Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν πινει οσα ml πρεπει

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!Εχω ενα κοριτσακι 2 μηνων εχουμε σχεδον σταματησει τελειως το θηλασμο και πινει το Nativa 1.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν πινει παντα τα ml που πρεπει.Βαρος παρνει κανονικα, τι να κανω?Απο τη μια σκεφτομαι αφου παιρνει βαρος οκ απο την αλλη αγχωνομαι πολυ!!

Διαφημίσεις

Αν θηλαζει περνει και απο το στηθος ml. Πως υπολογιζεις τα ml που πρεπει να τρωει? Παντως εφ οσον περνει βαρος κανονικα χαλαρωσε...

αν παιρνει το αναμενομενο βαρος δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Αυτο με το να μετραμε τα μλ ειναι λιγο παραδοξο...δεν μεταβολιζουν όλοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο.

Διαφημίσεις

Αν τρωει 7 φορες θα τρωει λιγοτερο απο 150 καποιες φορες. Θα ελεγα να ακολουθησεις την συμβουλη της παιδιατρου σου ισως αφηνοντας την λιγο το βραδυ χωρις να την ξυπνησεις?

Διαφημίσεις

Αρχικα πρεπει να ηρεμησω...καποιες μερες τρωει γυρω στα 700-730 αλλες ομως τρωει γυρω στα 650.Τι αγχος!!!Μηπως ειμαι υπερβολικη?Τι να πω?Ευχαριστω παντως!!

Εσυ τρως καθε μερα το ιδιο? δεν νομιζω.. Το ιδιο και τα μωρακια αλλες φορες πινανε πιο πολυ αλλες λιγοτερο. Παντως αν θηλαζει, μην ξεχνας πως περνει και απο εκει τροφη.

Χαλαρωσε και στο δευτερο θα εισαι πιο ηρεμη.

Αρχικα πρεπει να ηρεμησω...καποιες μερες τρωει γυρω στα 700-730 αλλες ομως τρωει γυρω στα 650.Τι αγχος!!!Μηπως ειμαι υπερβολικη?Τι να πω?Ευχαριστω παντως!!

Ναι, είσαι υπερβολική. Αλλά δικαιολογημένα ως νέα μαμά. Προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο εφόσον το μωρό σου παίρνει βάρος κανονικά.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Ναι, είσαι υπερβολική. Αλλά δικαιολογημένα ως νέα μαμά. Προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο εφόσον το μωρό σου παίρνει βάρος κανονικά.[/Q

Χα χα χα!!!Εχεις δικιο!!:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Ax τι μου θυμισες τωρα! Τα περασαμε κι εμεις αυτα. Αλλα μαλλον αγχωνομαστε αδικα αφου παιρνουν βαρος. Νομιζω οτι τα μλ που γραφουν τα κουτια ειναι υπερβολικα για τα στομαχακια τους.γαλατα αλλαζαμε συχνα,την ταιζα καθε 2 ωρες αντι για 4,μηπως και πιει λιγο παραπανω και πολλα αλλα κολπα που τα εχω ξεχασει,αλλα τπτ.Μην αγχωνεσαι αφου περνει βαρος,ολοι μας δεν τρωμε το ιδιο.

ακου το μωρο σου και ξεκολλα απο τα μλ....εαν θηλαζες θα ειχες παλι το ιδιο θεμα..μηπως πειναει??μηπως δε τρωει πολυ???αστο να σε οδηγησει εκεινο και ηρεμησε...εσυ καθε μερα δε τρως την ιδια ποσοτητα.....ετσι δεν ειναι???να το ταϊζεις οποτε πειναει....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09