Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδικος σταθμος -Προβλημα

Recommended Posts

Γεια σας ,

Τον Απριλιο ξεκιναμε ... ενω ημουνα σιγουρη και ειχα καταφερει να εμπιστευτω την δασκαλα , ειχα προπληρωσει και τους μήνες 4 που θα πάει ... (τους προπληρωσα επειδη με υποχρεωνει η εργασια μου γιατι μου δινει τα μισα) σημερα εμαθα οτι εκει εργαζοταν μια γνωστη μου .

Την πήρα τηλεφωνο και μου ειπε ασχημα πραγματα π.χ.

οτι φρουτα δεν τρωνε γιατι δεν αγοραζει η ιδιοκτητρια δεν εχει λεφτα

κατσαριδες και ψεκασμα με σπρέι

αν το παιδακι σπαραζει στι κλαμα δεν ενημερωνουν τους γονεις ..λενε ψεμματα ...

Τι να κάνω ???

Β Ο Η Θ Ε Ι Α

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Διαφημίσεις

Αν ολα τα αρνητικα που σου ειπε ειναι αυτα που αναφερεις,δεν ηρθε και το τελος του κοσμου.Φρουτα το παιδι μπορει να φαει και στο σπιτι του,οι κατσαριδες και το ψεκασμα ειναι συχνο φαινομενο στους παιδικους σταθμους,ειδικα οταν στεγαζονται σε παλια κτηρια.Το καλυτερο βεβαια θα ηταν να μη γινοταν αλλα πιστευω οτι παντου θα γινονται τετοια πραγματα που δεν εχουμε τη δυνατοτητα να ελεγξουμε.Τωρα για το κλαμα,ειναι μια πονεμενη ιστορια,ολα τα παιδια στην αρχη σπαραζουνε στο κλαμα και μετα σιγα σιγα συνηθιζουν.Αυτο μπορεις να το συνεννοηθεις μαζι τους ,αν κλαψει παρα πολυ να σε παρουν τηλεφωνο και να σε ειδοποιησουν,συνηθως δεν παιρνουν για να μην ενοχλησουν τον γονιο εαν ο γονιος δειξει οτι δεν ενοχλειται τον παιρνουν.Νομιζεις θελουν να εχουν ενα παιδι να κλαιει σπαρακτικα?Εαν εσυ ενιωσες καλα να εμπιστευτεις το κριτηριο σου.Αν ακουσες ομως κατι αλλο πιο σοβαρο αλλαζει το πραγμα....

Αγαπητή καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου , στην ίδια θέση βρισκόμουν και εγώ πριν ένα χρόνο.

Ολα τα παιδιά κλαίνε με λυγμούς αρχικά και πολλά απ'αυτούς και μετά απο 2-3 μήνες. Απλώς η παραμονή στο παιδικό γινεται σταδιακά , δηλ΄. την πρώτη μερα 2 ώρες, την δεύτερη 3 ώρες και έτσι οι ώρες αυξάνονται μετά απο 1 βδομάδα. Τις πρώτες μέρες ομως εσύ μπορείς σε συν/ση με τις δασκάλες να περιμένεις απ'έξω και άν το παιδί κλάψει πολύ να μπορεί η δασκάλα να σε φωνάξει να τον πάρεις. Αυτό έβλεπα στην αρχή που το κάναν πολλές μανούλες γιατι μερικά παιδιά πραγματικά σπαράζαν στο κλάμα.

