Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

Γαριδούλα

Recommended Posts

ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ. Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟ (ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ)ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΗΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙς 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΤΡΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ. βΡΗΚΑΜΕ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕς ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΑΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? ΓΛΥΚΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ? ΑΛΛΟ ΓΛΥΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ? PLEASE HELP...

Διαφημίσεις

Γαριδούλα στην εκκλησία θα δώσετε γλυκό;Αν ναι,μπορείς για το τραπέζι να επιλέξεις να κόψεις τούρτα.Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων καθορίζεις και τους ορόφους.Εμείς έτσι κάναμε και στις τρείς βαφτίσεις.Την κόψαμε μετά το τέλος του γεύματος και άρεσε στους καλεσμένους.

Το τραπέζι σε τι χώρο θα γίνει;Ταβέρνα,εστιατόριο,αίθουσα εκδηλώσεων;Αν πας μπορείς να ζητήσεις να δοκιμάσεις τα φαγητά τους.

Όλη μου η ζωή

Δημήτρης(9/03/05)--Νικόλας(10/6/06)--Άσπα(7/1/09)--yQREp2.png

Δεν ξερω αν πρεπει να δωσω και στην εκκλησια και μετα στο τραπεζι. Τι γινετε συνηθως? Οσοι ερθουν στην εκκλησια θα ερθουν και στο τραπεζι . Υπολογιζω στα 80-90 ατομα. Το μαγαζι θελω να ειναι παραθαλλασιο και μικρο. Θελω να γεμιζει την ατμοσφαιρα με μια γλυκια ζεστασια οπως το σπιτι του καθενος. Επειδη μενουμε Αθηνα ειναι δυσκολο να αρχιζω να δοκιμαζω το μενου απο τα εστιατορια θελω φαγητο παραδοσιακο που θα το φανε ολοι για παραδειγμα η σαλατα θα ειναι ντοματοσαλατα χωριατικη οπου οι καλοκαιρινες ντοματες ειναι λαχταριστες. Το υπολοιπο μενου? Προσοχη τι θα μου απαντησετε γιατι εχουμε κριση.

Χεχε...Αν πας σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι/μαγαζάκι θα πληρώσεις κάτι παραπάνω.Θα βρέχεστε και απ'το κύμμα :lol:

Αναγκαστικά εκεί πρέπει το μενού να είναι θαλασσινό γιατί δε λέει να κοιτάς το βαθύ γαλάζιο και να μασάς την μπριζόλα.

Γλυκό δεν είναι απαραίτητο να προσφέρεις και στο μαγαζί.Ίσως μόνο στα παιδάκια.Α!!!Αφού θα γίνει καλοκαίρι μπορείς να δώσεις και παγωτό,μόνο

Όλη μου η ζωή

Δημήτρης(9/03/05)--Νικόλας(10/6/06)--Άσπα(7/1/09)--yQREp2.png

Αφού θα είναι όλοι στο τραπέζι, μπορείς τις μπομπονιέρες να μην τις μοιράσεις στην εκκλησία, αλλά να είναι μέσα στο πιάτο του καθενός. Ετσι δε θα έχεις γλυκό και στην εκκλησία και στο τραπέζι, και γλιτώνεις και τη χαιρετούρα!

Το κάναμε έτσι στο γάμο μας και ήταν σούπερ για όλους (και εμάς και τους καλσμένους!).

Οσον αφορά το μενού, δε θα σε βοηθήσω, θεωρώ ότι είναι προσωπικά γούστα αυτά.

Αλλά έχω μία πρόταση για γλυκό στο τραπέζι (προσωπικά δε μου αρέσει το κόψιμο της τούρτας σε βάφτιση, μου κάνει σε γάμο) να έχεις παγωτίνια σε διάφορες γεύσεις.

Στη βάφτιση εμείς είχαμε 5 ειδών γεύσεις παγωτίνια, οπότε σε τραπέζι 10 ατόμων έφερναν 15 παγωτίνια. Είναι οικονομικά, και το σημαντικότερο, αρέσουν σε όλους!

Διαφημίσεις

Αφού θα είναι όλοι στο τραπέζι, μπορείς τις μπομπονιέρες να μην τις μοιράσεις στην εκκλησία, αλλά να είναι μέσα στο πιάτο του καθενός. Ετσι δε θα έχεις γλυκό και στην εκκλησία και στο τραπέζι, και γλιτώνεις και τη χαιρετούρα!

