Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλημερα ειμαι νεο μελος,εχω κανει μια μικρη ερευνα στα βορεια προαστια,και σ κεφτομαι τον παραπανω σταθμο για την κορη μου που το σεπτεμβρη θαναι δυομισι ετων.

Επειδη οι κρατησεις θεσεων για τον σεπτεμβριο θα γινουν εως τα μεσα απριλιου,θα με βοηθουσε πολυ αν υπηρχε μια γνωμη εκ των εσω,καθως θα πρεπει να δωσω καποια χρηματα ως εγγραφη σ ε να μηνα απο τωρα,η αν πρεπει να σκεφτομαι α λλο σταθμο.

ευχαριστω

Διαφημίσεις

καλημέρα. να σε ρωτήσω με ποια κριτίρια κατέληξες στον συγκεκριμένο σταθμό? Και επίσης ποιους άλλους είδες? Εγώ δεν τον είδα το συγκεκριμένο γιατί ήξερα φίλη που είχε 2 παιδάκια και τα πήρε. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράξω το λόγο.

[sIGPIC][/sIGPIC]Χάρης και Αλεξάνδρα 27/01/2008

διδυμομαμα το πηρα το πμ σου και σ ε ευχαριστω..

γραφω κιε δω τους λογους για το οποιο το επελεξα

παει το παιδι μια ς γνωστης μου κι ειναι πολυ ευχαριστημενη..επισης οση ωρα περιμενα να δω την υπευθυνη πηαγινοερχοντουσαν ,μαμαδε ς και μουχαν πει τα καλυτερα..τωρα τι να πω..

βασικα εμας μας βολευε το ωραριο ,που μπορουσε να κραταει παιδακια ως τις 4 και μετα ως τις 6 με εξτρα χρεωση,ενω τα αλλα δεν καναν φυλαξη..ειδα δηλαδη και αλλα στα ιδια ποσα που μου καναν κλικ,μποντεν tender age,αλλα ηταν αμξιμουμ ως τις 3,κι εμεις ειμαστε εργαζομενοι ακι οι 2,επρεπε να εξασφαλισω οτι θα μπορω να παραλαμβανω το παιδι,κι οχι να τρεχω σαν τρελλη

Και εγώ έχω ακούσει θετικά από φίλους που πήγαν ή πηγαίνουν τα παιδιά τους για το Natasha's.

Οι εγκαταστάσεις όμως και το πρόγραμμα του δεν με έπεισαν για τα χρήματα που ζητούν. Δεν είναι κακές, απλώς δεν μου έδωσε την εντύπωση του κάτι ιδιαίτερου. Ούτε τον κήπο θυμάμαι ιδιαίτερα ευρύχωρο, το κτίριο έχει σκάλες (προσωπικά δεν μου αρέσει για παιδικό σταθμό αυτή η λύση), τα παιδιά ανά τάξη είναι όσα και στους άλλους σταθμούς (όχι λίγα δηλαδή- προσωπικά θα επιθυμούσα τμηματάκια των 8-10 παιδιών, που τα βρίσκω πάρα πολύ δύσκολα).

Αλλά καταλαβαίνω απόλυτα το θέμα του ωραρίου. Θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρός λόγος. Και ο σταθμός δεν πρέπει να είναι κακός.