Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

5000 μοναδες χοριακης χωρις εμβρυικο στοιχειο???????

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΩ.. ΕΓΩ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...

ΕΙΜΑΙ 26 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΩΝ ΧΑΖΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ 3ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΚΥΣΤΗ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ GLUCOPHAGE ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 31/1 ΚΑΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 28/2 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΣΤΙΣ 19/3 ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΕΙΞΕ 1554 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ 5000. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΑΚΟ.. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ?? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΩ.. ΕΓΩ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...

ΕΙΜΑΙ 26 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΩΝ ΧΑΖΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ 3ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΚΥΣΤΗ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ GLUCOPHAGE ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 31/1 ΚΑΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 28/2 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΣΤΙΣ 19/3 ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΕΙΞΕ 1554 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ 5000. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΑΚΟ.. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ?? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Ο σάκος φαίνεται με χοριακή άνω των 1.500 μονάδων. Εσύ έχεις 5.000 μονάδες, άρα σωστά φάνηκε ο σάκος. Το έμβρυο θα φανεί την άλλη εβδομάδα. Σημασία έχει ότι η χοριακή διπλασιάζεται ανά 48 ώρες.

Αλλά έχω μια απορία (άσχετη με την χοριακή σου): γράφεις ότι είχες τελευταία μέρα περιόδου στις 31/1. Δηλαδή η 1η μέρα της περιόδου ήταν στις 26/1? Επίσης, γράφεις ότι είχες ωορρηξία στις 28/2. Δηλαδή είχες ωορρηξία 1 μετά την έναρξη της περιόδου?

Απλώς μου φαίνεται περίεργο, γι' αυτό ρωτάω, γιατί εγώ είχα περίοδο στις 24/1, μετά στις 18/2 και μετά στις 15/3, θέλω να πω ότι μου φαίνεται ότι έκανες ωορρηξία πάρα πολύ αργά, οπότε αυτό ίσως εξηγεί και γιατί δεν φάνηκε ακόμη το έμβρυο, ενώ λογικά είσαι πάνω από 7 εβδομάδων.

Πάντως σημασία έχει ότι η χοριακή αυξάνεται κανονικά.

5f27b8bd0c.png

fanoyla γειά σου.καλοσήρθες στο forum.καταρχάς μην έχεις άγχος....δεν χρειάζεται...από τη στιγμή που μπορείς να κάνεις παιδάκι θα κάνεις.λογικά εσύ διανύεις την 4 εβδομάδα της εγκυμοσύνης,εγώ είχα πάει στο γιατρό στην 6η εβδομάδα με μεγάλη χοριακή και το μόνο που είδα ήταν μία άσπρη τελίτσα στο σάκο.κάνε λίγο υπομονή.παιδάκι θα φαίνεται μετά τον 3 μήνα και η καρδούλα του αρχίζει να χτυπά στην 6-8 εβδομάδα.υπομονή και όχι άγχος είναι σημαντική περίοδος αυτή.αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα γιατί δεν θυμάμαι και καλά.ο γιατρός σου τι σου είπε?

καλημερα!Ιόλη μου να σου διευκρινίσω αυτά που έγραψα γιατί όντως είναι λίγο μπερδεμένα εγώ λόγω πολυκυστικών έχω κύκλο ασταθή περίπου όμως 45 ημερών οπότε η ωορρηξία μου δεν γίνεται νωρίς πχ 14η μέρα ή έστω 18η έγινε στη 28η μέρα του κύκλου αφού η τελευταία περίοδός μου ήταν 31/1.Λίζα ο γιατρός μου είπε οτι προφανώς έγινε αργά η σύλληψη γιατί πριν μια εβδομάδα που πήγα στον γιατρό στις17/3λ όγω πόνων στις ωοθήκες είδαμε μόνο ένα παχύ ενδομήτριο 14χιλ. χωρίς να δούμε κάτι άλλο και μου μίλησε για εγκυμοσύνη και έτσι έκανα την χοριακή.

καλημερα!Ιόλη μου να σου διευκρινίσω αυτά που έγραψα γιατί όντως είναι λίγο μπερδεμένα εγώ λόγω πολυκυστικών έχω κύκλο ασταθή περίπου όμως 45 ημερών οπότε η ωορρηξία μου δεν γίνεται νωρίς πχ 14η μέρα ή έστω 18η έγινε στη 28η μέρα του κύκλου αφού η τελευταία περίοδός μου ήταν 31/1.Λίζα ο γιατρός μου είπε οτι προφανώς έγινε αργά η σύλληψη γιατί πριν μια εβδομάδα που πήγα στον γιατρό στις17/3λ όγω πόνων στις ωοθήκες είδαμε μόνο ένα παχύ ενδομήτριο 14χιλ. χωρίς να δούμε κάτι άλλο και μου μίλησε για εγκυμοσύνη και έτσι έκανα την χοριακή.

Τότε όλα πάνε πολύ καλά. Μην ανησυχείς καθόλου, είναι φυσιολογικό που δεν είδατε έμβρυο ακόμη. Θα δεις την επόμενη φορά.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις