Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγγλόφωνο playgroup στη Βούλα

Recommended Posts

Σε έναν παιδότοπο άκουσα για ένα καινούριο αγγλόφωνο playgroup -ή κάτι τέτοιο τεσπα- στη Βούλα. Δεν μπόρεσα να βρω τίποτα στο internet. Ξέρει κανείς τίποτα?

Διαφημίσεις

Πρόκειται για ένα εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης και βρίσκεται στην οδό Ποσειδώνος, κοντά στην πλατεία της Βούλας. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τον αριθμό. Κατεβαίνοντας την Ποσειδώνος βρίσκεται στο δεξί μας χέρι, περίπου 300 μέτρα πριν από την αρχή του πεζόδρομου. Λέγεται Creative Play.

Διαφημίσεις

Νεφέλη, η Δήμητρα είχε την καλοσύνη να μου δώσει το τηλ της υπευθύνου. Ωστόσο επειδή πρόκειται για κινητό, δεν θα ήθελα να το κοινοποιήσω. Επιπλέον δεν έχω προσωπική άποψη, οπότε εγώ τουλάχιστον δεν θέλω ακόμα να το "συστήσω" σε κάποια μαμά! Μόλις επικοινωνήσω μαζί τους ή καλύτερα μόλις τους επισκεφτώ (που θα γίνει σύντομα), θα σε ενημερώσω.

• 1 month later...
  • 2 εβδομάδες μετά...
Όποιος θέλει και γνωρίζει κάποιο καλό (καθαρό - προσεγμένο) παιδότοπο στα νότια παρακαλώ να μου στείλετε πληροφορίες! Ευχαριστώ

η αληθεια ειναι οτι εχω παιδευτει παρα πολυ τα τελευταια 2 χρονια να βρω κατι αξιολογο στα νοτια προαστια.

Κατι που να ειναι καθαρο, με αρκετες δραστηριοτητες, ομορφος χωρος και φυσικα εξυπηρετικο και ειδικευμενο προσωπικο.

ΔΥΣΚΟΛΟ!!!

Αν ξερει κατι καποιος για Π.Φαληρο, Γλυφαδα, Αλιμο, Βουλα κλπ. ας μας πει κι εμας γιατι ο μοναδικος πραγματικα αξιολογος παιδοτοπος ειναι στην Πετρουπολη, αλλα ποιος μπορει να τρεχει καθε λιγο εκει πανω?

Γενικά δεν προτιμώ τους κλειστούς παιδότοπους αν & πολλές φορές δεν μπορούμε να τους αποφύγουμε. Απο τους πιο αξιοπρεπείς που έχουμε πάει είναι στη Βουλιαγμένη αν & λίγο ακριβός (9Ε δεν είναι πολλά?)

Για το playgroup που λέμε πιο πάνω έχω βρει πληροφορίες αλλά ακόμα δεν έχω αξιωθεί να πάω.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Θα ήθελα να επαναφέρω το θέμα και να μάθω όσο το δυνατό περισσότερα για το συγκεκριμένο χώρο.

Ο μικρός μου θα γίνει 2 ετών το Σεπτέμβριο και μια και δε σκέφτομαι να τον παω σταθμό, θα ήθελα να απασχολείται κάποιες ώρες την εβδομάδα σε κάτι τέτοιο? Είχε καμμία μανούλα προσωπική εμπειρία?

η αληθεια ειναι οτι εχω παιδευτει παρα πολυ τα τελευταια 2 χρονια να βρω κατι αξιολογο στα νοτια προαστια.

Κατι που να ειναι καθαρο, με αρκετες δραστηριοτητες, ομορφος χωρος και φυσικα εξυπηρετικο και ειδικευμενο προσωπικο.

ΔΥΣΚΟΛΟ!!!

Αν ξερει κατι καποιος για Π.Φαληρο, Γλυφαδα, Αλιμο, Βουλα κλπ. ας μας πει κι εμας γιατι ο μοναδικος πραγματικα αξιολογος παιδοτοπος ειναι στην Πετρουπολη, αλλα ποιος μπορει να τρεχει καθε λιγο εκει πανω?

εχεις παει στα χαρουμενα ονειρα στην βαρη?εμεις καναμε το παρτυ του μικρου εκει και απο τοτε δεν παμε πουθενα αλλου,εχουμε γνωριστει και με τα παιδια που το εχουν και ειναι ευγενεστατοι!!το πιο καθαρο που εχω παει ποτε και παρα πολυ φωτεινο.εκτος των αλλων αυτο που μας κερδισε ηταν ο εξωτερικος χωρος για τους καπνιστες και οτι ο παιδοτοπος ειναι σε τετοιο σημειο που οπου και να καθεσαι βλεπεις μεσα τα παιδακια.σου τον προτεινω αν δεν εχεις παει.

Α, πήγαμε και εμείς σε αυτό που λες στη Βάρη και μας άρεσε και εμάς. Ο μικρός ξετρελλάθηκε με τα κουζινικά, αλλά ο μεγάλος βαρέθηκε λίγο. Επίσης πολύ σημαντικό το οτι έχει τους καπνιστές έξω.Όσο για το playgroup που αναφέρουμε πιο πάνω, το επισκεφθήκαμε, αλλά δεν ενθουσιαστήκαμε ούτε εγώ ούτε ο γιός μου. Δεν έχω να πω απολύτως τίποτα κακό, αλλά δεν μας τράβηξε για να ξαναπάμε. loukomamy, αν θες περισσότερες λεπτομέρειες στείλε πμ

• 2 εβδομάδες μετά...