Σχετικά με τις κατσαρίδες δεν νομίζω να υπάρχει παιδικός σταθμός που να μήν έχει ή να μήν ψεκάζουν , αρκεί βεβαια να μήν γίνεται σε ώρες που είναι τα παιδιά στο σταθμό. Βεβαία αρχικά εσύ ι ίδια έχεις το δικαίωμα να πας και να επιβλέπεις τους χώρους, τα μαγειρία, σιγουρα θα καταλάβεις πολλά. Σχετικά με τα φρούτα μπορείς πάλι εσύ να ελεξεις το εβδομαδιάτικο μενού που πρέπει να είναι αναρτημένη σε εμφανες μέρος έτσι ώστε οι γονείς να παρακολουθήσουν τι τρώνε τα παιδιά καθε μέρα. Επίσης με κάποιο τρόπο ειδοποιούν τους γονείς για την ποσοτητα που φάγαν τα παιδιά. Σε μας υπάρχει μία λίστα κάθε μέρα πισω απο την πόρτα οπου γράφει για κάθε παιδί το πρωί τι έφαγε, το μεσημέρη, πόσο και αν έφαγε το φρούτο.

Οπως και να έχει γνωστοποιησε το όνομα του σταθμού , ρώτα και άλλες μαμάδες που πιθανόν να πάνε τα παιδιά τους σε αυτό το συγκ. σταθμό, σιγουρα θα μάθεις περισσοτερα.

5Fhvp3.pngeVNwp3.png

κοριτσια σας ευχαριστω ...

Λοιπόν ειχα πάει στην φιλη μου που στελνει και τα 2 της παιδια στον συγκεκριμενο σταθμο και ρωταγα διακριτικα το μεγαλο παιδακι που ειναι 4 αν τρωει φρουτα μου ειπε ναι -εκεινη την στιγμη χτυπαει το τηλεφωνο και ηταν η κοπελα που με ενημερωσε για όλα τα αρνητικα μιλησε με μια δασκαλα που ειναι εκει και ειπε ότι υπήρχαν παιδακια που ελεγαν στους γονεις οτι δεν ετρωγαν φρουτα και οι γονεις κανανε παραπονα -

Το καθε παιδακι εχει τετραδιο και του γραφουνε καθε μερα αλλα σιγα μην γραφουνε την αλήθεια ...αφου το ενα παιδακι της ειναι πολύ δυσκολο στο φαγητο πώς γινεται να γραφουν πάντα οτι το εφαγε΄ ΟΛΟ ....

Δεν ειχε λεφτα να αγορασει φρουτα βρε κοριτσια ..ελεος δηλαδη ... 250 θα σκαω καθε μήνα .... δεν ειναι λίγα και εμαθα οτι δεν ειδοποιει τους γονεις οτι κλαινε τα παιδακια για να μην τα χασει απο πελάτες...

και να σας πω και την αλήθεια η φατσα της δεν μου αρεσε βεβαια οι δασκαλες ειναι καλες την μια τυχαινει να την ξερω απο παλια ... και τα παιδακια της φιλης μου , μλου ειπαν οτι περνανε καλα .

Να πληρωνω για να στελνω το παιδι μου σε εναν ακριβο σταθμο .. και να τα φοβιζει ??? γιατι αυτο μου ειπε το μεγαλο παιδακι της φιλης μου ....

Σας ευχαριστω πολύ για την απαντηση σας .

ακόμα δεν ξερω τί να κάνω ...

Φιλίτσα ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ στις αρχές του μήνα!!

Έγραψα την κόρη μου σε έναν παιδικό σταθμό

που τον θεώρησα

ας πούμε κάπως καλύτερο απο κάποιους άλλους

(ο ένας μου ξίνιζε κι ο άλλος μου βρώμαγε)

και την ημέρα της εγγραφής

(αφού της είχα δώσει τα λεφτά)

διαπίστωσα οτι μου έλεγε ψέματα

για κάποια θέματα τα οποία εγω θεωρούσα πολύ σημαντικά....

Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ

γιατί ένιωσα οτι

αφού δεν σεβάστηκε εμένα και μου είπε ψέματα,

δεν θα σεβόταν και το ίδιο μου το παιδί!!

Μετά απο μία εβδομάδα

-ακόμα δεν είχαμε αρχίσει να την πηγαίνουμε-

της είπα μια δικαιολογία

και την ξε-εγραψα!

