Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

΅Είμαι στην 5η εβδομάδα και δεν ξέρω τι μου γίνεται!

Recommended Posts

kalispera se oloys kai oles.... exw trelathei! prin 4 meres siniditopoiisa oti eimai egkuos den htan programmatizmeno alla exw xarei oso den fantazeste!!!!!! toso pou kontebw na trelathw apo to agxos mou. fobame min den paei kati kala... :confused: teleytaia periodos: 7/02/10 kai ekana dio xoriakes tin paraskeyh 5/03 -668- kai simera allh mia -2579- yparxei periptvsi na exei paei kati straba????????????????? opws na einai ekswpitrio i kati tetoio? ax den kserw... apla ta xw paiksei........

Διαφημίσεις

Deppy γλυκια μου συγχαρητηρια!!!!! Η χοριακη σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!Ολα πανε μια χαρα.....αν ηταν εξωμητριο η χοριακη σου δε θα ειχε ανεβει τοσο πολυ......Ηρεμησε και απολαυσε την πιο ευτυχισμενη περιοδο της ζωης σου!!!!! Μην αγχωνεσαι καθολου, κλεισε ραντεβου με το γυναικολογο σου για να πειστεις οτι ολα ειναι μια χαρα!!!!! Ευχομαι μια ηρεμη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!

exw kleisei me ton giatro moy na me dei thn paraskeyi.... MAKARI ola na pane kala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! basika niothw sinexia ponous san tis periodoy kai simera nomizw oti exoun ginei ligo pio entonoi... eidika otan sikonome ligo apotoma... ayto einai fisiologiko?????? oso gia to ranteboy einai makria kai to agxos poli megalo.... me tis ores kathome kai diabazw ti grafete kai perno ligo koyragio! einai protognora ola ayta!!!!!!!!

Διαφημίσεις

με το καλό κοπέλα μου.Να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

Αν ηταν εξωμητριο νομιζω δεν θα ανεβαινε κανονικα η χοριακή σου.Οσο για τα συμπτωματα ειναι λιγο νωρις

Μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα!Και κατι σημαντικό.Μην αρχισεις να διαβαζεις για αποβολες και αλλα τετοια

YUfSp2.png

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!! Ολα καλα να πανε !!! Βασικα αν θυμαμαι καλα , εγω ειχα τελαυταια περιοδο την ιδια ημερομηνια με σενα απλα του 2009 !!!!! Εγω απο το αγχος δεν ειχα καταφερει να χαρω την εγκυμοσυνη μου τοσο πολυ ! Και βασικα μετανιωνω γι'αυτο !!! Γι'αυτο χαλαρωσε , σκεψου θετικα, να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου ( εαν τον θεωρεις οκ ) αλλιως να αλλαξεις , και ολα θα πανε τελεια !!!! Οχι αγχος , οχι τρελα , το μωρο τα νοιωθει ολα ! Και οτι απορια εχεις , καλεις αμεσως τον γιατρο σου ! Καμια ερωτηση δεν ειναι ντροπη , ειδικα σε αυτην την περιοδο που διανυεις ! Τον παραμικρο πονο να εχεις , θα παιρνεις τηλεφωνο να ρωτας ! Εγω ετσι αμελησα κατι πονακια , και εμεινα ξαπλα για 2 μηνες !! Γιαυτο δεν αγχωνεσε και τις αποριες σου ολες τις λυνεις με τον γιατρο σου ! Να πανε ολα τελεια !!!

:lol: smile !!!

Διαφημίσεις

EYXARISTW!!!! diladi gia ta ponakia kalo einai na ton paro ayrio ena til.... e??

ειναι φυσιολογικο να εχεις πονακια αλλα καλυτερα να μιλησεις με τον γιατρο.η χοριακη σου ειναι πολυ καλη και λογικα θα σου κλεισει και ραντεβου για να δειτε και τον σακο.μονο να ηρεμησεις λιγο. σου ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη.:P

Nrulp3.png?mUxDOJnd

ουτως ή αλλως πρεπει να πας , οπως λενε και τα κοριτσια πιο πανω , για να δει τον σακο ! Και εγω ποναγα λιγακι στην αρχη . Σαν να ερχοταν περιοδος ! Καλα , ειναι λιγο σοκ στην αρχη ! Περιμενεις την περιοδο και δεν ερχετε ! Και τελικα για 9 μηνες εισαι χωρις περιοδο !!!! Αυτο ειναι τελειο ! Εκτος απο ολα ταλλα !!! Απλα τα θυμηθηκα τωρα :D

Διαφημίσεις

κ εγω ειχα κ εχω πονακια περιοδου.σαυτη την εγκυμοσυνη οχι τοσο εντονα αλλα στις προηγουμενες 2 ηταν παρα πολυ εντονα κ κρατανε μεχρι την 12η εβδ περιπου.μην ανυσηχεις!

deppy exoume 1 ebdomada diafora ego eimai 6 ebdomadon.k ego pali protara alla prospatho na eimai hremh....fantasou oti to proto mou ranteuou einai se 10 meres tha kleino thn 8 ebdomada(ean ta exo upologisei sosta)exo k ego apo thn arxh sxedon ponakia xamila alla exo dibasei oti sthn arxh einai fusiologiko.thn parskeyh steile mnm gia na do pos einai to proto ranteuou ante liges meres agonias akomh!!!!!

