Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αιμα μετα απο σαλπιγγογραφια


Recommended Posts

Κοριτσια εκανα τη Τριτη σαλπιγγογραφια και ηταν καλη. Ομως αναμεσα σε υγρα διαυγη και καθαρα εχω λιγο κοκκινο αιματακι ακομη. Οχι συνεχεια . Σας εχει συμβει? Ειμαι 13η μερα κυκλου

 

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


κοίταξε εγώ είχα αιματάκι εκείνη τη μέρα που έκανα τη σαλπιγγογραφία και λιγότερο την επομένη ... νομίζω ΄μου είχαν πει πως για 2-3 μέρες θα έχω αίμα και τις ημέρες εκείνες έπαιρνα και την αντιβίωση, οπότε είναι μάλλον φυσιολογικό. Καλό σε κάθε περίπτωση είναι να κάνεις ένα τηλεφώνημα, είτε στον γυναικολόγο σου, είτε στο κέντρο που την έκανες για να το ρωτήσεις και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο!

Link to comment
Share on other sites

Μην ανησυχείς είναι φυσιολογικό εγώ είχα λίγο αίμα για τρείς μέρες περίπου κι ο γιατρός μου είχε πεί ότι θα ήταν ανησυχητικό μόνο άν κρατούσε παραπάνω ή άν αυξανόταν η ποσότητα και γινόταν σαν της περιόδου...Κάνε λίγη υπομονή και θα δείς ότι θα σταματήσει μόνο του...

gETUp2.png
Link to comment
Share on other sites

geia sas k apo mena tin kainourgia!eimai k egw sti diadikasia na tin kanw.o giatros mou eipe vevea an thelw na tin kanw an oxi kanonika spermategxusi k vlepoume an piasw to sporaki an oxi tin epomeni fora na tin kanw.mou eipan oti i sygkekrimeni exetasi ponaei dil.tin katalavaineis gia ta kala!ti na kanw???

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 4 χρόνια μετά...

Καλησπέρα,

είμαι καινούργια στο forum. Έκανα και εγώ την Δευτέρα σαλπιγγογραφία και 2 μέρες μετά έχω ακόμα λίγο αιματάκι. Δεν ξέρω αν πρέπει να ενοχλήσω την γιατρό μου γι αυτό ή αν είναι φυσιολογικό. Εκεί μου ειπαν οτι θα εχω λιγο αιμα αλλα την επομενη θα ειμαι οκ.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και απο μένα. Εγώ έκανα σαλπιγγογραφία πέρισυ και είχα αιματακι για 3-4 μέρες. Τις δυο πρωτες κοκκινο και μετά καφε. Ειχα ανησυχησει και πηρα τον γιατρο μου τηλεφωνο αλλα μου ειπε να μην ανησυχω κ οτι ορισμενες γυναικες το παθαίνουν. Αν δεις οτι δεν μειώνεται μετα την 3η-4η μερα τοτε παρε τηλ τον γιατρο σου..αν και νομιζω οτι δεν θα εχεις θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Με καθησύχασες κάπως. Εντάξει κόκκινο αίμα δεν είχα σχεδόν καθόλου. Λίγο καφέ απλά πέρασαν 3 μέρες σήμερα και δεν καθάρισα εντελώς. Αν συνεχίσει και αύριο τότε θα πάρω την γιατρό μου. Απλά ξέρεις είμαι και σε μέρα ωορρηξίας σήμερα - αύριο και φοβάμαι να έρθω σε επαφή μήπως προκαλέσω περισσότερο αίμα.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...