στατιστικά" μας χάλια.Ευχαριστώ που με ανεχθήκατε.Κάλη επιτυχία και κουράγιο σε όλες και όλους σας.Α, και καλό Πάσχα...:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο απο το να κανετε κουραγιο.... την δευτερα 22 του μηνα εχασα και εγω μια ψυχουλα με αφορητους πονους και πολυ αιμοραγια. σημερα θα παω στον γιατρο να μου πει αν θα χρειαστω αποξεση. μην χανετε το κουραγιο σας, και ειμαι σιγουρη οτι οταν ολο αυτο καταλαγιασει, θα καταφερετε να φερετε στον κοσμο ενα υγιεστατο μωρο. ισως χρειαζεται να παρετε και τριτη γνωμη. κουραγιο σε σενα και στην συζυγο σου. να εισαι διπλα της σε χρειαζεται τωρα πιο πολυ απο ποτε........

url=http://lilypie.com]d9cfp2.png[/url]

[u4Ft1p2.png

Στήριξέ την όσο μπορείς περισσότερο……

Σε χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ…..

Φυσικά εύχομαι να μπορεί κι εκείνη να στηρίζει εσένα…..

Να είσαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά……

Θα σας φανεί πιο εύκολη η «ανάρρωση» από την άτυχη εγκυμοσύνη σας…..

Για να είμαι κιόλας ειλικρινής…..

Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να αλλάξετε & πάλι γιατρό?????

Να το ψάξετε ακόμη πιο εμπεριστατωμένα?????

Καλή η σκέψη σου να κάνετε αυτές τις εξετάσεις που λες…… μη βιαστείς όμως….. αυτά τα πράγματα θέλουνε το χρόνο τους……

Το ότι ο γιατρός πάντως δεν κράτησε δείγμα από την απόξεση…… κάπως μου χτυπάει….. πολύ άσχημα……

Ο Θεός είναι μεγάλος….. θα σας έρθει το νινάκι, είναι σίγουρο αυτό…..

Έχετε, εξάλλου, το θετικόν της όλης υπόθεσης….. μπορεί να γίνει σύλληψη……

Καλή Ανάσταση να έχετε και Δύναμη!!!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πρίν μέινω έγκυος ο γιατρός μου, μου είχε συστήσει προγεννετικό έλεγχο και ευτυχώς γιατί τότε που θα ξεκινούσαμε προσπάθειες για εγκυμοσύνη, το τοξόπλασμα είχε βγεί θετικό με την ένδειξη ότι περνούσα την μόλυνση εκέινη την περίοδο. Μου είχε πεί μετά από 3 μήνες να προσπαθήσω και πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε πάλι εξετασεις. Όταν λοιπόν έμεινα έγκυος μετά από 9 μήνες περίπου και κάνω πάλι εξέταση για τοξόπλασμα μου βγήκε πάλι θετικό. Μέχρι να βγέι η ειδική εξέταση avidity που δείχνει πόσο πρόσφατη είναι η μόλυνση κόντεψα να πεθάνω. Τελικά μου είπαν ότι ήταν αναμόλυσνση:shock::shock: και οι τιμές αργούν πολύ να πέσουν. Την έζησα πολύ καλά αυτή την ιστορία...

Εύχομαι να αποκτήσετε σύντομα ένα υγιές μωράκι και να σκέφτεσαι ότι ο Θεός και η φύση ήθελαν να προστατέψουν αυτά τα παιδάκια αλλά και εσας.

Μην απελπίζεστε, φυσικά και να συνεχίσετε να προσπαθείτε. Όταν αποκτήσετε ένα παιδάκι που σίγουρα θα γίνει αυτό, θα απαλύνει τόσο πολύ ο πόνος σας...

Διαφημίσεις

Σας ευχομαι όλα να πανε καλά απο εδω και πέρα και σύντομα να γεμίσει η αγκαλιά σας όχι μονο με ΄ενα αλλά και με περισσότερα παιδιά....απλά θελει υπομονή και αν πραγματικα το θέλετε να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρεται.....

