Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ερωτηση για κεντρο στο Γαλατσι

Recommended Posts

καλησπερα!η ξαδερφουλα μου θα βαφτισει το μωρακι της τον Ιουνιο στο Γαλατσι κ ηθελα να ρωτησω αν εχετε να προτεινετε καποιο κεντρο-ταβερνα εκει γυρω κ αν ξερετε τι τιμες παιζουν.ευχαριστω πολυ:P

Διαφημίσεις

υπάρχουν 2-3 στο γαλάτσι από 18 εως 25 ευρώ το άτομο!

σε ποιά εκκλησία θα γίνιε η βάπτιση;

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Κοντά στο Γαλάτσι υπάρχει το ταβερνάκι "δια χειρός...και στη λαδόκολλα". Είναι Ανω πατήσια στην οδό λασκαράτου και πολυλά. Έχει πολύ όμορφο κήπο, ωραίο φαγητό και προσιτές τιμές, και τον διαθέτει και βραδάκι. Εμείς εκέι κάναμε τη βάφτιση του μικρού μας πριν 2,5 χρόνια και μείναμε πολύ ικανοποιημένοι!

Μετά τη βάπτιση της κόρης μου έκανα τραπέζι στο Pappas στο περιφερειακό του Γαλατσίου. Είχε φροντισμένα μενού με τιμέςαπό 18 έως 24-25 ευρώ το άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ποτών (εκτός από τις μπύρες). Είχα περίπου εκατό άτομα και ο χώρος ήταν πολύ άνετος.Παραθέτω και το site http://www.pappas.com.gr

Διαφημίσεις

• 11 months later...

Αποφασίσαμε να βαπτίσουμε τη μικρή μας τον Σεπτέμβριο 11' και θα θέλαμε το τραπέζι να γίνει στο Γαλάτσι ή και στις γύρω κοντινές περιοχές. Το φανταζόμαστε κάτι σε ταβέρνα με αυλή όχι κάτι πολύ κυριλέ αλλά ούτε και χειμαριό. Βασική όμως προϋπόθεση πάντα είναι η τιμή. Επειδή θα έχουμε 150 άτομα εκ των οποίων 30 είναι πιτσιρίκια πρέπει να είναι το μέρος ''safe'' απο θέμα επικινδυνότητας (κεντρικοί δρόμοι κτλ ). Αν έχετε κάτι υπόψιν σας θα ήθελα να μου πείτε.... αν έχετε και εμπείρια απο κάποιο μαγαζί ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-P

z4ca0dcaae83f5.gif

γενικα στο Γαλατσι δεν εχει πολλα πραγματα .... τη πρωτη μου βαπτιση την εκανα στο athensview....ok καλουτσικο φαγητο με θεα απο ψηλα και ωραια αιθουσα.....αλλα με τιποτα δεν συγκρινεται με αυτη που εχω κλεισει τωρα....εινια στο Μπουρναζι ...αν σε ενδιαφερει πεσμου να σου στειλω πμ.... ειναι ουσιαστικα 15 λεπτα απο το Γαλατσι μεσω Εθνικης ...ετσι δεν σκεφτηκα την αποσταση αλλα το οτι εκλεισα κατι καλυτερο αυτη τη φορα

http://www.athens-view.gr/

επισης τερμα Κυμης ειναι αλλο ενα (δεν θυμαμαι πως το λενε) αλλα δεν το συστηνω γιατι εχω παει σε βαπτιση και δεν μου αρεσε ιδιαιτερα!

μεχρι τι τιμη ψαχνεις??

αυτο που σου λεω στη Κυμης ειναι απο 18-20Ε .... ενω το athensview πριν 4 χρονια ξεκινουσε με 23Ε και αυτο που εχω κλεισει τωρα ξεκιναει με 22Ε....

Αν θες στείλε μου τα στοιχεία του κέντρου που λές στο Μπουρνάζι, η αλήθεια είναι ότι όντως δεν είναι και μεγάλη απόσταση. Τώρα για τη τιμή .... τι να πώ ... αν δε ξεπεράσω τα 20 ευρώ θα είμαι ευτυχισμένη.

Αυτό που λές στη Κύμης το ξέρω.....συμπαθητικός χώρος αλλά απο φαγητό απλά αίσχος....:|

z4ca0dcaae83f5.gif

γενικα στο Γαλατσι δεν εχει πολλα πραγματα .... τη πρωτη μου βαπτιση την εκανα στο athensview....ok καλουτσικο φαγητο με θεα απο ψηλα και ωραια αιθουσα.....αλλα με τιποτα δεν συγκρινεται με αυτη που εχω κλεισει τωρα....εινια στο Μπουρναζι ...αν σε ενδιαφερει πεσμου να σου στειλω πμ.... ειναι ουσιαστικα 15 λεπτα απο το Γαλατσι μεσω Εθνικης ...ετσι δεν σκεφτηκα την αποσταση αλλα το οτι εκλεισα κατι καλυτερο αυτη τη φορα

http://www.athens-view.gr/

επισης τερμα Κυμης ειναι αλλο ενα (δεν θυμαμαι πως το λενε) αλλα δεν το συστηνω γιατι εχω παει σε βαπτιση και δεν μου αρεσε ιδιαιτερα!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΜ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Διαφημίσεις

Αν θες στείλε μου τα στοιχεία του κέντρου που λές στο Μπουρνάζι, η αλήθεια είναι ότι όντως δεν είναι και μεγάλη απόσταση. Τώρα για τη τιμή .... τι να πώ ... αν δε ξεπεράσω τα 20 ευρώ θα είμαι ευτυχισμένη.

Αυτό που λές στη Κύμης το ξέρω.....συμπαθητικός χώρος αλλά απο φαγητό απλά αίσχος....:|

τωρα θυμηθηκα το ονομα ....το στεκι της γευσης....ειναι φτηνο αλλα χαλια φαγητο...δεν το συστηνω παρολο που εινια πολυ κοντα μας!

Α και κατι ακομα....αυτο που σας εστειλα στο πμ δεν ειναι σε στυλ ταβερνας αλλα πιο κυριλλατο.....με στρογγυλα τραπεζια με λευκα τραπεζομαντηλα και ντυμενες καρεκλες.....χωρος με πινακες ζωγραφικης τριγυρω και πολυ πολυ μοντερνος!! Αν θελετε κατι σε ταβερνα μην πατε εκει!