Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

"Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ & Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ"

Recommended Posts

Μανούλες, καλημέρα!!!

Το κοριτσάκι μου, ετών 3,5, ζητάει επίμονα να πάμε στον κινηματογράφο και να δούμε τη νέα ταινία της Disney, "Η πριγκίπισσα κι ο βάτραχος". Κι εκεί που όλα ήταν εντάξει κι είχα αποφασίσει να πάμε, μια κι εγώ θέλω να το δω, μας ενημερώνει η νονά της ότι πήγε τα παιδάκια της και να μην πάμε, γιατί η ταινία δεν είναι για παιδάκια αυτής της ηλικίας, επειδή είναι πολύ έντονο το στοιχείο του κακού και περνάει υπόγεια διάφορα μηνύματα.

Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα κι έψαξα περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, μια και μέχρι εκείνη τη στιγμή ήξερα μόνο την υπόθεση κι είπα, εντάξει ταινία της Disney είναι, γιατί να μην την πάω;:rolleyes: Λάθος μου, που δεν κοίταξα για περισσότερες πληροφορίες. Μπήκα, λοιπόν, στο site του περιοδικού "ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ", όπου υπάρχουν κριτικές ταινιών από τους ίδιους τους θεατές και προβληματίστηκα ακόμα περισσότερο με τα όσα διάβασα. Αποφάσισα, λοιπόν, να μην την πάω μέχρι που μία ξαδέρφη μου πήγε το παιδάκι της, ετών 4,5, κι όταν την ρώτησα για την ταινία, μου είπε ότι οι αναφορές είναι επιδερμικές και δεν υπάρχει πρόβλημα. Αντίθετα, είναι πολύ ωραία ταινία με ωραία τραγούδια και πέρασαν πολύ καλά.

Μήπως υπάρχει κάποια μανούλα που πήγε το παιδάκι της και τι γνώμη έχει; Προσωπικά, κλείνω στο να μην την πάω κι επειδή επιμένει να περιμένω μέχρι να βγει το dvd, να το πάρω και να το δω μόνη μου κι ανάλογα να την αφήσω να το δει. Εσείς;;;

Διαφημίσεις

εμεις που ειδαμε την ταινια το μετανιωσα διοτι και δυσκολο ειναι το εργο για αυτη την ηλικια (3,5 ετων ειναι και η δικια μου) και εχει αρκετους κακους σε σκοτεινα μερη. Θα σου προτεινα να μην πατε.

κοριτσακια μου!

Εμεις την ειδαμε την ταινια (τα παιδια μου ειναι αρκετα μεγαλυτερα) και θα σου προτεινα να μην το πας το παιδι. Εχει καποιες σκηνες που πιθανον να την φοβισουν και γενικα γινεται μεγαλος λογος για την μαυρη μαγεια.

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μου λέτε ακριβώς τα ίδια που μου είπε κι η νονά της. Ναι, είναι πολύ μικρούλα για να "μπει" σε τέτοιου είδους μηνύματα κι αναφορές.

Τελικά δεν θα την πάω και για εκείνη την ημέρα θα κανονίσω να κάνουμε κάτι άλλο.