Και έμεις εχουμε παλέψει πολλά χρονια πριν για να αποκτήσουμε ένα μωράκι με πολλές εξετάσεις,αποβολες,επεμβάσεις......και πολύ πονο.....και σήμερα νιώθω ευλογημένη που έχω 4 παιδάκια!!!!!

Απλά πρεπει να εχεται υπομονή και πίστη.....

πριν 14 χρονια σε ηλικια μολις 21 εγω και 24 ο καλος μου εμεινα εγκυος στο πρωτο μας παιδακι...κανω τις εξετασεις και μου βγαινει τοξοπλασμωση θετικο ...ο γιατρος μου λεει να περιμενω λιγο και να τις επαναλαβω....για κακη μου τυχη στο εργαστηριο που τις εκανα χαλανε τα μηχανηματα και καθυστερω ......μ'αυτα και μ'αυτα κοντευα 10 βδομαδων...κανω και τριτη φορα εξετασεις και επιβεβαιωνεται οτι η μολυνση ηταν προσφατη....

καταλαβαινετε τι επαθα....ουτε ηξερα τι θα πει τοξοπλασμωση ουτε το ειχα ξανακουσει και μου στερησε τη ..ζωη μου!!!!!

μετα ....απο αυτο εκανα τη τριμηνη θεραπεια μου[οπως εσεις] και ειπα δεν θα το βαλω κατω θα κανω αμεσως μωρακι....ποσα κακα μπορουν να συμβουν σ'ενα ανθρωπο τον ιδιο χρονο;;;ετσι σκεφτομουνα!!!που να ηξερα!!αφηνω να περασουν λιγοι μηνες ακομα και μενω και παλι εγκυος κοντα στο χρονο ...!!!!η χαρα μου απεριγραπτη και οι δυο πεταγαμε στα ουρανια !!!ομως η χαρα μας δεν κρατησε πολυ!!!εχασα και τη δευτερη ζωουλα μου[αποβολη] λιγες μερες πριν κλεισω χρονο απο το τοξοπλασμα!!!

τυχαιο και σε μας...ετσι ειπε ο γιατρος!!!!δεν υπηρχε περιπτωση να εφταιγε το τοξο...απλα ηταν ατυχια...μετα ...δεν ηθελα τπτ!!!ευτυχως ομως με την βοηθεια και την κατανοηση του αντρουλη μου το ξεπερασα...αποφασισα να το αφησω για λιγο...να δωσω για το πτυχιο μου [πιανο..πολυ διαβασμα]και μετα ελευθερη να βαλω μπρος...ετσι στο χρονο ημουν εγκυος στο πρωτο μου γιο.....μετα απο δυο χρονια στο δευτερο....και μετα απο πεντε χρονια στο τριτο.....!!!

πιστευω οτι οι ιστοριες μας μοιαζουν πολυ......και θελω να πιστευω οτι καποια στιγμη θα εχετε την ιδια καταληξη με μας και θα κρατατε τα παιδακια σας αγκαλια!!!

σας ευχομαι πραγματικα οτι καλυτερο και θα σε παρακαλεσω .....ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ!!!!

καλο πασχα να εχετε και ελπιζουμε να εχουμε νεα σας!!!

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την συμπαράσταση.Να είστε όλες καλά με τις οικογένειες σας.Να ρωτήσω όμως κάτι τις BIKY74 και G.STONE γιατί πραγματικά μοιάζουν οι ιστορίες μας...Πως ανακάλυψατε ότι έφταιγε το τοξοπλασμά στην 2η αποβολή και αν θυμάστε πόσο καιρό είχατε θετικά Igm;Τελικα το avidity μας θα βγει τη δευτέρα.Η ειρωνία είναι ότι δε θα μας αφορά άμεσα αλλά είναι ένα στοιχείο ίσως για το μέλλον.Και πάλι σας ευχαριστω.Να είστε πάντα γερές και χαρούμενες.Όσο για τη σύζυγο μου,είναι λίγο καλύτερα,ευτυχώς δεν πονάει σωματικά πια.Ψυχολογικά θα το παλέψουμε...

