Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Μήπως ξέρει καποιος για τον παιδικό σταθμό ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ στο Χαλάνδρι?

Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν πολύ χρήσιμη!

Ευχαριστώ πολύ

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

Μήπως ξέρει καποιος για τον παιδικό σταθμό ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ στο Χαλάνδρι?

Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν πολύ χρήσιμη!

Ευχαριστώ πολύ

Η παιδιατρός μας τον συνέστησε γιατι εχει πολλους γονεις που πηγαιναν τα παιδια τους εκει. Πηγα κ τον είδα πριν λίγες μερες. Η ιδιοκτήτρια φαίνεται ότι ξερει καλα τη δουλεια κ ειναι εμπειρη. Οι νηπιαγωγοι μου εκαναν πολυ καλυ εντύπωση κ τα παιδακια ηταν καλα κ ευγενικα και φυσικα εκαναν ζουζουνιες (ενα αγορακι πηρε τη σειρα αναμονης για ενα παιχνιδι απο ενα κοριτσακι κ αυτη τον εσπρωξε κ τον εριξε κατω αλλα ζητησε αμεσως συγνωμη κ πηγε να τον σηκωσει κ η δασκαλα αφου τη μαλωσε την επαινεσε που ζητησε συγνωμη κ μετα μαλωσε το αγορακι που πηρε τη σειρα κ στο τελοσ φιληθηκαν κ εγινα παλι φιλοι ολα αυτα με ενα πολυ γλυκο τροπο απο τη νηπιαγωγο) αλλα νομιζω οτι και οι σκανταλιες ειναι μεσα στο προγραμμα. Αυτο που δε μου αρεσε ειναι οτι η πισω αυλη με τα παιχνιδια δεν εχει καθολου ηλιο κ εαν και πηγαμε τελη Απριλη εκανε κρυο.

Παντως εγω δεν κατεληξα ακομα σε παιδικο.

Εσυ?

εμενα μου αρεσε. η αυλη δεν μου φανηκε μεγαλη. το πολυ θετικο ειναι οτι αν θελεις διευρυμενο ωραριο (η τιμη ειναι ιδια) δεν ειναι υποχρεωτικο να κοιμηθει.

επισης μπορει γενικα να φευγει το παιδι νωρις, αλλά εκτακτως για μια μερα ή για ενα μηνα (οσο τους πεις) να σου το κρατησουν περισσοτερο, δηλ μεχρι τις 6 νομιζω.

Εμένα δεν μου άρεσε η αυλή, είναι πάρα πολύ μικρή και σκοτεινή και κρύα. Επίσης δεν μου άρεσαν οι τάξεις πάνω και αυτή η εσωτερική σκάλα που θεωρώ επικύνδινη. Η ιδιοκτήτρια ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της και οι τιμές είναι καλές και πάνω απ'όλα ξεκάθαρες!

• 4 weeks later...

Κορίτσια,

Μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε στο οικονομικό (με φαγητό, χωρίς σχολικό);

Και επίσης, πόσα παιδιά έχει ανά τάξη ( η δική μου θα πάει τον Σεπτέμβριο προνήπιο).

Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια γειά σας!!! ;) Είμαι νέα φίλη και ελπίζω να βοηθήσω και να βοηθηθώ! Ψάχνοντας για διάφορα θέματα, έπεσα πάνω σε μηνύματα που αφορούν τον παιδικό σταθμό ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΛΟ. Θέλω να πω ότι και τα τρία μου παιδάκια πήγαν στο σταθμό από ενός έτους, τώρα είναι στο δημοτικό και τα τρία!!! ΄Εμεινα απόλυτα ευχαριστημένη όλα αυτά τα χρόνια , μου μεγάλωσαν τα παιδιά μου με τον καλύτερο τρόπο κι εκείνα έχουν μόνο καλές αναμνήσεις!!! ΄Εχω προσωπική εμπειρία τόσα χρόνια που μπαινόβγαινα και όσο για την αυλή που διάβασα, (ξέρω ποια λέτε, τη μικρή στην πίσω μεριά για τα μικρούλια, που όμως είναι τόσο ασφαλής! ) νομίζω πως το καλοκαίρι που τα παιδάκια είναι όλη μέρα έξω, είναι καλύτερα να βρίσκονται σε σκιερό και δροσερό μέρος (εξάλλου το χειμώνα, απ΄ ότι θυμάμαι, τα βγάζουν στη μεγάλη αυλή). Α, και για τη σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο, δεν είδα ποτέ μα ποτέ παιδί να κατεβαίνει χωρίς τη συνοδεία δασκάλας. ΄Ολα αυτά σας τα λέω ως παλιά καραβάνα για να μην αγχώνεσται !:lol:

Momanna,

συμφωνω απολυτα μαζι σου!! Η μεγαλη μου κορη τελειωσε προπερσι στο Μαγικο Αυλο, η μικρη τελειωνει φετος το Νηπιαγωγειο και τοσα χρονια δεν μπορω να τους προσαψω τιποτε!!! Ειναι εντυπωσιακη η οργανωση τους (απο την καθημερινη ενημερωση για το φαγητο ως τις απιστευτες γιορτες που κανουν)αλλα για μενα αυτο που μετραει περισσοτερο ειναι το πραγματικο τους ενδιαφερον για τα παιδια - λες και ειναι δικα τους!!! Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι πιο σημαντικο απο τα να ξερεις πως αφηνεις το μικρο σου σε ανθρωπους που νοιαζονται και να πηγαινεις χωρις αγχος στη δουλεια σου ! :lol:

• 5 years later...

Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος γονιός να μου δώσει πληροφορίες για τον "Μαγικό Αυλό" Χαλανδρίου ; Η κόρη μου θα πάει φέτος προνήπια. Έχουμε ήδη εμπειρία από άλλο σταθμό, και μάλιστα εξαιρετική. Ωστόσο, φέτος μας ζητάει αύξηση 200 ευρώ(!!!!) και δεδομένου ότι ήδη πληρώνουμε πολλά, πήρα την απόφαση να ενημερωθώ και για άλλους παιδικούς. Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι καθαρός, να φροντίζουν το παιδάκι μου, να μην κλείνει πριν τις 17.00 και να είναι πιο οικονομικός από αυτόν που πάμε τώρα....αυτά τα λίγα!!!! ;)