Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καθρεφτης: ο Narcissus junior

micky

Recommended Posts

Ο μικρος ειναι 18 μηνων τωρα, αλλα απο 7-8 μηνων που μπουσουλαε ετρεχε μπρος το τζαμι της μπαλκονοπορτας (οταν ειναι βραδυ) ή στον καθρεφτη στον δωματιο ή και ακομα στο τζαμη του φουρνο μου για να δει τον εαυτο του.

Τωρα τελευταια εχει γινει εμονη ιδεα... οταν χορευει, οταν του βαλουμε τα ρουχα του, οταν κλαιει, και οταν τσιριζει απο την χαρα του θα τρεξει στην μπαλκονοπορτα η θα ανεβει στον καναπε για να δει τον εαυτο στον καθρεφτη του μπουφε... αρχιζω να ανισυχω γιατι μιλαει (τα μπεμπιστηκα λογια) για πολυ ωρα.. γελαει, φιλαει τον εαυτο του, χορευει... μεχρι και οταν τον ταιζω θελει μπροστα απο τον καθρεπτη ... ο Narcissus junior!!!

Φαση ειναι οταν παμε στα μαγαζια και εχει καθρεφτες... ολοι τον κανουν γουστο... εγω ομως ανισιχω... Εσεις εχετε κατι παρομοιο με τα παιδια σας??

e977372361.png

Διαφημίσεις

Ο μικρος ειναι 18 μηνων τωρα, αλλα απο 7-8 μηνων που μπουσουλαε ετρεχε μπρος το τζαμι της μπαλκονοπορτας (οταν ειναι βραδυ) ή στον καθρεφτη στον δωματιο ή και ακομα στο τζαμη του φουρνο μου για να δει τον εαυτο του.

Τωρα τελευταια εχει γινει εμονη ιδεα... οταν χορευει, οταν του βαλουμε τα ρουχα του, οταν κλαιει, και οταν τσιριζει απο την χαρα του θα τρεξει στην μπαλκονοπορτα η θα ανεβει στον καναπε για να δει τον εαυτο στον καθρεφτη του μπουφε... αρχιζω να ανισυχω γιατι μιλαει (τα μπεμπιστηκα λογια) για πολυ ωρα.. γελαει, φιλαει τον εαυτο του, χορευει... μεχρι και οταν τον ταιζω θελει μπροστα απο τον καθρεπτη ... ο Narcissus junior!!!

Φαση ειναι οταν παμε στα μαγαζια και εχει καθρεφτες... ολοι τον κανουν γουστο... εγω ομως ανισιχω... Εσεις εχετε κατι παρομοιο με τα παιδια σας??

Θα σου πω τι μου ειπε εμενα η γιατρος και τι διαβασα. Στην αρχη τα μωρα δεν καταλαβαινουν οτι ειναι αυτα στον καθρεπτη. Νομιζουν οτι ειναι αλλο μπεμπε. Μετα τον 1 χρονο σιγα σιγα συνειδητοποιουν οτι ειναι αυτα. Στην μικρη φαινεται γιατι κοιταζεται στον καθρεπτη και εγω σηκωνω το χερι μου σιγα σιγα πισω απο το κεφαλι της και αντι να το πιασει απο τον καθρεπτη ετσι οπως εκανε γυρναει κοιταει επανω και το πιανει. Επισης απο τοτε που καταλαβε οτι ειναι αυτη δεν προσπαθει να πιασει το αλλο μωρακι αλλα απλα κοιταζεται γελαει και φευγει. Αλλο ενα κολπο που μπορεις να κανεις να δεις αν καταλαβαινει ειναι βαψε μια χοντρη τελιτσα μαυρη στην μυτουλα του με μαρκαδορο (να φευγει μετα βεβαια) και αστον στον καθρεπτη αν πιασει την τελιτσα στην μυτη του τοτε καταλαβαινει οτι ειναι εκεινος. Αν οχι νομιζει οτι ειναι αλλο μωρακι ακομα. Στο λεω γιατι τουλαχιστον θα ξεχωρισεις γιατι το κανει. Εαν το κανει και νομιζει οτι ειναι αλλο μωρακι θελει παρεα το νινι προφανως. Τον νομιζει για φιλο. Αν βλεπει απλα τον εαυτο του τοτε προφανως του κανει φοβερη εντυπωση. Δεν βλεπω κατι κουφο ητε ετσι ητε γιουβετσι να σου πω την αληθεια. Και η δικη μου κολλαει σε καθρεπτες απλα οχι τοσο συχνα. Αν το θυμηθει την ωρα που θα περναει, θα παει θα κοιταχτει (τωρα τελευταια κοιταει τα κοκκαλακια στα μαλλια της και τα βγαζει) και θα φυγει. Ο δικος σου το εχει βρει παιχνιδι. Φαση ειναι.......:lol: Κοιτα δες το και αλλιως. Και μερικοι ενηλικες τα ιδια κανουν απλα προσπαθουν να μην τους δουν οι αλλοι οταν το κανουν.....χαχαχα

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....