Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κόλλησα στις μπομπονιέρες!

fourfouromama

Recommended Posts

Κορίτσια, έχω βρει δυο μπομπονιέρες που μου αρέσουν.Η πρώτη με το παιδάκι είναι αρκετά ακριβή στο μαγαζί που τη βρήκα και τη δεύτερη φωτό την αποθήκευσα ένας θεός ξέρει από που και τώρα δεν τη βρίσκω!!Τις έχετε δει σε κάποιον κατάλογο;;;Αν δεν τις βρώ (που θα είναι κρίμα!)και δεν πάρω απόφαση να τα σκάσω στην καλή κυρία που μου έδειξε το παιδάκι με το τζην, ε τότε λέω να κάνω κάτι μόνη μου.Πιάνουν τα χέρια μου, κάνω π.χ. και κοσμήματα κτλ. και θα έχω και βοήθεια.Κάτι απλό βέβαια.Π.χ. πουγκιά μεγάλα (έχω κόλλημα με τα μεγάλα πουγκιά!)από γάζα ή λινό με κάποιο ωραίο κρεμαστό ή ματάκι ή κάτι!Πόσο καιρό πριν τις ετοιμάζετε;;;Περιιτό να σας πω δε ότι έχω ξεφυλλίσει άπειρες σελίδες με μπομπονιέρες!!!Εχει γυρίσει το μάτι μου!!!

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, έχω βρει δυο μπομπονιέρες που μου αρέσουν.Η πρώτη με το παιδάκι είναι αρκετά ακριβή στο μαγαζί που τη βρήκα και τη δεύτερη φωτό την αποθήκευσα ένας θεός ξέρει από που και τώρα δεν τη βρίσκω!!Τις έχετε δει σε κάποιον κατάλογο;;;Αν δεν τις βρώ (που θα είναι κρίμα!)και δεν πάρω απόφαση να τα σκάσω στην καλή κυρία που μου έδειξε το παιδάκι με το τζην, ε τότε λέω να κάνω κάτι μόνη μου.Πιάνουν τα χέρια μου, κάνω π.χ. και κοσμήματα κτλ. και θα έχω και βοήθεια.Κάτι απλό βέβαια.Π.χ. πουγκιά μεγάλα (έχω κόλλημα με τα μεγάλα πουγκιά!)από γάζα ή λινό με κάποιο ωραίο κρεμαστό ή ματάκι ή κάτι!Πόσο καιρό πριν τις ετοιμάζετε;;;Περιιτό να σας πω δε ότι έχω ξεφυλλίσει άπειρες σελίδες με μπομπονιέρες!!!Εχει γυρίσει το μάτι μου!!!

http://s663.photobucket.com/albums/uu352/fourfourina/fourfourovaptisi/

ξέχασα το link!!!

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

To πουα πουγκι που ειναι πισω πισω στην φωτο την πρωτη το ειχε μια φιλη μου στον γαμο της..,απο το etoiles στην Περαια ηταν! Λες να τα εχει και τα υπολοιπα? ή τα εχεις δει απλα τα ψαχνεις σε φθηνοτερα?

To πουα πουγκι που ειναι πισω πισω στην φωτο την πρωτη το ειχε μια φιλη μου στον γαμο της..,απο το etoiles στην Περαια ηταν! Λες να τα εχει και τα υπολοιπα? ή τα εχεις δει απλα τα ψαχνεις σε φθηνοτερα?

Καλά είστε φοβερές!!!Το αγοράκι που το ξετρυπώσατε στην Κρήτη;;;Χαχα!!Και το Εtoiles πού είναι;;Το ξέρεις Εβιτάκι;;Μου βγάζει μόνο κάτι σε ανθοστολισμούς!!Αυτό είναι;;;Σας ευχαριστώ πάαααααρα πολύ!!!Αν τελικά δεν κάνω αυτές και κάνω άλλες...θα με βρίσετε;;;Η αναποφάσιστη!!!Πάντως αυτές μου αρέσουν πάρα πολύ!!!Καμιά άλλη πρόταση, κάτι που έχετε δει και σας αρέσει;;;Σοφία μου, οι μπομπό σου είναι τέλειες!!!Από τη Ροζαλίνα είπαμε;;;