Το κάναμε έτσι στο γάμο μας και ήταν σούπερ για όλους (και εμάς και τους καλσμένους!).

Οσον αφορά το μενού, δε θα σε βοηθήσω, θεωρώ ότι είναι προσωπικά γούστα αυτά.

Αλλά έχω μία πρόταση για γλυκό στο τραπέζι (προσωπικά δε μου αρέσει το κόψιμο της τούρτας σε βάφτιση, μου κάνει σε γάμο) να έχεις παγωτίνια σε διάφορες γεύσεις.

Στη βάφτιση εμείς είχαμε 5 ειδών γεύσεις παγωτίνια, οπότε σε τραπέζι 10 ατόμων έφερναν 15 παγωτίνια. Είναι οικονομικά, και το σημαντικότερο, αρέσουν σε όλους!

Συμφωνώ απόλυτα! Κι εμείς έτσι θα το κάνουμε. Και περυσι πήγα και σε γάμο και σε βάφτιση που ήταν όλα στο κέντρο και μου άρεσε πάρα πολύ γιατί δεν στηθήκαμε στην ουρά τυπικά να χαιρετήσουμε αλλά έγιναν όλα στο κέντρο με πολύ χαβαλέ και ξεκούραστη διάθεση και απο το ζευγάρι και απο τους γονείς και απο τους καλεσμένους!!!! Θα είναι πολύ καλύτερα!!

[I][B][COLOR=Magenta]Οι αγάπες μου, η Ζωή μου όλη!!!![/COLOR][/B][/I]

Ωραιο μου ακουγετε και θα εχει χρωμα το τραπεζι, ομως μηπως οι καλεσμενοι μεινουν παγοκολωνες που δεν θα εχουν την μπομπονιερα στην εκκλησια?

Τα παγωτινια ειναι σουπερ. Κοριτσια ειπαμε θαλασσα αλλα ασε τον αστακο να τον φανε μονοι τους. Μια χαρα κατεβαινει και η μπριζολα στην κοιλια.

Κοίταξε να δείς η αλήθεια είναι οτι κι εμάς αρχικά μας φάνηκε παράξενο και ξαφνιαστήκαμε αλλά τελικά μόλις μας ενημερώσανε οτι φεύγουμε για το κέντρο και όλα θα γίνουν εκεί δεν σου κρίβω οτι πολύς κόσμος ανακουφίστηκε.....Ειδικά γιατί ήταν καλοκαίρι και είχε πάρα πολλή ζέστη και όλοι παρακαλάγαμε για λίγη δροσιά!!!!

[I][B][COLOR=Magenta]Οι αγάπες μου, η Ζωή μου όλη!!!![/COLOR][/B][/I]

Ωραιο μου ακουγετε και θα εχει χρωμα το τραπεζι, ομως μηπως οι καλεσμενοι μεινουν παγοκολωνες που δεν θα εχουν την μπομπονιερα στην εκκλησια?

Τα παγωτινια ειναι σουπερ. Κοριτσια ειπαμε θαλασσα αλλα ασε τον αστακο να τον φανε μονοι τους. Μια χαρα κατεβαινει και η μπριζολα στην κοιλια.

Θα σου πω τι κάναμε εμείς.

Ναι μεν είχαμε όλο τον κόσμο και στο τραπέζι, αλλά κάποιοι από αυτούς δεν θα ερχόντουσαν παρά μόνο στην εκκλησία. Είχαμε λοιπόν ένα καλάθι με μπομπο και στην εκκλησία και για αυτούς. Οταν τελείωσε το μυστήριο είπε ο παπάς ότι οι νεόνυμφοι θα δεχτούν τις ευχές σας στο τραπέζι, αλλά όσοι δεν παρευρεθούν μπορούν να περάσουν να χαιρετήσουν.

Σκέψου ότι είχαμε 600 άτομα στο γάμο και γλιτώσαμε μεγάλη φασαρία. Είναι πολύ ωραίο και για τον κόσμο, πίστεψέ με. Και ναι όντως δίνει πολύ ωραίο χρώμα στα τραπέζια.

Οσο για το φαγητό, ε ναι επειδή είναι παραλία δε σημαίνει ότι πρέπει να έχεις ψάρι, αλίμονο!

Μια χαρά η μπριζόλα.

Εμείς είχαμε σκαλοπίνια, πατάτες φούρνου με δεντρολίβανο, δύο είδη σαλάτα, τυριά και ένα πιάτο με ορεκτικά.

Στη φετινή μας βάφτιση θα έχουμε μπουφέ.