Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

STICK ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

MAIRMAID

Recommended Posts

Κορίτσια ξέρετε που μπορώ να βρω stick για να φτιάξω τα προσκλητήρια της βάφτισης?Δεν θέλω να βάλω καλαμάκι για σουβλάκι.Υπάρχει κανα μαγαζί on line γιατί είμαι κλεισμένη με το μωρο?

Διαφημίσεις

Έχω αγοράσει από το δεύτερο..Χρόνος παράδοσης: 1 μήνας! Τα παρέλαβα την ημέρα που ήταν η τελευταία προθεσμία παράδοσης και μετά μπορούσα να ζητήσω επιστροφή χρημάτων όπως και θα έκανα! Κατά τα άλλα έχουν πολύ ωραία πράγματα και νομίζω αξίζει να αγοράσεις..

Εγώ που έφτιαξα τα προσκλητήρια της κόρης μου σε σχήμα πεταλούδας χρησιμοποίησα κάτι πλαστικά στικ που είναι για να ανακατεύεις ποτό. Τα πουλάνε σε μαγαζιά με επαγγελματικό εξοπλισμό για καφετερία και εστιατόριο.

http://img175.imageshack.us/img175/6701/dsc01097q.jpg

4ITZp3.png

kRczp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ αγόρασα από το Art & Hobby στην Πραξιτέλους. Έχει site http://www.hobby.gr. Είναι ξύλινα στικ περίπου ένα μέτρο και τα κόβω. τα βάφω με σπρέι ασημί και τα ντύνω με κορδέλα οργάντζα.

GUryp2.png

Με τι σπρέυ τα βάφεις? Είναι σταθερό ή ξεβάφει στα χέρια ? Και με την οργάντζα πως τα ντύνεις ? Έχεις καμιά φωτογραφία να βάλεις για να τα δούμε ?

Ευχαριστώ

Έχω πάρει σπρέι από χρωματοπωλείο, είναι σταθερό και δεν ξεβάφει. Με την οργάντζα το ντύνω όλο, δηλαδή την γυρνάω γύρω γύρω. Δηλαδή μετά το ασημί δεν φαίνεται απλά το βάφω μην τυχόν και βγει η οργάτζα.

Το έχω μία πρόχειρη φωτό στο κινητό μου μονο, αν θέλεις στείλε μου π.μ. με e-mail για να σου το στείλω.

GUryp2.png

Stav μπηκα στο σαιτ που γραφεις αλλα δεν βρισκω πουθενα να γραφει για στικ.

Εδω Κατερινη οπου εχω ψαξει δεν υπαρχει τιποτα,απο ξενο σαιτ να παραγγειλω λιγο δυσκολο γιατι δεν προλαβαινω κιολας.

Καποια αλλη κοπελα μπορει να βοηθησει;

8mvWp2.png8ndUp2.png

Stav μπηκα στο σαιτ που γραφεις αλλα δεν βρισκω πουθενα να γραφει για στικ.

Εδω Κατερινη οπου εχω ψαξει δεν υπαρχει τιποτα,απο ξενο σαιτ να παραγγειλω λιγο δυσκολο γιατι δεν προλαβαινω κιολας.

Καποια αλλη κοπελα μπορει να βοηθησει;

Στο site δεν ξέρω αν έχει κάτι γιατί εγώ πήγα από εκεί και ψώνισα. Καλύτερα να τους κάνεις ένα τηλέφωνο. Ανέφερα το site μήπως έχεις κάτι που σας αρέσει.

GUryp2.png

Διαφημίσεις

Stick έχει το Plaisio!!!

Διάφορα μεγέθη έχει (εγώ πχ πήρα 5mm) είναι ένα μέτρο και τα έκοψα ανα 33.3 εκ περίπου, θα τα βρείτε στα είδη σχεδίου, αγόρασα και λευκό χρώμα και με ένα πινέλο τα έβαψα. Το σπρει λερώνει και ξοδευεις πολύ χωρίς να έχεις καλό αποτέλεσμα (το δοκίμασα)

Έκανα κορώνα προσκλητήριο και έγινε πάρα πολύ ωραίο!!!

Δεν ξέρω να βάζω φώτο δυστυχώς!!! Θα προσπαθήσω βέβαια μόλις βρω χρόνο!!!!

Καλημέρα!

Πέρσι που ψάχναμε και εμείς καλαμάκια για τα προσκλητήριά μας, είχαμε βρεί απο μαγαζί που πουλάει μπαλόνια, τα στικ για τα μικρά μπαλόνια. Κόστιζαν περίπου 12 λεπτά. Τελικά χρησιμοποίησα καλαμάκι για σουβλάκια και βγήκε εξίσου ωραίο, όμως στα καταστήματα ΜΑΧ έχει κάτι ξύλινα καλαμάκια για ζωγραφική που μπορείς να τα κόψεις σε ότι μήκος θες.