Είχα και την μαμά μου που μου έλεγε συνέχεια:

μην την στέλνεις ακόμα στον παιδικό σταθμό,

είναι μικρή,

θα συνεχίσω να σου την κρατάω εγώ όταν θα πηγαίνεις στη δουλειά!!.....:roll:

Διαφημίσεις

Φιλίτσα ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ στις αρχές του μήνα!!

Έγραψα την κόρη μου σε έναν παιδικό σταθμό

που τον θεώρησα

ας πούμε κάπως καλύτερο απο κάποιους άλλους

(ο ένας μου ξίνιζε κι ο άλλος μου βρώμαγε)

και την ημέρα της εγγραφής

(αφού της είχα δώσει τα λεφτά)

διαπίστωσα οτι μου έλεγε ψέματα

για κάποια θέματα τα οποία εγω θεωρούσα πολύ σημαντικά....

Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ

γιατί ένιωσα οτι

αφού δεν σεβάστηκε εμένα και μου είπε ψέματα,

δεν θα σεβόταν και το ίδιο μου το παιδί!!

Μετά απο μία εβδομάδα

-ακόμα δεν είχαμε αρχίσει να την πηγαίνουμε-

της είπα μια δικαιολογία

και την ξε-εγραψα!

Είχα και την μαμά μου που μου έλεγε συνέχεια:

μην την στέλνεις ακόμα στον παιδικό σταθμό,

είναι μικρή,

θα συνεχίσω να σου την κρατάω εγώ όταν θα πηγαίνεις στη δουλειά!!.....:roll:

τυχερη .... εγω θα την πάω λίγες ωρες 4-5 αλλα δεν θελω δεν ξερω δεν μου αρεσει ο χαρακτηρας της δεν σε κοιταει στα ματια όταν σου μιλάει .... ειναι μεσα στην παρανομια .... και στα ψεμματα αραγε υπαρχει καμια υπηρεσια που να ελεγχει τους παιδικους ????

ουφ να σκάσω πάω ...

Φιλίτσα μου η μικρή σου είναι αρκετά μεγάλο παιδάκι για να καταλάβεις αν περνάει καλά στον παιδικό. Επίσης δεν πιστέυω να κλαίει σπαρακτικά, συνήθως τα μικρότερα παιδιά αντιδρούν έτσι.

Δεν κατάλαβα γιατί προπλήρωσες 4 μήνες??? Αν έχεις αμφιβολίες, μην το πας το παιδί εκεί! Επίσης κάποιος τρόπος θα υπάρχει να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, εφόσον δεν έχεις πάει ακόμα τη μικρή σου. Πάρε συμβουλή από κάποιον δικηγόρο.

250? πάντως είναι πολύ φθηνά, οι τριγύρω σταθμοί σε μας είναι από 315 έως 450 χωρίς σχολικό!

Φιλίτσα μου η μικρή σου είναι αρκετά μεγάλο παιδάκι για να καταλάβεις αν περνάει καλά στον παιδικό. Επίσης δεν πιστέυω να κλαίει σπαρακτικά, συνήθως τα μικρότερα παιδιά αντιδρούν έτσι.

Δεν κατάλαβα γιατί προπλήρωσες 4 μήνες??? Αν έχεις αμφιβολίες, μην το πας το παιδί εκεί! Επίσης κάποιος τρόπος θα υπάρχει να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, εφόσον δεν έχεις πάει ακόμα τη μικρή σου. Πάρε συμβουλή από κάποιον δικηγόρο.

250? πάντως είναι πολύ φθηνά, οι τριγύρω σταθμοί σε μας είναι από 315 έως 450 χωρίς σχολικό!

με υποχρεωνει η δουλεια επειδη μου δινει σχεδον τα μισα αλλα μονο για φετος ...του χρονου αυτο θα αλλαξει .

