Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αυτοκτόνησαν μητέρα και κόρη

bouboukakia

Recommended Posts

Αυτοκτόνησαν μητέρα και κόρη

Πήραν εντομοκτόνο η μητέρα και η αδελφή ενός εκ των κυνηγών που είχαν δολοφονηθεί το 2006 στο Αγρίνιο.

Σε αρχαιοελληνική τραγωδία παραπέμπει η υπόθεση της δολοφονίας των πέντε κυνηγών το 2006 στο Αγρίνιο, καθώς η μητέρα και η αδελφή ενός εκ των θυμάτων αυτοκτόνησαν χτες με εντομοκτόνο.

Στο σπίτι τους βρέθηκαν ιδιόχειρα σημειώματα στα οποία αναφέρουν ότι δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν τον θάνατο του 17χρονου που σκότωσαν πατέρας και γιος μαζί με άλλα τέσσερα ξαδέλφια του.

http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΣΚΑΪ 100,3

Εγώ προσωπικά συγκλονίστηκα για την κοπέλα. Έμεινε χωρίς ψυχολογική υποστήριξη για τόσο χρόνο, είδε τη μητέρα της να αυτοκτονεί κι έπειτα την ακολούθησε κι η ίδια. Έχω κάποιες σκέψεις, όμως...δεν είναι της ώρας.

Επεξεργάστηκαν by bouboukakia
Διόρθωση

Διαφημίσεις

Ποση απογνωση πρεπει να νιωθει μια μανα οταν χανει το 17χρονο αγορι της τοσο αδικα????

Σαλευει ο νους μονο στην ιδεα, ποσο μαλλον να σου συμβαινει πραγματικα. Δεν εχω λογια γιατι κανεις που δεν εχει νιωσει αυτον τον πονο δεν μπορει να μπει στη θεση της μανας.

Το θεμα ειναι οτι εμεινε αλλο ενα παιδι πισω που πρεπει να σηκωσει το αβασταχτο πενθος και τον χαμο ολης της οικογενειας του.

Πραγματικη Ελληνικη Τραγωδια χωρις δυστυχως να υπαρξει καθαρση.

Ποση απογνωση πρεπει να νιωθει μια μανα οταν χανει το 17χρονο αγορι της τοσο αδικα????

Σαλευει ο νους μονο στην ιδεα, ποσο μαλλον να σου συμβαινει πραγματικα. Δεν εχω λογια γιατι κανεις που δεν εχει νιωσει αυτον τον πονο δεν μπορει να μπει στη θεση της μανας.

Το θεμα ειναι οτι εμεινε αλλο ενα παιδι πισω που πρεπει να σηκωσει το αβασταχτο πενθος και τον χαμο ολης της οικογενειας του.

Πραγματικη Ελληνικη Τραγωδια χωρις δυστυχως να υπαρξει καθαρση.

Πραγματικα, συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Ειναι αδιανοητο...

Κι εγω αυτο σκεφτομουν.

Το παιδι που μενει πισω.

Ποια η ψυχολογια του?

Ποσα δηλαδη μπορει να αντεξει?

Δεν ξερω, απο την μια λεω η καημενη η μανα, πως να ζησει μετα απο αυτο το τραγικο συμβαν?

Απο την αλλη ομως, ειχε αλλα 2 παιδια που θα επρεπε να της δινουν νοημα στην ζωη της.

Διαφημίσεις

...Απο την αλλη ομως, ειχε αλλα 2 παιδια που θα επρεπε να της δινουν νοημα στην ζωη της.

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό αλλά δεν θέλει και πολύ να σπάσει η κλώστη και κάθε λογική να είναι άγνωστη.

Γνωρίζω μητέρα που εξαιτίας του χαμού του ενός παιδιού της (έχει κι άλλο ένα) νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική ενώ είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και έχει φτάσει σε σημείο να μην αναγνωρίζει το άλλο της το παιδί.

Και σου εγγυώμαι εγώ οτι η συγκεκριμένη μητέρα πέθαινε από αγάπη και για τα δυο της τα παιδιά.

Γι'αυτό λοιπόν είναι θέμα χαρακτήρα και αντοχής ενός τέτοιου τραγικού συμβάντος και όχι αγάπης και ενδαιφέροντος προς τα άλλα της παιδιά.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...