Εγώ ευτυχώς δεν απέβαλα γιατί όπως έγραψα ο γιατρός μου που είναι Καθηγητής και πολύ ψείρας τα έψαξε όλα πρίν μείνω έγκυος. Ούτε θεραπεία έκανα απλά μου είπε να περάσουν 3 μήνες και μετά να ξεκινήσουμε προσπάθειες. Οι τιμές να φανταστείς ότι ήταν ανεβασμένες μετά από ένα χρόνο (όταν ήμουν έγκυος πλέον) και για αυτό ανυσήχησε ο γιατρός μου.ήταν όμς αναμόλυνση. Αργούν πολύ να πέσουν. Και παρόλα αυτά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης έκανα πολλές φορές εξετάση για να μπορεί να συγκρίνει τα αποτελέσματα. Μάλιστα μου έχει πει πρίν μείνω έγκυος στο 2 παιδάκι να ξανακάνω εξέταση.

Καλό θα ήταν να επαναλαμβάνετε την εξέταση για να βλέπετε αν πέφουν οι μονάδες. Και κάτι άλλο , οι εξετάσεις για το τοξόπλασμα πρέπει να γίνονται μόνο στο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ γιατί εκεί είναι πιο έγκυρα τα αποτελέσματα. Εκεί υπάρχει και κάποιο μηχάνημα που δείχνει αν είναι αναμόλυνση ή όχι από ότι θυμάμαι. Τουλάχιστον αυτό μου έλεγε ο γυναικολόγος μου. Αποφύγετε τα μικροβιολογικά εργαστήρια της γειτονιάς...

μετα την θεραπεια εκανα εξετασεις και βγηκε οτι εχω τ'αντισωματα..το Ιgm αρνητικο.οποτε ξεκινησα προσπαθειες και ηρθε η εγκυμοσυνη που απεβαλλα....μετα εκανα επαναληψη σε ολους τους γιους μου !!!το ιδιο....... Igm αρνητικο!!!

μην αγχωνεσαι .....ολα καλα θα πανε!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ XSIV74, ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ ΣΤΗΝ 1η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ (ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ 10 ΜΗΝΩΝ)ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ 2ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΤΕΡ ΒΓΗΚΑΝ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΖΩΝΗΣ!!!!! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΝΕΝΔΟΤΗ ΠΗΡΑΜΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΔΕΝ ΝΟΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΟΣΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ 5,5 ΜΗΝΩΝ ΣΤΙΣ15-03-2009 .ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ .ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2 ΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!

Έχουμε σκυλιά,τα οποία δεν είναι μέσα στο σπίτι αλλά στην αυλή μας.Αν και από τα σκυλιά δεν κινδυνεύει κανείς τα δικά μας έχουν εξεταστεί.Η σύζυγος μου είναι φανατική της σαλάτας και μάλλον από εκεί το κόλλησε(κάποιο εστιατόριο ή κάτι τέτοιο), γιατί ωμά κρέατα δεν τρώμε και δεν έχουμε κήπο αλλά γκαζόν και δεν έρχεται σε επαφή με το χώμα...Επιπλέον ένας φίλος γιατρός κτηνίατρος μας είπε ότι οι ωμές σαλάτες ακόμα και στο σπίτι δεν καθαρίζουν μόνο με το νερό,ξύδι ή και λεμόνι.Θέλουν οπωσδήποτε σαπουνάδα!!!Αφρό,γιατί το μικρόβιο δε σκοτώνεται αλλιώς!!!Καλύτερα οι βραστές...Γιατί να το ρισκάρεις.Τώρα σχετικά με τα εργαστήρια όντως διάβασα για το παστερ.Εμείς χρησιμοποιούμε το Ανάλυσις και την Ευρωδιάγνωση στη Θεσσαλονίκη που μένουμε.Κυρίως όμως το 1ο.Είμαστε ευχαριστημένοι ιδιαίτερα από τον Βιοπαθολόγο τους.Θα ψάξω πάντως να δω πως μπορώ να στείλω αίμα και στο παστέρ.Ώρες, ώρες όμως σκέφτομαι πως είναι μάταιο,να μπαίνει κανείς στη διαδικασία και να μετα να πονάει τόσο.Και το χειρότερο είναι οτι δεν ήμουν ποτέ τρελλαμένος με τα παιδιά και λέω στον εαυτό τί ήθελες και μπλέχτηκες;Έβλεπα παιδιά φίλων και έλεγα "θα μας πρήξουν" και τώρα βλέπω παιδί στο φανάρι και θέλω να σκοτώσω τον υπάνθρωπο που το ταλαιπωρεί...Χτύπησε απότομα το βιολογικό ρολόι μου,χα,χα...