΄

Ξερεις τι δεν μου αρεσει οτι πάει ο αντρας της και τα φοβερίζει ..με το βλέμα .... θα του τιναξω τα μυαλλα στον αερα αν μαθω κατι ...Δεν ειναι Προτυπος ιδιωτικος αυτος .και απο παροχες που μου ειπε οτι εχει παιδιατρο . παιδοψυχολογο και νοσηλευτρια τιποτα δεν εχει ....αφραγκη ειναι η τυπισα...

Μα να μην υπαρχει μια υπηρεσια που να τους ελεγχει ...

ουφ

Εαν ο σταθμος δεν ανταποκρινεται σε αυτο που υποσχεται κ εσυ το διαπιστωσεις με συχνες εφοδους κλπ πολυ απλα θα ζητησεις τα χρηματα σου πισω κ θα βρεις αλλο σταθμο. ειναι υποχρεωμενη να στα δωσει.. Σε αντιθετη περιπτωση θα ης κανεις καταγγελια πραγμα που σημαινει οτι θα της κανουν συνεχεια ελεγχους.. (μια καταγγελια στο υγειονομικο αρκει εφοσον εχει κατσαριδες)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Επισης ειναιυ ποχρεωμενη να εχει πυρασφαλεια.. εχει?? σεκαρε.. Αν δεν εχει παει να πει οτι ειναι παρανομη η αδεια της κ οτι η τυπισσα τρεμει κ οτι αν της το τονισεις αυτο μαλλον δενθα αρνηθει να σου δωσει πισω τα χρηματα σου.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Επισης ειναιυ ποχρεωμενη να εχει πυρασφαλεια.. εχει?? σεκαρε.. Αν δεν εχει παει να πει οτι ειναι παρανομη η αδεια της κ οτι η τυπισσα τρεμει κ οτι αν της το τονισεις αυτο μαλλον δενθα αρνηθει να σου δωσει πισω τα χρηματα σου.

Η μαμα μου στο Υγειονομικο δουλευε... ειναι με συνταξη τωρα αλλα ολοι εκει μεσα ειναι γνωστοι μου .

Το θεμα ειναι το εξης οτι θα πρεπει να ζηταω όλα τα πιστοποιητικα ... πυρασφαλειας , κλπ θα μου τα δειχνουν ή μπουρδες....? εμ δεν το ηξερα απο πρίν το ζωον επίσης εμαθα οτι στην αδεια της δεν εχει κουζινα ειναι όλοι οι σταθμοι υποχρεωμενοι να εχουν κουζινα ??? που θα μαθω τις προυποθεσεις για να ανοιξει καποιος εναν σταθμο ???

εκλαιγα πρωι πρωι τί μανα ειμαι εγω που δεν ψαχνω απο την αρχη και όταν ακουω πολλα κερασια ...παρε μικρο καλαθι και δεν το ψαχνω , να τα φάω τωρα για να μαθω ,,,

Με τον τροπο τους δεν σε αφήνουν να μπεις μεσα στην τάξη ... θα τους σκίσει η μανα μου αν πάει να μπει και δεν την αφησουν ....

Κοριτσια δεν ειμαι υπερβολικη αλλα οταν λενε ψεμματα σε μένα πώς να σεβαστουν το παιδι μου

ουτε παιδιατρο εχει ουτε νοσηλευτρια ουτε παιδοψυχολογο και οι παροχες αυτες δεν με νοιαζουν αλλα γιατι να μου πει ψεμματα ???

Επίσης Νοσηλευτρια ειναι υποχρεωμενος ο σταθμος να εχει ???/

σας παρακαλω αν καποια εχει καλη σχεση με τον παιδικο που πηγαινει το παιδι του μαθε τε απο που μπορω να μαθω πληλοφοριες

Φιλίτσα είναι γεγονός ότι σε κανέναν παιδικό σταθμό δεν θα βρείς το περιβάλλον του σπιτιού, ωστόσο θα πρέπει τουλάχιστουν να τηρεί τις βασικές προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία του...

