Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλή σας μέρα!εχω μια κορη 35 ημερών που δεν σταματά να κλαίει!έχει πάρει 1600γρμ απο τη γέννησή της, δηλ τρώει πολύ καλά, και με το που την κατεβάζω απο το στήθος αρχίζει το κλάμα!η παιδίατρος λέει μπορεί να έχει κολικούς, αν και δεν βλέπω να λυγίζει ποδαράκια κτλ. Μιλάμε οτι έχουμε το ίδιο σκηνικό όλη μέρα!!!καμμιά ιδέα;

9rsvp3.png

CLDxp2.png

Διαφημίσεις

καλή σας μέρα!εχω μια κορη 35 ημερών που δεν σταματά να κλαίει!έχει πάρει 1600γρμ απο τη γέννησή της, δηλ τρώει πολύ καλά, και με το που την κατεβάζω απο το στήθος αρχίζει το κλάμα!η παιδίατρος λέει μπορεί να έχει κολικούς, αν και δεν βλέπω να λυγίζει ποδαράκια κτλ. Μιλάμε οτι έχουμε το ίδιο σκηνικό όλη μέρα!!!καμμιά ιδέα;

γεια σου Νατασα!!να ζησει το μωρακι σου!!!!

διαβασε στο θηλασμος 0-6 το θεμα "μωρακι που θηλαζει συνεχεια...τι κανουμε?" ....εχω την εντυπωση οτι εισαι μαζι μας.... ;)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=35027

διαβασε οσα περισσοτερα μπορεις κ πες μας αν νομιζεις οτι ταιριαζει...αλλιως τι να πω...θα σου πουν κ τα κοριτσια σιγουρα!!!

Αν και μπορει να ειναι τελειως ασχετο , εγω οφειλω να σε προϊδεάσω , μιας και σε εμας συνεβαινε ακριβως το ιδιο.

Δεν ηταν ουτε κολικοι , ουτε πεινα ουτε τίποτα.

Απλα το μωρακι ειχε βγάλει κήλη , και χρειαστηκε χειρουργειο.

Καλο ειναι οποιος το δει , να κοιταξει για καμια κήλη.

Ευχομαι κανεις να μην περασει τον δικο μας γολγοθα της αγνοιας των παιδιατρων...η πεθερα μου το ανακαλυψε. :(

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!!!!!

Μην ανχώνεσαι κοπέλα μου.... Μπορει να είναι οτιδήποτε (να έχει κολλικούς,να μην έχει χορτάσει,να μην μπορεί να χονέψει,να πονάει η κοιλιτσα,μπορεί να θέλει τη μυρωδιά σου........)αλλά και τίποτα...και οι ίδιοι οι γιατροι δεν ξέρουν και κάνουν εικασίες του τύπου μπορει.........

Ενα είναι σίγουρο...... πρέπει να κάνεις υπομονή και μόνο υπομονή!!!!!!!!

Δεν είσαι η μόνη......πολλές μανούλες το περνάνε αυτό.....έγω το έχω περάσει με τα διδυμά μου πριν 10χρόνια που για 15 μήνες δεν είχα κλείσει ματι...μέρα νύχτα κλάμα.....ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ....ενώ στα άλλα δύο μου δεν κατάλαβα ότι είχα μωρά στο σπίτι.......

Portishead, πολύ με άγχωσες με αυτό που μου είπες. Την άλλη εβδομάδα θα πάμε στον γιατρό, οπότε θα του πω να την κοιτάξει για κήλη. Θεός φυλάξει! Πάντως οτι δεν πεινάει το ξέρω, γιατί και βάρος έχει πάρει πολύ, και δεν θέλει να φάει όταν την βάζω (αφού ήδη έχει φάει εννοείται!).

Ελπίζω να μην είναι τίποτα τόσο σοβαρό! ...και απλά να ξεχρεώνω μιας και η πρώτη μας κόρη ήταν και είναι ήσυχη!

9rsvp3.png

CLDxp2.png

Διαφημίσεις

Natasa καλημέρα! Κι εμένα το έκανε αυτό περίπου στις 40-60 ημέρες και τελικά διαπιστωσα ότι εκτός από τους κολικούς που τη βασάνιζαν την έτρωγαν τα ούλα της και ήθελε κατι για να μασάει. Μπορεί να είναι κι αυτό! Βέβαια μπορεί να θέλει να σε μυρίζει συνέχεια ή απλά να θέλει αγκαλίτσα και γι'αυτό να κλαίει όποτε τη βγάζεις.:lol::lol: Ηρέμισε και σε λιγες ημέρες θα περάσει. Κουράγιο:!::!::!:

eNortjKzUjI0NDI1N1GyBlwwFW8C0Q,,31.png

Ο μεγάλος αντρούλης μου γεννήθηκε 12-6-2006.

Ο μικρός αντρούλης μου γεννήθηκε 19-3-2008.

Η μπουρμπουληθρα μου γεννηθηκε 10-11-2009.

Δοκίμασε να την αφήσεις να κάνει μαραθώνιους. Εμένα αυτό με έσωσε. Στην αρχή 4-9 τι απόγευμα, διακοπή για μπάνιο και 9.30- 12 το βράδυ. σιγά σιγά μειωνόταν και τώρα τελειώνουμε συνήθως στο εικοσάλεπτο. Το ωράριο βέβαια το είχε φτιάξει εκεινος δεν το έπέβαλα εγώ.

FLcUp3.png0BQfp3.png

natasa 79 και εμένα έτσι κάνει ο μικρός μου κλαίει όταν του προσφέρω το στήθος χωρίς να λυγίζει τα ποδαράκια του και δεν θέλει γάλα αλλά μετά απο λίγο κλαίει με κολικούς.Είσαι σίγουρη ότι δεν έχει κολικούς;

Q03fp2.png

Γεια σας!δεν ξέρω αν έχει κολικούς, σκέφτομαι οτι μπορεί να είναι όντως του φυσικού της η γκρίνια!ελπίζω να χαλαρώσει σύντομα!

9rsvp3.png

CLDxp2.png