Έχουμε σκυλιά,τα οποία δεν είναι μέσα στο σπίτι αλλά στην αυλή μας.Αν και από τα σκυλιά δεν κινδυνεύει κανείς τα δικά μας έχουν εξεταστεί.Η σύζυγος μου είναι φανατική της σαλάτας και μάλλον από εκεί το κόλλησε(κάποιο εστιατόριο ή κάτι τέτοιο), γιατί ωμά κρέατα δεν τρώμε και δεν έχουμε κήπο αλλά γκαζόν και δεν έρχεται σε επαφή με το χώμα...Επιπλέον ένας φίλος γιατρός κτηνίατρος μας είπε ότι οι ωμές σαλάτες ακόμα και στο σπίτι δεν καθαρίζουν μόνο με το νερό,ξύδι ή και λεμόνι.Θέλουν οπωσδήποτε σαπουνάδα!!!Αφρό,γιατί το μικρόβιο δε σκοτώνεται αλλιώς!!!Καλύτερα οι βραστές...Γιατί να το ρισκάρεις.Τώρα σχετικά με τα εργαστήρια όντως διάβασα για το παστερ.Εμείς χρησιμοποιούμε το Ανάλυσις και την Ευρωδιάγνωση στη Θεσσαλονίκη που μένουμε.Κυρίως όμως το 1ο.Είμαστε ευχαριστημένοι ιδιαίτερα από τον Βιοπαθολόγο τους.Θα ψάξω πάντως να δω πως μπορώ να στείλω αίμα και στο παστέρ.Ώρες, ώρες όμως σκέφτομαι πως είναι μάταιο,να μπαίνει κανείς στη διαδικασία και να μετα να πονάει τόσο.Και το χειρότερο είναι οτι δεν ήμουν ποτέ τρελλαμένος με τα παιδιά και λέω στον εαυτό τί ήθελες και μπλέχτηκες;Έβλεπα παιδιά φίλων και έλεγα "θα μας πρήξουν" και τώρα βλέπω παιδί στο φανάρι και θέλω να σκοτώσω τον υπάνθρωπο που το ταλαιπωρεί...Χτύπησε απότομα το βιολογικό ρολόι μου,χα,χα...

xsiv74 σε όλους μας αποτομα χτυπάει το βιολογικό ρολόι δειξε δυνατός για να δωσεις δυναμη και στην συντροφο σου και όλα θα πανε καλα. όλοι έχουμε τις άτυχες στιγμές που ουτε μπορούσαμε να φανταστουμε οτι θα γινουν όλα αυτά σε εμας,αλλα.... Παντως μην το βάζετε κατώ με τίποτα και για κανένα λόγο. Απο τα σκυλια σιγουρα δεν κολλησε και δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησει. Ακομα και απο τις γάτες μου έχει πει ο γιατρος ότι πρέπει να πιασεις τα κοπρανα με τα χέρια να μην τα πλυνεις και να φάς κατι.αυτο σιγουρα δεν το κανει πριν την εγκυμοσύνη γιατι να το κάνει τοτε το θεωρω εντελώς ανοητο. Επειδη ειμαι και εγω στην προσπάθεια συλληψης σκεφτομαι μολις πάω Αθήνα να κανω εξετασεις γιατι και εγώ καταναλωνω πολυ σαλατα και με τρομάζει λιγο η ιδέα. Και το σίγουρο είναι ότι αν με το καλο μεινω θα κοψω τις σαλάτες,απ'εξω ευτυχώς τις εχω κόψει καιρο γιατι συχαίνομαι. βάζω και αυτο το λινκ για ενημέρωση γιατι είναι ακριβώς όπως μου τα ειπε ο γυναικολόγος και ένας κτηνιατρος.