Είναι ο χώρος καθαρός; το να γίνεται απεντόμωση την ώρα που λείπουν τα παιδιά δεν είναι κακό. Να αφήνουν τις κατσαρίδες να κόβουν βόλτες; όχι βεβαια. Στην κουζίνα που είναι ο βασικός χώρος υπάρχει πρόσβαση για ξαφνική επίσκεψη; είναι μονίμως ας πουμε η πόρτα κλειστή;τουαλέτες επίσης το ίδιο...

Για τα φρούτα που λές αυτο συνηθίζεται σε πολλούς ιδιωτικούς σταθμούς και όχι μόνο για τα φρούτα αλλά και για τα φαγητά. Ξέρω σταθμό που πήγαινε φίλη μου το παιδάκι της, στον οποίο έδιναν δυο μέρες το ίδιο φαγητό. Προσπαθούν να εξοικονομήσουν όσο το δυνατον περισσότερα χρήματα... Πάντως εμένα δεν θα με πείραζε να μην τρώει εκεί φρούτα, θα του έδινα στο σπίτι.

Τώρα όσον αφορά το φαγητό τους αν πραγματικά τρώνε εγώ θα σου πώ για την δική μας περίπτωση που έλεγα ότι δεν προκειται ποτέ να ταίσει άλλος τον μικρό. Και όμως εκεί τρώει γιατί επηρεάζεται από τα άλλα παιδάκια και σε εμένα μου βγάζει το λάδι! Αυτό είναι κάτι που φαίνεται άλλωστε από το βάρος του. Τις 2 πρώτες εβδομάδες ο δικός μου δεν έτρωγε απολύτως τίποτα και είχε χάσει και 1-1,5 κιλό ήταν που ήταν τσίρος...μου το έγραφαν όμως. Μας γράφει στο τεράδιο του πόσο τρώει ακόμα και 3 κουταλιές να φάει μου το γράφουν. Έτσι σταδιακά άρχισε να τρώει και το ξαναπήρε αυτό που έχασε.

Τέλος για το κλάμα πρέπει να ξέρεις ότι όλα τα παιδάκια κλαίνε παρα πολύ το πρώτο διάστημα. Για αυτό το λόγο η προσαρμογή γίνεται σταδιακά...

Να φανταστείς ότι ο δικός μου έκλαιγε κάθε πρωί για κανα 2 μηνο και ακόμα και τώρα μερικές φορές κλαίει μόλις τον αφήνω.

Εμένα πάντως με έπαιρναν τηλέφωνο τις πρώτες μέρες αν έκλαιγε πολύ.

οι ιδιωτικοι σταθμοι ειναι υποχρεωμενοι να εχουν μια τουαλετα ανα 5 παιδια,κοιταξε το κ ευτο αν ισχυει,κατι θα βρεις να κατγγειλεις αν πραγματι υπαρχει προβλημα. την αδεια δε νομιζω να ειναι δυσκολο να μαθεις αν την εχει

Καλημέρα Φιλίτσα , λοιπόν να σου πω και εγώ για να μην αγχώνεσαι και εμένα αυτός ο σταθμός που πάω την μικρή μου στην άρχη μου φάνηκε πολύ καλύτερος απο άλλους που έιχα επισκεφτεί και μάλιστα μου άρεσε και πολύ και η ιδιοκτήτρια και η δασκάλα.Τώρα όσο περνάει ο καιρός κατά διαστήματα παρατηρώ κάποια πράγματα που με εκνευρίζουν.Πχ.γράφει ότι έχει κάνει κακάκια και η πετσετούλα της είναι μέσα στην τσάντα ανέπαφη και πεντακάθαρη αρα πως έκανε ?Βέβαια θα μου πεί ότι την καθάρισε με μωρομάντηλο.(ενω έχω τονίσει ότι πάντα μετά θέλω πλύσιμο)Εχει τύχει να έχει έρθει με κάποιο μικρο σημαδάκι ή να μου λέει ότι τσακώθηκε με αυτό το παιδάκι και τέσπα η δασκάλα δεν το έχει γράψει (αλλά ευτυχώς μου το αναφέρει σε τηλεφωνική επικοινωνία ή στην σύνάντηση μας.)

