Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

B - XORIAKH EINAI KALH????????

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Κορίτσια καλησπέρα, είμαι νέα στην παρέα, θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας, αν 1463 χοριακή είναι οκ.Τερ 5/3, χοριακή χθες 6/4και αν επαναλάβω την Παρασκευή πόσο πρέπει να είναι?

...δεν ρωτησες τον γιατρό σου, εμένα με παρομοιες τιμές μου είπε για δίδυμα ....και φοβάμαι και για τρίδυμα. εσένα τι σου ειπε....Πάντως είσαι εγκυος και όλα καλά θα πάνε....ΜΠΡΑΒΟ.

Σέυχαριστώ για την απάντηση cow, αν και την διάβασα μόλις.Koρίτσια sos. Aπό χθές το βράδυ έχω σταγόνες αίμα και έχω φοβηθεί πολύ. Η γιατρός μου είπε να πάρω buscopan και πήρα, τα συμπτώματα όμως έχουν υποχωρήσει και αυτό με κάνει να ανησυχώ πολύ. Ποια η γνώμη σας για το buscopan? ίσως να πάρω και Utrogestan μου είπε.Προς το παρόν έχω κάτσει σπίτι, δεν πήγα στη δουλειά αλλά έχω ψυχολογία μηδέν.

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κάτι? Τελευταία περίοδος ήταν 1/03 αρα σημερα λογικα αν εμαθα να μετραω σωστα ειμαι στην 5 εβδομαδα ε? Σημερα εκανα χοριακη και βγήκε 880... Ειναι καλή? Με επιασε αγωνία!!!

Κορίτσια γειά σας

εγώ σήμερα θα κάνω για πρώτη φορά χοριακή.

Από ποιές τιμές και πάνω θεωρείσαι έγκυος;

Ο γιατρός (σημειωτέον δεν τον έχω γνωρίσει ακόμα)με τον οποίο μίλησα στο τηλ.μου είπε πρώτα να κάνω χοριακή και μετά να τον πάρω τηλ και να κλεισουμε κάποιο ραντεβού.

¨Ετσι γίνεται πάντα?

Διαφημίσεις

Η τιμή της χοριακής σε ενημερώνει για την καλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει θα πρέπει να διπλασιάζεται κάθε 48-72 ώρες. Αυτό συμβαίνει τους 3 πρώτους μήνες αν δεν κάνω λάθος...κάθε 2 μέρες διπλασιάζεται.Σου εύχομαι να είσαι έγκυος, και να γίνεις μανούλα.

Καλημέρα κορίτσια...χτες εκανα πάλι την χοριακή...Στις 8/04 ηταν 880 και χτες 12/04 ήταν 3170...Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!! Ακόμα δεν εχω κανονίσει πότε να πάω στον γιατρο...του ειχα πει την πρώτη χοριακή και μου ειχε πει οτι ειναι πολυ νωρίς για να δούμε κατι. Τωρα λέτε οτι θα μπορούσα να πάω? Να επειμένω? Εχω λιγάκι αγχωθεί με το θέμα του γιατρού!!!

Μαριλένα μου με αυτή τη χοριακή σίγουρα μπορεί να δει τουλάχιστον αν είναι ενδομήτριο. Εγώ είχα 3300 όταν κάναμε τον πρώτο υπέρηχο και είδαμε ότι είναι ενδομήτριο. Άλλωστε μέχρι να κλείσεις ραντεβού με το γιατρό θα έχει αυξηθεί κι' άλλο!

Μαριλένα μου με αυτή τη χοριακή σίγουρα μπορεί να δει τουλάχιστον αν είναι ενδομήτριο. Εγώ είχα 3300 όταν κάναμε τον πρώτο υπέρηχο και είδαμε ότι είναι ενδομήτριο. Άλλωστε μέχρι να κλείσεις ραντεβού με το γιατρό θα έχει αυξηθεί κι' άλλο!

Ελπίζω να ειμαι τυχερη και να δουμε κατι ... :) Εκλεισα ραντεβού την Πεμπτη το απογευμα θα παω. Η χοριακη ηταν την Δευτερα το πρωι οπότε ελπίζω να έχει αυξηθεί μεχρι την Πέμπτη!!! Αχχχχχ εχω τοση αγωνία.. :oops:

Ευχομαι και στις δυο σας να είναι τέλεια όλα στον υπέρηχο. Εγώ πήγα τη Δευτέρα και είδαμε σάκο, την ερχόμενη Δευτέρα θα ξαναπάω για να ακούσουμε καρδιά όπου θα είμαι 6εβδ και 3 ημερών τότε. Βέβαια μέχρι τότε είμαι σπίτι με άδεια γιατί είχα λίγο αίματακι αλλά όλα καλά. Με το καλό κοριτσάκια!

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα προχθές.Τελικά είμαι έγκυος 4693.Πήρα και τον γιατρό τηλ.και έχω ραντεβού το Σάββατο για πρώτο υπέρηχο και μου είπε ότι μπορεί να ακούσουμε κσι την καρδιά του.Πρώτη φορά μένω έγκυος.Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενη είμαι.Ή μάλλον μπορείτε. Απ ό,τι καταλαβαίνω όλες στην αρχή είμαστε.

Αντε κορίτσια με το καλό να μας έρθουν τα μπεμπάκια.

barbouni μη στενοχωρέσαι όλα καλά θά πάνε.

Καλημέρα κορίτσια...Χτες πήγα στον γιατρό και κάναμε το πρώτο υπέρηχο (κολπικό).

Ειδαμε μόνο οτι ειναι ενδωμήτρια κύηση και τον σάκο. μέσα στον σάκο υπήρχε εμβρυακό στοιχείο αλλα ήταν πολύ μικρό...Ο γιατρός είπε να μην ανυσηχώ γιατί ειναι νωρίς ακόμα. Μου είπε να κάνω πάλι την Δευτέρα αλλη μια χοριακή και να του τηλεφωνήσω να κλείσουμε ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα. Εγω όμως απο χτες δεν μπορώ να ηρεμήσω. Ανυσυχώ πολύ...ηθελα τοσο πολύ να ακούσουμε την καρδούλα του...Ειμαι πολύ αγχωμένη και θέλω να περάσει γρήγορα η εβδομάδα. Και φυσικά έχω πολύ αγχος με την χοριακή που πρέπει να κάνω την Δευτέρα!!!....

Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά, κάνε κάτι ευχάριστο το Σ/Κ για να περάσει γρήγορα (καμιά εκδρομούλα ίσως;;;).

Είναι φυσιολογικό να νιώθεις άγχος...Όλες οι εγκυούλες περνάμε αυτό το στάδιο...

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Σου προτείνω κατ αρχήν να ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ! –βέβαια θα μου πεις ποια μιλά- βλέπεις και γω είχα και έχω τρομερό άγχος αν και αισίως έχω φτάσει στην 10η εβδομάδα….

Κάθε τι που μου συμβαίνει η δεν μου συμβαίνει με αγχώνει όμως σίγουρα ΔΕΝ κάνω καλό στον εαυτό μου.

Κοιτά να είσαι εσύ καλά και όλα θα ρθουν.

Και εγώ πήγα την 1η φορά στον γυναικολόγο μου και είδαμε μόνο τον σάκο με χοριακή 5.500 + και την καρδούλα την ακούσαμε μετά από μια εβδομάδα. Όποτε ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Περιμένω νέα :D:D:D:mrgreen::mrgreen: