Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Site με βιβλία!!

Recommended Posts

Γειά σας !!!Όπως κοίταζα διάφορα σιτε με βιβλία για γονείς και παιδία ανακάλυψα και αυτο !!

http://www.scribd.com/doc/26365591/%CE%97-%CE%92%CE%99%CE%92%CE%9B%CE%9F%CE%A3-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%A6%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%94%CE%91%CE%A3-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%9C%CE%A9%CE%A1%CE%9F%CE%A5

απο εκεί τα διαβάζεις κατευθείαν και δωρεάν!!! :)

Με Υπομονή και Επιμονή όλα θα τα καταφέρεις!![/b] :)

Διαφημίσεις

διαβάζεις μόνο τις πρώτες σελίδες ή αν γραφτείς μπορείς να το διαβάσεις όλο; Μπορείς να το κάνεις και αποθήκευση στο σκληρό;

Οχι ακόμα και χωρίς εγγραφή το διαβάζεις όλο ,

τώρα άμα κάνεις εγγραφή δεν ξέρω αν μπορείς να το κατεβασεις κιόλας .

Γιατί δεν δοκιμάζει;

Διαφημίσεις

Ναι όντως κορίτσια δεν έχει όλο το βιβλίο :(

αλλά τουλάχιστον μπορούμε να πάρουμε μια γεύση πριν το αγοράσουμε ...

• 2 months later...

έχω κατεβάσει δεκάδες βιβλία από εκεί, δεν είναι όλα δείγματα, μερικά τα έχει ολόκληρα. πχ τη δόνα τερηδόνα νομίζω του τριβιζά άλλά και διδώ σωτηρίου αν θυμάμαι καλά. καλά και άπειρα βιβλία μαγειρικής, τα περισσότερα όμως στα αγγλικά, και συνταγές για να φτιάχνεις μόνη καλλυντικά,., ψάχτε το λίγο

Διαφημίσεις

• 8 months later...

Οι 5 διαχειριστές της ιστοσελίδας thegreekz.com, που ανέβαζαν και διαμοίραζαν παράνομα στο διαδίκτυο, ψηφιακό υλικό όπως τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια αλλά και ερασιτεχνικά βίντεο με προσωπικές ερωτικές στιγμές ανυποψίαστων πολιτών, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής και Θεσσαλονίκης και κατηγορούνται για παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μέσω ίντερνετ.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών προσήλθε εκπρόσωπος της εταιρίας προστασίας οπτικοακουστικών έργων «Ε.Π.Ο.Ε.» και υπέβαλε μήνυση, κατά των διαχειριστών της ιστοσελίδας.

Την περασμένη Τετάρτη, πραγματοποίησαν ταυτόχρονα με Εισαγγελικούς λειτουργούς, κατʼ οίκον έρευνες όπου διαπιστώθηκε ότι οι 5 συλληφθέντες συνδέονταν στην ιστοσελίδα thegreekz.com ως διαχειριστές και προέβαιναν στον διαμοιρασμό ψηφιακών αρχείων.

Όπως διαπιστώθηκε η ιστοσελίδα είχε εκατοντάδες χιλιάδες μέλη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το σύνολο των ιστοσελίδων οι οποίες συνδιαχειρίζοντο από τους κατηγορουμένους, καθημερινά δεχόταν περίπου 15.000.000 επισκέψεις.

Η ιστοσελίδα ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα Ελληνικά site παράνομου διαμοιρασμού κινηματογραφικών ταινιών, μουσικών κομματιών, λογισμικού, παιχνιδιών κ.α. με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη οικονομική ζημιά στις εταιρίες αλλά και φοροδιαφυγή.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν συνολικά 25 σκληροί δίσκοι, 5 φορητοί υπολογιστές ,πλήθος οπτικών ψηφιακών δίσκων και πλήθος έγγραφων αποδείξεων από χρηματικά ποσά που εισέπρατταν, από διαφημίσεις στις ιστοσελίδες και από συνδρομές μελών, συνολικού ύψους 230.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς...

Υ/Γ

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές εχουν εντοπιστεί και άλλοι στην ελλάδα που ειναι οι διαχειριστές αλλων site παρόμοιων .

Γειά σας !!!Όπως κοίταζα διάφορα σιτε με βιβλία για γονείς και παιδία ανακάλυψα και αυτο !!

http://www.scribd.com/doc/26365591/%CE%97-%CE%92%CE%99%CE%92%CE%9B%CE%9F%CE%A3-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%A6%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%94%CE%91%CE%A3-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%9C%CE%A9%CE%A1%CE%9F%CE%A5

απο εκεί τα διαβάζεις κατευθείαν και δωρεάν!!! :)

Κι εγώ έχω φτιάξει λογαριασμό και έχω κατεβάσει πολλά βιβλία από την ιστοσελίδα αυτή, λογοτεχνίας, φιλολογικού ενδιαφέροντος, μαγειρικής, για την υγεία, για παιδιά, κ.α. Ενδιαφέρον επίσης είναι και το www.free-ebooks.gr για όσες δεν το γνωρίζουν. Κι από εκεί έχω κατεβάσει διάφορα.

Mdvgp2.png

I00Jp2.png