Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θηλασμος τελος???????

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα.θελω οπωσδηποτε την γνωμη ολων σας αν μπορειτε....ειμαι σε μεγαλο διλλημα...μολις χρονισαμε και σκεφτομαι να κοψω τον θηλασμο....βασικα εδω και μισο χρονο το ιδιο λεω αλλα ποτε δεν το κανω....ο λογος ομως που το σκεφτομαι τωρα πιο σοβαρα ειναι οτι το δεξι μου στηθος και συγκεκριμενα η θηλαια αλω ειναι γεματη πληγες οι οποιες δεν υποχωρουν αποτι βλεπω....ειναι δηλαδη 2 η 3 εβδομαδες που το εχω και εκει που αρχιζει να κλεινει η πληγη παλι ξαναανοιγει....κουκουδι δηλαδη και μολις βαζω παλι τον μικρο ποναω τρομερα....δινω μονο απο το αριστερο εδω και 2 μερες και βγαζω απο το αλλο σε μπουκαλι.

εντωμεταξυ ξενο δεν πινουμε καθολου.για να ειμαι ηλικρινης δεν το προσπαθησα και ιδιαιτερα.εξου και ο λογος βεβαια που ξυπναμε ακομα τα βραδυα....πειναμε φανταζομαι και ποναμε ως συνηθως απτα δοντια...τι να πω δεν ξερω....

υπαρχει κοπελα που εχει αποθηλασει φυσιολογικα χωρις χαπια δηλαδη,σε τετοια ηλικια παιδιου??και πως γινεται αυτο ρε κοριτσια???αυτος δεν ξεκολλαει απο το στηθος μου....πιπιλα δεν παιρνει για να νανουριστει...να τον κουναω συνεχεια λιγο δυσκολο αφου εχει βαρυνει πια πολυ.....τι να κανω πειτε μου.....και αναλογες εμπειριες να διαφωτιστω λιγακι....

εντωμεταξυ η παιδιατρος μου λεει για εξαρτηση και τετοια μετα τον χρονο και το εχω συνεχεια στο μυαλο μου....την ημερα θηλαζω μονο μια φορα το μεσημερι για να κοιμηθει αλλιως χαλαει τον κοσμο...δεν μπορω να το κοψω και δε θελω ακομα αν με ρωτατε....

ευχαριστω για την υπομονη σας!:D:confused::P

tzimakos was born at 10/03/2009!

mom and dad love you..........

Διαφημίσεις