Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Tηλεπικοινωνιακος συμβουλος ΟΤΕplus A.E.

Recommended Posts

Δεν ηξερα που να ανοιξω το θεμα-οι συντονιστες αν θελουν ας το μεταφερουν...

Προ μηνος ειχα στειλει Βιογραφικο Σημειωμα για την συγκεκριμενη θεση που γραφω στον τιτλο και με πηραν σημερα τηλ για συνεντευξη.Επειδη τοτε δεν εγραφε πολλα πραγματα και επειδη οι συνεντευξη θα γινει Αθηνα, δηλαδη θα ξεβολευτω, ξερει καμια κοπελα να μου πει καμια πληροφορια για το τι ακριβως ειναι αυτη η θεση;Αξιζει τον κοπο να δοκιμασω δεδομενου οτι πλεον δεν γινονται διορισμοι ή τζαμπα θα τραβηχτω Αθηνα;;;;

Διαφημίσεις

Η εταιρεία έχει site http://www.oteplus.gr, αν μπεις θα δεις με τι ασχολείται.

Όσο για τους διορισμούς που λες, δεν νομίζω ότι είναι δημόσιο, είναι καθαρά ιδιωτικός τομέας η συγκεκριμένη εταιρεία, άρα δεν υπάρχει θέμα αν γίνονται προσλήψεις ή όχι.

Αν η εταιρεία είναι η παλιά Temagon ή OTE Consulting (που νομίζω ότι είναι), οι συμβάσεις είναι όπως στον ιδιωτικό τομέα. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί τους.

ισχύει ότι σου λέει η youli, η εταιρία συνήθως ψάχνει για άλλες εταιρίες τηλεπικοινωνιών - ενίοτε και για την cosmote αλλά ίσως και τον ΟΤΕ, ο οποίος δεν είναι το "δημόσιο" που ξέραμε.

Η αγγελία δεν είχε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι; Τηλεφώνησε σε αυτόν που σου έκλεισε το ραντεβού και κάνε κάποιοες βασικές ερωτήσεις για τη δουλειά και τις απαιτήσεις, όχι όμως για το όνομα εταιρίας, τον μισθό κτλ, γιατί αυτά σίγουρα δεν θα στα πει από το τηλέφωνο.

Διαφημίσεις