Deppy συγχαρητήρια και απο εμένα!Με το καλό να έρθει το μωράκι σου και όσα για τα συμπτώματα που έχεις μην ανησυχείς τα ίδια αισθανόμουν και εγώ, είχα πολλούς πόνους χαμηλά στην κοιλιά σαν πόνους περιόδου και όταν έμαθα οτι είμαι έγκυος νόμιζα ότι θα αποβάλω, τελικά πήγα στον γιατρό μου την 6 εβδομάδα και μου είπε οτι οι πόνοι αυτοί είναι φυσιολογικοί γιατί μεγαλώνει η μήτρα!Και πάλι με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

καλημερα κ συγχαρητηρια στις εγκυμονουσες μας..με το καλο τα μωρακια...

Εχω και εγω αγωνια γιατι εχω 3 μερες καθυστερηση ,τελευταια περιοδος 4/2

εχω απιστευτα πρησμενο στηθος..για να φανταστειτε φορουσα το Νο1 και τωρα το Νο3 κ βαλε..η περιοδος μου ειναι παντα ρολοι..

Φοβαμαι να παρω τεστ,δεν θελω να δω με τιποτα αρνητικο..

αν δεν ερθει κ σημερα αυριο θα παρω τεστακι...αχ μακαρι να ειμαι κ εγω!!

και να μαι ξανα μετα απο λιγη ωρα..ωσπου δεν αντεξα και πηγα στο φαρμακειο και πηρα το clearblue..

Και ΝΑΙ .. ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

2 τεραστια + και στα 2 τεστ!!!!!!!

Ποσο ευτυχισμενη ειμαι Θεε μου..υστερα απο 1 χρονο προσπαθειων ηρθε επιτελους το μωρακι!!!

Μακαρι να μου πανε ολα καλα και να εχω και εγω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη!!!

μακαρι παναγια μου...

ευχομαι μασα απ την καρδια μου τωρα και στις υπολοιπες κοπελες που το θελουν πολυ!!

Μπραβο κοριτσάκι!!! Συγχαρητήρια, να έχεις μια υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Απόλαυσέ το!!!!!

(μεταξύ μας, όταν διάβασα το προηγούμενο σου ποστ, ήξερα ότι δεν θα αντέξεις και θα κάνεις σήμερα τεστ... επίσης ήμουν σίγουρη ότι είσαι εγγυούλα!!!)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Σε ευχαριστω πολυ nikoletaki!!!

αλλα (μεταξυ μας κ γω ηξερα οτι δεν θα αντεχα τελικα)δεν με πειραζει ομως αρκει που ειναι ολα καλα..

ντεπυ τα πονάκια περιόδου είναι το πλεον σύνηθες θα την αρχή της εγκυμοσύνης. Άπλά μην κάθεσαι και σκέφτεσαι όλα αυτά τα κακά. Γιατί πρέπει να τα πάθεις όλα εσύ, δεν κατάλαβα. Κάτσε εκεί πέρα και να χαίρεσαι που είσαι έγκυος, και αν δεν μπορείς να περιμένεις πήγαινε πιο νωρίς στον γιατρό, πες του ότι ανυπομονείς και να σε χώσει ανάμεσα σε κανένα ραντεβού. Όλα καλά θα πάνε

mKndp2.png

και να μαι ξανα μετα απο λιγη ωρα..ωσπου δεν αντεξα και πηγα στο φαρμακειο και πηρα το clearblue..

Και ΝΑΙ .. ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

2 τεραστια + και στα 2 τεστ!!!!!!!

Ποσο ευτυχισμενη ειμαι Θεε μου..υστερα απο 1 χρονο προσπαθειων ηρθε επιτελους το μωρακι!!!

Μακαρι να μου πανε ολα καλα και να εχω και εγω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη!!!

μακαρι παναγια μου...

ευχομαι μασα απ την καρδια μου τωρα και στις υπολοιπες κοπελες που το θελουν πολυ!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!!! Να πανε ολα τελεια και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη !!! Συγνωμη γι'αυτο που θα πω , δεν το λεω με καμια κακια , αλλα πιο πολυ χαιρομαι οταν μετα απο προσπαθειες πολλες και τετοιο κοπο , καταφερνετε να κανετε μωρακι ! Εννοω , εννοειτε πως χαιρομαι για ολες τις εγγυες κοπελες , αλλα πιο πολυ χαιρομαι για εσας , που οταν προσπαθειτε και δεν μενετε εγγυος με τν πρωτη τελικα καποια στιγμη γινετε !!!!!!!! Ολα να σου πανε τελεια !