Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

test Vican Fertility Saliva

sia77

Recommended Posts

καλημερα σε ολους!!!δεν ξερω αν πρεπει εδω να κανω την δημοσιευση η καπου αλλου.τεσπα εχω μια κορουλα αλλα θελουμε με τον αντρα μου να τησ χαρισουμε εδω και ενα χρονο και κατι, ενα αδελφακι.ο κυκλος μου δεν ειναι καθολου σταθερος.αγορασα την προηγουμενη βδομαδα αυτο το τεστ ωορηξιας με σαλιο το πηρα με τα μεταφορικα 43 ευρω ειναι σαν μικρο μικροσκοπιο ειναι παρα πολυ ευκολο και καλο κατα την γνωμη μου.εχει μεγεθος οσο ενα κραγιον και κανεις το τεστ οσες φορες θελεις για 2 χρονια.ετσι θα παρακολουθω ποτε εχω οωρηξια και ελπιζω συντομα να πιαστω.παντως πιστευω οτι ειναι πολυ πιο οικονομικο απο τα αλλα που τα πετας μετα,αυτο μονο το καθαριζεις εκει που εχεις βαλει το σαλιο.ει επιτυχια 99%.ελπιζω οσες θελουμε μωρακι να το αποκτισουμε συντομα!!!

''''ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ''''

Αλεξάνδρα 10/07/2008

Μπουλίτσα 5/5/2012

Διαφημίσεις

Κι εγώ που είχα πάρει το αντίστοιχο donna δεν κατάλαβα τίποτα σε σχέση με το πότε είχα ωορρηξία και μου βγήκε και το μάτι. Ήταν γούρικο όμως γιατί έπιασα την κόρη μου εκείνο τον μήνα. Καλή τύχη σου εύχομαι.

tt1724b1.aspx

Κι εγώ που είχα πάρει το αντίστοιχο donna δεν κατάλαβα τίποτα σε σχέση με το πότε είχα ωορρηξία και μου βγήκε και το μάτι. Ήταν γούρικο όμως γιατί έπιασα την κόρη μου εκείνο τον μήνα. Καλή τύχη σου εύχομαι.

σε ευχαριστω πολυ!!!μου φενεται πολυ ευκολο θα δειξει καλη τυχη σε ολες οσες προσπαθουμε!!!

''''ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ''''

Αλεξάνδρα 10/07/2008

Μπουλίτσα 5/5/2012

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...