Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τελικό νημάτιο

Recommended Posts

Καλημέρα

Έγινα πατέρας το Σάββατο πρωί ξημερώματα. Μετά από μικρό σχετικά χρονικό διάστημα είρθε στον κόσμο η κόρη μου που τόσο πολύ επιθυμούσα. Όλα πήγαν κατ' ευχήν θα έλεγα. Στην εξέταση του παιδιάτρου, μου είπε πως είδε μια μικρή 'γουβίτσα' στην σπονδυλική στήλη και μου έγραψε την εξέταση τελικού νηματίου. Δεν μου έδωσε άλλες εξηγήσεις. Όταν πήγα στο σπίτι και κοίταξα στο διαδίκτυο περι τίνος πρόκειται έχασα την ανάσα μου. Μιλάνε για προβλήματα του νωτιαίου μυελού και της σπονδυλικής στήλης με σοβαρότατα κινητικά προβλήματα. Ωστόσο η κόρη μου κλωτσάει και τινάζεται σαν εμένα οταν πεινάει...

Σας παρακαλώ πολύ, γνωρίζει κάποιος περισσότερα; Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία; Προσπαθώ να μην δείξω τίποτα στην γυναίκα μου, δεν της μίλησα για την σοβαρότητα του πράγματος, μέσα μου όμως πονάω φριχτά. Μένει μια εβδομάδα μέχρι το ραντεβού για την εξέταση και είμαι στο απόλυτο σκοτάδι.

Διαφημίσεις

Σας παρακαλώ πολύ, γνωρίζει κάποιος περισσότερα; Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία; Προσπαθώ να μην δείξω τίποτα στην γυναίκα μου, δεν της μίλησα για την σοβαρότητα του πράγματος, μέσα μου όμως πονάω φριχτά. Μένει μια εβδομάδα μέχρι το ραντεβού για την εξέταση και είμαι στο απόλυτο σκοτάδι.

θα σου δόσω τη συμβουλή του παιδιάτρου μου...

ποτέ δεν θα κοιτάς στο ιντερνερ αν δε μιλήσεις πρώτα με το γιατρό...θα τρελλαθείς,διότι είναι διάφοροι συνδιασμοί..

εγώ είχα κάνει κάτι αιματολογικές όταν ήταν 2 ετών...πριν τις δείξω στο γιατρό καθόμουν και έψαχνα στο νετ..το δικό μου πόρισμα..λευχαιμία..καταλαβαίνεις τι πέρασα μέχρι να έρθει η επόμενη μέρα

rQGhp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια. Προσπαθώ να μην το σκέπτομαι και περιμένω την ώρα της εξέτασης. Δυστυχώς η γυναίκα μου είδε τα χαρτιά αλλά τα μπάλωσα...

Διαφημίσεις