Vd4Sp3.png

fourfouromama μου άρεσε η μπομπο με το αγοράκι, ξεφεύγει από τις πολυφορεμένες και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα 2 βασικά χρώματα -μπλε+κόκκινο- να διακοσμησουν όλη σου την βάφτιση. Αν θες να δεις κάτι παρόμοιο και να πάρεις ιδέες ψάξε λίγο εδώ στις βαφτίσεις με το θέμα "πειρατές" και θα βρεις τέλειες ιδέες. Ναι, νομίζω είναι καταπληκτικές και μάλιστα τόσο απλές όσο χριεάζεται,ναι ναι τέλειες...

Βρηκα την μπομπονιερα fourfouromama! Δεν λεει που ειναι μα το τηλ ειναι 2310948266 και λεγεται etoile, χωρις το s . Νομιζω ειναι πολυ ωραια μπομπονιερα...ξεφευγει απο αυτες του σωρου, που με χαλανε λιγο...οσο πιο απλο τοσο πιο καλο!

Διαφημίσεις

Για το αγοράκι δες εδω http://www.paper-pack.net/paperpack/gr/ProductDetails.action?pid=341&pcat=56 κ το πουγκί που είναι πάνω το αγοράκι http://www.paper-pack.net/paperpack/gr/ProductDetails.action?pid=536&pcat=25

Αχ βρε κορίτσια!Είστε θησαυρός!!!Εβιτάκι λες για το πουά πουγκί στην πρώτη φωτό, ε;;;Η αλήθεια είναι πως είναι για γάμο περισσότερο, για αυτό κολλάω.Τα δεύτερα πουγκιά με τις σβούρες πού στο καλό τα είδα;;;

Vd4Sp3.png

Καλά είστε φοβερές!!!Το αγοράκι που το ξετρυπώσατε στην Κρήτη;;;Χαχα!!Και το Εtoiles πού είναι;;Το ξέρεις Εβιτάκι;;Μου βγάζει μόνο κάτι σε ανθοστολισμούς!!Αυτό είναι;;;Σας ευχαριστώ πάαααααρα πολύ!!!Αν τελικά δεν κάνω αυτές και κάνω άλλες...θα με βρίσετε;;;Η αναποφάσιστη!!!Πάντως αυτές μου αρέσουν πάρα πολύ!!!Καμιά άλλη πρόταση, κάτι που έχετε δει και σας αρέσει;;;Σοφία μου, οι μπομπό σου είναι τέλειες!!!Από τη Ροζαλίνα είπαμε;;;

Οχι, αυτες εγω τις εκανα...

Οχι, αυτες εγω τις εκανα...

Πλάαακα κάαανεις...ΤΕΛΕΙΕΣ!!!Πουγκάκια, καρφίτσα, κουφέτα από που;;;Πόσες μέρες πριν;;;Πόσες μέρες σου πήρε;;;Φιόγκος είναι;;;Αααα...

Vd4Sp3.png

Πουγκια-παραμανες απο www.veryniceday.gr,κουφετα choco bijoux πορτοκαλι απο Χατζηγιαννακη.Δυο μερες μου πηρε η κατασκευη απο 2-3 ωρες τη φορα,200 μπομπο,μονη μου τις εκανα, ειναι ευκολες.Το δεσιμο ειναι σαν γραβατα,το πουγκι ειναι ψηλο και το τυλιγεις γυρω απο τον εαυτο του.Ολοι ξετρελαθηκαν, τις βρηκαν πολυ κομψες!

Διαφημίσεις

H συνεργασια αψογη.Αμεσοι,εξυπηρετικοι,αξιοπιστοι.Στελνουν με ΕΛΤΑ σιγουρα (ετσι τα πηρα εγω) και χρεωση πελατη.Μονο που δεν ειναι και πολυ φθηνοι, αλλα μονο εκει βρηκα τα πουγκια και τις παραμανες αυτες.

σοφία πολύ ωραίες οι μπομπό σου!!! μπράβο!