Λοιπόν σε εμας υπάρχει βιβλίο που αναφέρει τι κάνει κάθε μέρα το παιδί,υπάρχει κουζίνα που την έχω δει με τα μάτια μου όπως έχω δει και την μαγείρισσα και έχω δοκιμάσει και φάγητα και γλυκά της, υπάρχει πυρασφάλεια που έχω δει και εγώ έξω απο κάθε αίθουσα , υπάρχει παιδιάτρος ό οποίος επισκέπτεται το σταθμό (αλλά ποτέ δεν μου ζήτησαν το βιβλιάρειο υγείας απλά μου ΄στέλνουν χαρτί του παιδιάτρου με τις παρατηρήσεις.)Επίσης υπάρχει και παιδοψυχολόγος που εχω συναντήσει στις συνατήσεις του σταθμόυ, το κυριότερο για εμένα υπάρχει αυλή που βγαίνει και ξεδίνει το παιδάκι μου και έρχεται χαρούμενο και χαμογελάστο ενώ τώρα με βοηθάνε για να κόψουμε την πάνα .Οπότε πάντα υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά.:?

Διαφημίσεις

οι ιδιωτικοι σταθμοι ειναι υποχρεωμενοι να εχουν μια τουαλετα ανα 5 παιδια,κοιταξε το κ ευτο αν ισχυει,κατι θα βρεις να κατγγειλεις αν πραγματι υπαρχει προβλημα. την αδεια δε νομιζω να ειναι δυσκολο να μαθεις αν την εχει

Αν πραγματικά ισχύει αυτό εγώ έχω δει στην τάξη της μικρής μόνο 5-6 λεκανίτσες και τα παιδάκια αντί για 18που μου είπαν στην αρχή είναι 20(το έμαθα όταν της πήρα δωράκια για τα γενέθλια της .)

κοριτσια σας ευχαριστω πολύ ...

Μιλαγα με μια φιλη μου πριν και με λεει υπερβολικη και να μην την ψαχνω ..πώς γινεται ρε κοριτσια αυτο ????? να μην με νοιαζει ρε γμτ ... που αφηνω το παιδι μου ???

αυτος ο σταθμος εχει βγαλει ενα καλο ονομα αλλα πραγματικα δεν ξερω πώς ??

αιθουσες μικρες... και πολλα παιδακια στην αρχη τωρα εχουν μειωθει και καταλαβα το γιατι ..... και εγω μονο 4 μηνες θα την πάω μετα θα δω τι θα κάνω ....

Για κουζινα μου ειπανε οτι δεν εχει αδεια ... γιατι να μην εχει ??? τι κρυβει ???

Δεν ξερω ..... πάω να σκασω και οσο περναει απο το χερι μου δεν θα αφησω να παιζουν με τα παιδια μας ...

ΤΕΛΙΚΑ ο ιδιωτικος ειναι επιχειρηση ....

και όσο για τα τετραδια ... εμαθα οτι γραφει ότι θελει αυτη και καθοδηγει και τις δασκαλες... δεν τις αφηνει να κανουν την δουλεια τους ...