http://mycat.e-steki.gr/showthread.php?t=23363

Σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσενα και την συζηγο σου.

ccBbp2.png

.Και το χειρότερο είναι οτι δεν ήμουν ποτέ τρελλαμένος με τα παιδιά και λέω στον εαυτό τί ήθελες και μπλέχτηκες;Έβλεπα παιδιά φίλων και έλεγα "θα μας πρήξουν" και τώρα βλέπω παιδί στο φανάρι και θέλω να σκοτώσω τον υπάνθρωπο που το ταλαιπωρεί...Χτύπησε απότομα το βιολογικό ρολόι μου,χα,χα...[/QUOT

καλησπερα πρεπει να ειστε ο ενας διπλα στον αλλον αυτη τη δυσκολη στιγμη και να μη το βαλεται κατω σιγουρα μετα το τσουναμι θα βγει το ουρανιο τοξο και θα χαμογελατε ξανα!

σαν να ακουω τον εαυτο μου και γω ετσι ενοιωθα πριν μεινω εγκυος στο γιο μου αλλα τωρα ολα αλλαξαν ακομη και οταν ημουνα εγκυος αναρωτηθηκα αν ημουνα ετοιμη για να γινω μαμα και τωρα ειμαι πααααααααρα πολυ ευτυχισμενη

σας ευχομαι ο πονος που νοιωθετε και οι δυο να περασει πολυ γρηγορα και να μας γραψεις χαρουμενα νεα!

6Eujp3.png svAfp3.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω απο τι κολλησατε τοξοπλασμα?εχετε κατοικίδιο ή απο λαχανικα και κρεατα που λένε οτι κολλαει και πιο ευκολα?

Το τοξόπλασμα κυρίως προέρχεται από ωμά λαχανικά, απο κρέατα τα οποία δεν καλά ψημένα, από ακαθαρσίες γάτας που έχουν έρθει σε επαφή με κάτι κ.λ.π. Δεν χρειάζεται να έχεις ζώο για να βρεθεί ενεργό. Όλοι μας κάποια στιγμή το περνάμε χωρίς να το ξέρουμε. Το μαθαίνεις μόνο όταν κάνεις την εξέταση αίματος στον προγενετικό έλεγχο γιατί δεν έχει συμπτώματα που να σε υποψιάζουν. Καλό είναι όσες κοπέλες θέλουν να μείνουν έγκυες να κάνουν εξέταση πριν τις προσπάθειες.

Το τοξόπλασμα κυρίως προέρχεται από ωμά λαχανικά, απο κρέατα τα οποία δεν καλά ψημένα, από ακαθαρσίες γάτας που έχουν έρθει σε επαφή με κάτι κ.λ.π. Δεν χρειάζεται να έχεις ζώο για να βρεθεί ενεργό. Όλοι μας κάποια στιγμή το περνάμε χωρίς να το ξέρουμε. Το μαθαίνεις μόνο όταν κάνεις την εξέταση αίματος στον προγενετικό έλεγχο γιατί δεν έχει συμπτώματα που να σε υποψιάζουν. Καλό είναι όσες κοπέλες θέλουν να μείνουν έγκυες να κάνουν εξέταση πριν τις προσπάθειες.

ετσι ακριβως.....οπως τα λεει η G.STONE...!!

εγω δεν ειχα ζωα και με τις γατες δεν τα πηγαινω καλα!!!...μαλλον απο πρασινα το τσιμπησα!!!!

ευχαριστω κοριτσια λεω να παω συντομα για μια εξεταση να εχω το κεφαλι μου ηρεμο σημερα ειχα την σαλατα μπροστα μου που εγω επλυνα και δεν κατεβαινε με τιποτα.λεω να παω απο εβδομαδα οπωσδηποτε

ccBbp2.png

Αυτο το τοξοπλασμα ρε παιδιά, μου είχε γινει έμμονη ιδεα. Άντε στο καλό πια, εδω δεν το κολλήσαμε όταν ήμασταν παιδιά που κυλιόμασταν στα χώματα....και παιρναμε αγκαλιά τα γατιά, τώρα μας έτυχε. Έλεος.......να φυγει να πάει αλλου

mKndp2.png