Εδώ και 3 μήνες πηγαίνω την κόρη μου στο playgroup που λειτουργεί στο Μουσικό Εργαστηράκι του Θεοφάνους, στη Γλυφάδα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά έως 3 ετών, έχει πολύ καλές παιδαγωγούς και λειτουργεί καθημερινά, εκτός Παρασκευής, 11-2 και 5-7. Η μικρή μου είναι κατενθουσιασμένη. Αν θέλετε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, είμαι στη διάθεσή σας.

Εδώ και 3 μήνες πηγαίνω την κόρη μου στο playgroup που λειτουργεί στο Μουσικό Εργαστηράκι του Θεοφάνους, στη Γλυφάδα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά έως 3 ετών, έχει πολύ καλές παιδαγωγούς και λειτουργεί καθημερινά, εκτός Παρασκευής, 11-2 και 5-7. Η μικρή μου είναι κατενθουσιασμένη. Αν θέλετε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, είμαι στη διάθεσή σας.

Εμένα με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αν μπορείς στείλε μου πμ, πώς περίπου γίνεται το μάθημα (ο μικρός μου θα είναι 2 ετών το Σεπτέμβριο), πόσες φορές την εβδομάδα, το κόστος κτλ.

Διαφημίσεις

Το μάθημα διαρκεί 2 ώρες και κοστίζει 12 ευρώ (το δίωρο). Σκοπός είναι να λειτουργούν ταυτόχρονα όλες οι αισθήσεις του παιδιού. Στο πρόγραμμα, που ονομάζεται balanced beginnings, συμμετέχουν και οι γονείς. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τη ζωγραφική, τη μουσική και φυσικά με το παιχνίδι. Στην αρχή τους δείχνουν κάτι κάρτες με διάφορα σχέδια ή σχήματα και ο γονιός πρέπει να περιγράφει στο παιδί τι βλέπει. Μετά τους δίνουν διάφορα φυτά ή αρώματα, τα παιδιά τα μυρίζουν και πάλι με τη βοήθεια του γονιού προσπαθούν να τους δημιουργήσουν εικόνες (π.χ. η μαμά περιγράφει τι της θυμίζει η μυρωδιά και το παιδί, αν μιλάει, συμμετέχει κι αυτό). Το βασικό είναι ότι οι παιδαγωγοί δεν πιέζουν καθόλου τα παιδιά να ακολουθήσουν τις οδηγίες τους. Αν το παιδί εκείνη την ώρα θέλει π.χ. να παίξει, κάνει ακριβώς αυτό που θέλει. Η κόρη μου, που δεν συγκεντρώνεται πολύ εύκολα και γενικώς είναι λίγο αντιδραστική, εγκλιματίστηκε πολύ εύκολα. Οι παιδαγωγοί δίνουν διάφορες οδηγίες στους γονείς με το τι μπορούν να κάνουν στο σπίτι ώστε να είναι πιο εύκολη η ένταξη του παιδιού στο πρόγραμμα. Πάντως, το δίωρο περνάει τόσο γρήγορα και τόσο ευχάριστα που δεν είναι καθόλου βαρετό για το γονιό. Το αντίθετο μάλιστα.

Σε κάθε τάξη μπορούν να συμμετέχουν το πολύ 6 παιδιά.

Φοβάμαι μήπως θεωρηθεί διαφήμιση, ωστόσο αν ψάξετε στο Google θα βρείτε το site της σχολής.

Αν χρειαστείτε κάποια άλλη πληροφορία, εδώ είμαι.

Πάντως, μόνο τα καλύτερα έχω να πω για το Μουσικό Εργαστηράκι. Από Σεπτέμβριο, μάλιστα, σκέφτομαι να γράψω τη μικρή και στα απογευματινά τμήματα της μουσικής. Εκεί αλλάζουν οι τιμές και οι ώρες.

• 1 month later...
  • 1 month later...

εγω την εχω παει τη κορη μου - της αρεσε παρα πολυ ! και τωρα εμαθα οτι τα κοριτσια ( ειναι 3 αδερφες) μετακομισαν στην γλυφαδα - δεν εχω προλαβει να παω ακομα - το τηλ ειναι 6974371457 στην Πηνειου 10.

Κορίτσια εγώ δεν έχω παιδάκι (ακόμα ;) ) αλλά σκέφτηκα ότι κάποιες από εσάς θα τις ενδιέφερε η προσφορά της Golden Deals για το Μουσικό Εργαστηράκι του Γ. Θεοφάνους (με τις πολύ καλές συστάσεις εδώ στο φόρουμ!)

http://www.goldendeals.gr/

Δείτε τη, λήγει αύριο νομίζω και είναι σε πολύ καλή τιμή. Εγώ αγοράζω συχνά τις προσφορές τους (σε διάφορες υπηρεσίες) και είμαι πολύ ευχαριστημένη ;)

Ελπίζω να τη χαρείτε με τα παιδάκια σας.

Ε.

4RMtp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...