η υπόθεση κουφέτα με έχει μπερδέψει πολύ!!! κ εγώ του χατζηγιαννάκη θέλω να πάρω αλλά δεν ξέρω α΄πο πού! είδα΄κάπου εδώ μέσα πληροφορίες γενικώς για τα κουφέτα( τιμές, ποσότητες που θα χρειαστούμε κτλ )αλλά δε θυμάμαι καθολου σε ποιο τόπικ είναι!!

μήπως θυμάται καποια κοπέλα να με παραπέμψει;;

σοφία αν δε σου κάνει κόπο μας λές από πού κ πόσο;

ευχαριστώ!!!

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τα καλα σας λογια!!!

Marlen εγω τα κουφετα τα πηρα απο το http://www.eshopgamou.gr που ειναι στη Θεσσαλονικη αλλα στελνει πανελλαδικα. Κουφετα του Χατζηγιαννακη ομως και σε καλες τιμες εχει και ο http://www.narlis.gr στην Καβαλα, που στελνει επισης πανελλαδικα.Οσον αφορα στην ποσοτητα, το eshopgamou αναγραφει για το καθε ειδος ποσα κομματια περιεχονται ανα κιλο.Απο εκει και περα ο αριθμος των κουφετων που θα αγορασεις για να ετοιμασεις τις μπομπονιερες σου, εξαρταται απο το ποσα κουφετα θα βαλεις μεσα (5,7,9,11) και βεβαια απο τον αριθμο των μπομπονιερων που χρειαζεσαι!

σ΄ ευχαριστώ πολύ!

δεν μπορώ να τα πάρω κατεευθείαν απο χατζηγιννάκα μιασ κ είμαι αθήνα άραγε;

πάω να πάρω τηλ!

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τα καλα σας λογια!!!

Marlen εγω τα κουφετα τα πηρα απο το www.eshopgamou.gr που ειναι στη Θεσσαλονικη αλλα στελνει πανελλαδικα. Κουφετα του Χατζηγιαννακη ομως και σε καλες τιμες εχει και ο www.narlis.gr στην Καβαλα, που στελνει επισης πανελλαδικα.Οσον αφορα στην ποσοτητα, το eshopgamou αναγραφει για το καθε ειδος ποσα κομματια περιεχονται ανα κιλο.Απο εκει και περα ο αριθμος των κουφετων που θα αγορασεις για να ετοιμασεις τις μπομπονιερες σου, εξαρταται απο το ποσα κουφετα θα βαλεις μεσα (5,7,9,11) και βεβαια απο τον αριθμο των μπομπονιερων που χρειαζεσαι!

Εγώ πήρα κουφέτα Χατζηγιαννάκη σε πολύ καλή τιμή από Ολυμπίου Διαμαντή στα Λαδάδικα Θεσ/νίκη.Και ο κύριος εξυπηρετικότατος με βοήθησε με την ποσότητα που χρειαζόμουνα γιατί είχα πελαγώσει!

url]

url]

Εγώ πήρα κουφέτα Χατζηγιαννάκη σε πολύ καλή τιμή από Ολυμπίου Διαμαντή στα Λαδάδικα Θεσ/νίκη.Και ο κύριος εξυπηρετικότατος με βοήθησε με την ποσότητα που χρειαζόμουνα γιατί είχα πελαγώσει!

΄Κορίτσια, για πείτε...ποια μπομπονιέρα είναι αυτή που σας άρεσε, που την είχατε εσείς ή την είδατε κάπου;;Θέλω κάτι εντυπωσιακό και όχι πάνω από 3 ευρώ!Πολλά ζητάωωωω;;;Αχ...μα τι αναποφάσιστη!!!!!!!!Π.χ. όπως μου έδειξε η Σοφία, της οποίας είναι ανεπανάληπτη και χειροποίητη!!!

Vd4Sp3.png

Χρηστική και όμορφη μπουμπουνιέρα είναι αλμπουμ φωτογραφιών(από Jumbo 0.99?)τυλιγμένο με κορδελίτσα και στην κάτω άκρη το πουγκάκι με τα κουφέτα.

url]

url]