Τελικα το ενστικτο μου ....βγηκε αληθινο

το οτι το αφεντικο καθοδηγει τις δασκαλες να το εχεις σιγουρο,και για να μην ειμαι κ απολυτη,τις περισσοτερες φορες συμβαινει αυτο. στα ιδιωτικα ,κατα την γνωμη μου, εχουν λογο να σου πουν κ ενα ψεμματακι,εισαι πελατης κ πρεπει να μεινεις κ του χρονου για να εχουν κ αλλο εισοδημα. αυτο με την κουζινα παλι,περιεργο ειναι,μηπως δεν ειναι νομιμος η φαινεται απλα οτι δουλευει σαν φυλαξη για 2 ωρες;

το οτι το αφεντικο καθοδηγει τις δασκαλες να το εχεις σιγουρο,και για να μην ειμαι κ απολυτη,τις περισσοτερες φορες συμβαινει αυτο. στα ιδιωτικα ,κατα την γνωμη μου, εχουν λογο να σου πουν κ ενα ψεμματακι,εισαι πελατης κ πρεπει να μεινεις κ του χρονου για να εχουν κ αλλο εισοδημα. αυτο με την κουζινα παλι,περιεργο ειναι,μηπως δεν ειναι νομιμος η φαινεται απλα οτι δουλευει σαν φυλαξη για 2 ωρες;

Kατερινα μου , ειναι ενα ψεμα οτι εχει παιδιατρο το οποιο μπορει να μαθευτει αμεσως ... πχ εγω σκεφτηκα αφου εχει ο σταθμος εχει την Χ παιδιατρο θελω και εκτος σταθμου να μου παρακολουθει το παιδι ... Πήρα πριν λιγο τηλεφωνο την γιατρο και μου ειπε οτι δεν εχει ουδεμια σχεση με τον Παιδικο σταθμο και σας ερωτω

Μπορω να εμπιστευτω την ιδιοκτητρια τωρα πια ???? Αφου μου ειπε ενα ψεμμα σιγουρα θα μου πει και αλλα ....Πώς θα τραβηξει πελατες ???

Εγω θα της το πω αυτο και οτι δεν θα συνεχεισω του χρόνου ... θα πάω αλλου .

Ο αντρας μου και μια φιλη μου , μου ειπαν οτι ειμαι υπερβολικη και σας ξαναρωταω ειμαι ???? Πιπιλανε την εκφραση όλοι το ιδιο ειναι μωρε σιγα ....βρε κοριτσια οχι δεν το ανεχομαι αυτο ...

Ηδη εβαλανα μαθουν αν όντως εχει αδεια ...

αν κ γενικα κ δεν μ αρεσουν οι υπερβολες δεν θεωρω οτι εισαι.το οτι ειπε οτι συνεργαζεται με ενα γιατρο που δεν συνεργαζεται ειναι απιστευτο ψεμα κ ανεπιτρεπτο.οτιδηποτε αλλο που εχει να κανει με μια κοινη γραμμη στα παιδια αν ελεγες πχ να δεινουν κατι αλλο στο δικο σου, να το αλλαζουν αλλιως κτλ επειδη ειναι προβλημα στη ροη του προγραμματος θα σου λεγα οτι ειναι τραβηγμενο αλλα εδω εχεις δικιο.εσυ πληρωνεις κ για γιατρο που δεν εχει κ για φαγητο που ειναι κρυφη η υπαρξη κ ενα σωρο αλλα.μηπως να πας αλλου κ να ξεχαεις τα λεφτα...;αν κ δεν τα πετας ετσι ευκολα..κοτα για την αδεια,εχε το νου σου να μηνξερουν ακομη οτι το ψαχνεις.ρωτησες τι εγινε με τη γιατρο;θα σου πουν φυσικα οτι μολις εληξε η συνεργασια!εγω δουλευω σε δημοσιο νηπιαγωγειο κ επειδη ξερω οτι δεν υπαρχει λογος να λεμε ψεμματα στους γονεις (αν κ ουτε την αληθεια θελουν να ακουσουν μερικοι..)ειναι κριμα να το κανουν αυτο..

