Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ-ΚΟΥΡΕΜΑ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΟΟ ΜΑΛΙ! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ...ΓΟΥΛΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΛΙ. ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΓΟΥΛΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΗΣΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΟΨΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ... ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ. ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ, ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! (ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΩΜΩΤΡΙΑ, ΤΟ ΕΧΩ) Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΩ... ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΚΟΥΡΟΥΠΑ!!!

5om2p2.png

sCPfp2.png

Διαφημίσεις

αααα κ εμενα μου το ελεγε αυτο. προς το παρον τον κουρευουμε κανονικα αλλα αυτος επιμενει να του τα παρουμε με τη μηχανη.

βασικα εχω διαβασει σε ενα ιατρικο περιοδικο οτι τελικα ειναι μυθος οτι τα μαλλια μεγαλωνουνε αμα τα παιρνεις γουλι. δεν ισχυει αυτο πλεον σαν θεωρια. αυτο να του πεις κ αμα ψαξεις στο ιντερνετ μποριε κνα το βρεις να του το δειξεις.

στο μονο που βολευει το γουλι πλεον εινιαι για τις ψειρες.

εγω εκει που στηριζομαι ειναι οτι ο μικρος αποκλειεται να κατσει να τον κουρεψουμε με ενα μηχανημα που βουιζει πανω απ το κεφαλι του, οποτε δεν πολυκινδυνειει.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

ΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΥΑΝ ΓΟΥΛΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΦΛΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ 1800...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!

5om2p2.png

sCPfp2.png

ΜΥΘΟΣ...ο άντρας μου του έχει μείνει ψυχολογικό που του τα έκοψε ο θείος του γουλί σε παιδική ηλικία γιατί ήταν πάρα πολύ ίσια...

ακόμη το θυμάται ρε παιδιά...

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα ο δικός μου έβγαλε μαλλάκι γύρο στον 1,5 χρόνο :shock: είναι και ξανθούλης οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν φάινονται πολύ! του τα πήρε λίγο η κομμώτρια με τα χίλια ζόρια με το ψαλίδι και λίγο με τη μηχανή. Εγώ δεν θέλω κορίτσια καθόλου να φάινεται σαν ξυρισμένο γατάκι, ενώ ο άντρας μου θέλει , αλλά μου είπε η κομμώτρια ότι με την χοντρή την μηχανή δεν φάινονται χάλια.Έτσι θα δυναμώσουν λέει.

Οπότε με την χοντρή την μηχανή την άνοιξη...(αν κάτσει που χλωμό το κόβω!)

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥΦΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑ ΛΕΓΑΜΕ "ΠΑΕΙ" !!!! ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕ.

5om2p2.png

sCPfp2.png

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥΦΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑ ΛΕΓΑΜΕ "ΠΑΕΙ" !!!! ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕ.

:lol::lol:

ο δικός μου μετά απο κάθε κούρεμα δεν θέλει να λουστεί για να μη σταματήσει να είναι όμορφος...

παιδιά τι είναι χοντρή και ψιλή μηχανή, και εγώ τώρα του τα κάνω πολύ κοντά με μηχανή αλλά δεν είναι σα γουλί που λέτε..εμείς το κάνουμε επειδή μου αρέσει το πολύ κοντό μαλί στους άντρες αλλά και πρακτικούς λόγους ιδρώνουμε πολύ και με μειον βαθμούς

rQGhp3.png

Το κούρεμα είναι άλλη μία δραματική ιστορία.

Με τα χίλια ζόρια καταφέραμε να του κουρέψουμε λίγο την φραντζούλα του για να μην είναι τα μαλλάκια μέσα στα μάτια του.

Μιλάμε για πολύ κλάμα – 2 τον κρατούσαν και ένας προσπαθούσε να κουρέψει.

Και για τα νύχια το ίδιο κλάμα ρίχνει…

Τι τραβάω η μάνα…