Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υστεροσαλπιγγογραφια στο Γενεσις

Recommended Posts

Κοριτσια μου πηγα εχθες σ΄εναν ενδοκρινολογο που ειδικευεται στην αναπαραγωγη. Μου εβγαλε σχεδον αχρηστο οτι εχω κανει. (οχι οτι δεν ειχα αμφιβολιες) μου ειπε οτι κακως επαιρνα αλτερμον διοτι με το ορμονικο μου προφιλ ευνοει για κυστες , μου ζητησε τη σαλπιγγογραφια και οταν του ειπα οτι ο γιατρος δεν με αφηνε να κανω εφριξε.

Με αυτα και με εκεινα και αφου του εσκασα ωραιοτατα λεφτακια με εστειλε κατευθειαν στο Γενεσις στο Παντο. Να κανω λεει ΕΚΕΙ σαλπιγγογραφια και υπερηχο και να δουμε τι ορμονες θα παρω και να συνεχισουμε απο εκει.

α) Κανουν σαλπιγγογραφια στο Παντο?

Β) Ποσο κοστιζει?

γ) Γενικα ποιο το κοστος εκει ? επισκεψεις , εξωσωματικες κλπ?

δ) Τι γνωμη εχετε?

Κοριτσια νοιωθω την εκμεταλλευση στο πετσι μου.......:-(

Διαφημίσεις

Λαδίδα μου τα πάντα κάνουν στον Πάντο και σε όλα τα κέντρα εξωσωματικής δηλαδή! ΚΑλώς ήρθες στο κλαμπ! Εμείς να δεις πόσα εχουμε ξοδέψει! ΛΟιπόν εγώ δεν την έχω κάνει σε αυτούς γιατί μετά με ανέλαβαν, αλλά η συμβουλή μου είναι να πάρεις τηλεφωνάκι και να ρωτήσεις στα ίσια. Εγώ πλέον δεν ντρέπομαι καθόλου και τους ρωτάω κατευθείαν και με απόδειξη και χωρίς αν παίζει... Πάρε και ρώτα. Πάντως γενικά δεν είναι πιο ακριβά από τα ιδιωτικά μαιευτήρια τύπου Μητέρα. Καλή επιτυχία. Είναι όντως σημαντική εξέταση...

καλησπερα λαντιτα μου και εγω εκει προκειται να κανω την εξωσωματικη μου σε λιγο καιρο..ο γιατροσ μου ειπε οτι η εξωσωματικη μικρογονοιμοποιηση που θα κανω εγω θα μου κοστισει 3,000ευρω και την σαλπιγγογραφια την εκανα στο λητω που συνεργαζεται ο γιατροσ μου και δεν πονεσα σχεδον καθολου μου κοστισε 132ευρω..τωρα πιστευω πωσ σιγουρα θα κανει σαλπιγγογραφια και ο Παντοσ...ποτε με το καλο ξεκινασ?το προβλημα ξερει απο που οφειλεται?εμενα ητανε το σπερμα του συζυγου γι αυτο και κανω μικρογονοιμοποιηση..παντωσ για το γεννεσισ εχω ακουσει τα καλυτερα λογια..ευχομαι καλη επιτυχια και οτι χρειαστεισ ειμαι στην διαθεση σου.

z3hWp3.png

Καλημερα σου ευχομαι ολα καλα να σου πανε.Στο μητερα παντως κανει 160 ευρω εκανα το σεπτεμβριο,εμενα με πονεσε:(.Και γω θα ελεγα να κανεις τηλ. και να ρωτησεις.Καλή συνέχεια!

1 εξωμητριο,μια παλινδρομη 8η-11η βδομαδα,3 βιοχημικες

Κοριτσια μου το θεμα ειναι οι ωορηξιες μου. Μετα απο τον πρωτο γιατρο τωρα θα απευθυνθω στο Παντο και εχω πολυ αγωνια γι αυτη την αλλαγη οτι μου πειτε θα βοηθησει

Διαφημίσεις

Ladida,εγω εχω πολυκυστικες και με μια σωστη διατροφη ειχα μεινει εγκυος στον δευτερο μηνα,παλλινδρομησε ομως.Κι εγω εχω θεμα ωορηξιας, το μοναδικο χαπι που εχω παρει είναι γλουκοφαζ και εκανε θαυματα στον κυκλο μου.Απο οτι εχω ψαξει στο google η καταλληλη θεραπεια είναι σωστη διατροφη και άσκηση για την εξισοροπηση της ινσουλινης.

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

Αστα σοφουλικακι μου παιιρνω 2 glucophage την ημερα απο το 2002 και εχω κανει στο μεταξυ 3 σοβαρες διατροφες... Μωρακι γιοκ...

Koρίτσια, εγώ θα κάνω σαλπιγγογραφία σε ιδιώτη στα Γιάννενα και θα μου πάρει 200 ευρουλακια!!!Ας τα π΄ρει. αρκει να έχω καλά αποτελέσματα.

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!