αν κ γενικα κ δεν μ αρεσουν οι υπερβολες δεν θεωρω οτι εισαι.το οτι ειπε οτι συνεργαζεται με ενα γιατρο που δεν συνεργαζεται ειναι απιστευτο ψεμα κ ανεπιτρεπτο.οτιδηποτε αλλο που εχει να κανει με μια κοινη γραμμη στα παιδια αν ελεγες πχ να δεινουν κατι αλλο στο δικο σου, να το αλλαζουν αλλιως κτλ επειδη ειναι προβλημα στη ροη του προγραμματος θα σου λεγα οτι ειναι τραβηγμενο αλλα εδω εχεις δικιο.εσυ πληρωνεις κ για γιατρο που δεν εχει κ για φαγητο που ειναι κρυφη η υπαρξη κ ενα σωρο αλλα.μηπως να πας αλλου κ να ξεχαεις τα λεφτα...;αν κ δεν τα πετας ετσι ευκολα..κοτα για την αδεια,εχε το νου σου να μηνξερουν ακομη οτι το ψαχνεις.ρωτησες τι εγινε με τη γιατρο;θα σου πουν φυσικα οτι μολις εληξε η συνεργασια!εγω δουλευω σε δημοσιο νηπιαγωγειο κ επειδη ξερω οτι δεν υπαρχει λογος να λεμε ψεμματα στους γονεις (αν κ ουτε την αληθεια θελουν να ακουσουν μερικοι..)ειναι κριμα να το κανουν αυτο..

Δεν με νοιαζει αν εχει γιατρο το ψεμμα με νοιαζει και το θρασος της ...Αυτη για να μην χασει πελάτες παταει επι πτωματων ... εμαθα οτι ενω εκλαιγαν σπαρακτικα καποια παιδακια και οι δασκαλες δεν μπορουσαν να λειτουργησουν αυτη δεν ενημερωνε τους γονεις για να μην χασει λεφτα ..... το διανοηστε αυτο ?????

Νομιζω οτι πρεπει να πάρει ενα μαθημα .... εγω θα της τα ψαλλω δεν το συζητω .

επίσης εγω θελω μόνο την αλήθεια και τιποτα αλλο ΜΟΝΟ την αληθεια

και δεν μου ειπε 1 ψεμμα ειπε 3 οτι εχει και παιδοψυχολογο και νοσηλευτρια ....

Ψυχιατρο που χρειαζεται αυτη δεν εχει όμως ...

επίσης εγω θελω μόνο την αλήθεια και τιποτα αλλο ΜΟΝΟ την αληθεια

και δεν μου ειπε 1 ψεμμα ειπε 3 οτι εχει και παιδοψυχολογο και νοσηλευτρια ....

Ψυχιατρο που χρειαζεται αυτη δεν εχει όμως ...

χα χα! πες της, ψυχιατρο εχετε;;οοοχι;;;μα γιατι;;θα σας εκανε κ καλη τιμη!!

υπάρχει αρμόδια υπηρεσία και είναι η πρόνοια της κάθε Νομαρχίας

ξέρουν τα πάντα για τους βρεφονηπιακούς & παιδικούς αφού τους ελέγχουν

πάρε τηλ εκεί και ρώτα. Εμένα με έσωσαν κυριολεκτικά όταν έμαθα ότι ο βεφονηπιακός που είχα διαλέξει ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ...... (μόνο νηπίων, το παιδί μου ήταν 18 μηνών!!!!)

υπάρχει αρμόδια υπηρεσία και είναι η πρόνοια της κάθε Νομαρχίας

ξέρουν τα πάντα για τους βρεφονηπιακούς & παιδικούς αφού τους ελέγχουν

πάρε τηλ εκεί και ρώτα. Εμένα με έσωσαν κυριολεκτικά όταν έμαθα ότι ο βεφονηπιακός που είχα διαλέξει ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ...... (μόνο νηπίων, το παιδί μου ήταν 18 μηνών!!!!)

kai ti egine ??? της βαλανε προστιμο ??