Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ζητείται σπιτι στη Χαλκιδικη για ενοικιαση!

ngeo23

Recommended Posts

Μηπως γνωριζετε καποιον που να νοικιαζει καποιο σπιτι-διαμερισμα κτλ στη χαλκιδικη για ιουλιο-αυγουστο ή σεζον , προτιμητεο 2ο ποδι!

αν ναι στειλτε pm

ευχαριστω

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Εγώ ξέρω στην Νικητή αν ενδιαφέρεσαι, να σου στείλω πμ.

Έχω πάει με τον άντρα μου κει τον μικρό, τα διαμερίσματα είναι πεντακάθαρα και έχει πολύ ησυχία.

Εγώ ξέρω στην Νικητή αν ενδιαφέρεσαι, να σου στείλω πμ.

Έχω πάει με τον άντρα μου κει τον μικρό, τα διαμερίσματα είναι πεντακάθαρα και έχει πολύ ησυχία.

ναι, ισα ισα προτιμω νικητη. με το μηνα ή σεζον;που περιπου είναι και ποσα δωματια, ενας χωρος ή εχει και ενα δωματιο;;

αν μπορεις στειλε Pm

ευχαριστω

• 1 month later...

καλημέρα και εγώ ενδιαφέρομαι για τον μήνα Ιούλιο για την περιοχή της Νικήτης ή της Γερακινής... αν γνωρίζει κάποια/κάποιος ας μου στείλει π.μ

Διαφημίσεις

Κι εγώ ψάχνω και μου είπαν για κάποια δωμάτια καινούργια στον Αγ. Νικόλαο. Θα πάω μάλλον αυτή τη βδομάδα να τα δω. Αν θέλετε στείλτε πμ και να σας πω εντυπώσεις.

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

ο αγιος νικολαος δεν ειναι παραθαλασιο ομως.

αλλα πες μας για να εχουμε εντυπωσεις

Στην Ακτή Σαλονικιού είναι και είναι κοντά στις κατασκηνώσεις της ΧΑΝΘ, στο δρόμο προς Πυργαδίκια. Πολύ ησυχία, μέσα στο πράσινο, τα δωμάτια πεντακάθαρα (φυσικά αφού φέτος θα λειτουργήσει πρώτη φορά),με κουζινάκια, μεγάλη αυλή, 500 μ από τη θάλασσα. Και μου είπαν ότι νοικιάζει και σεζόν και με το μήνα.

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα και εγώ ενδιαφέρομαι για τον μήνα Ιούλιο για την περιοχή της Νικήτης ή της Γερακινής... αν γνωρίζει κάποια/κάποιος ας μου στείλει π.μ

Ξέρω έναν οικισμό που βρίσκεται στην Γερακινή, στην ακτή Μικήβερνα. Πήγα και τον είδα το ΣΚ και με εντυπωσίασε. Τα σπιτάκια είναι με δύο δωμάτια και έναν συμπαθητικό χώρο για σαλονοκουζίνα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν αυτοκίνητα και παντού υπάρχει γκαζόν και δεντρα. Η θάλασσα που βρίσκεται κοντά του δεν είναι τόσο καλή, ή τουλάχιστο το ΣΚ δεν ήταν καλή. Μου μίλησαν για 2000 εως 2500 και μου φάνηκαν ακριβά. Ξέρει καμία πόσο είναι οι τιμές σε τέτοιες περιπτώσεις?

Στην Ακτή Σαλονικιού είναι και είναι κοντά στις κατασκηνώσεις της ΧΑΝΘ, στο δρόμο προς Πυργαδίκια. Πολύ ησυχία, μέσα στο πράσινο, τα δωμάτια πεντακάθαρα (φυσικά αφού φέτος θα λειτουργήσει πρώτη φορά),με κουζινάκια, μεγάλη αυλή, 500 μ από τη θάλασσα. Και μου είπαν ότι νοικιάζει και σεζόν και με το μήνα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΜ?ΕΥΧΑΡΙΑΣΤΩ!

Βρε αστερακι μου η Γερακινη εχει χαλια θαλασσα στο λεω γιατι χρονια πηγαινα εκει καλυτερα να ερθετε ποτιδαια να ειμαστε και κοντα :D:D

Διαφημίσεις