Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμβολιασμος και παρενεργειες στα βρεφη

Recommended Posts

Πριν 1 εβδομαδα καναμε τη 2η δοση του πνευμονιοκοκκου και η γκρινια που εχουμε δεν λεγεται.

Το αγορακι μου ειναι 5 μηνων και ψαχνω να βρω το λογο που σταματησε να τρωει και κανει εμετους.Αυτο αρχισε αμεσως μετα το εμβολιο.

Πιστευετε πως εχει σχεση το εμβολιο?Σας εχει τυχει κατι αναλογο?:confused:

'θηλαζω αει διδασκομενη'

XAICp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Να σου ζησει !!! Με τον παιδιατρο μιλησες ??? Νομιζω , αφου ειναι και η δευτερη δοση , πως πρεπει να ειναι ασχετο με το εμβολιο , αλλιως θα ειχατε τα ιδια συμπτωματα στην 1η δοση . Ειχατε ? Εμεις προχτες καναμε το 6πλο , την δευτερη δοση , και αντεδρασε οπως και στην 1η , μαστουρωσε :) για 1 μερα , και επεσε με τα μουτρα στο γαλα την δευτερη μερα ! Ο γιατρος σας τι λεει ?

:lol: smile !!!

Ακυρο τα δοντακια..Τωρα διαβασα για τους εμετους...καμια ιωσουλα μηπως?και παλι καλο να το δει παιδιατρος...

Αυτο με τις 3 μερες θυμαμαι οτι μου το ελεγε παντα η παιδιατρος πριν απο καθε εμβολιο

Ακυρο τα δοντακια..Τωρα διαβασα για τους εμετους...καμια ιωσουλα μηπως?και παλι καλο να το δει παιδιατρος...

Αυτο με τις 3 μερες θυμαμαι οτι μου το ελεγε παντα η παιδιατρος πριν απο καθε εμβολιο

Δεν νομιζω να ειναι και τοσο "ακυρο" τα δοντακια που λες.Οι εμετοι και η ανορεξια κρατησε 1 εβδομαδα με 10 μερες.Ο παιδιατρος μου ειπε πως δεν ειναι ιωση.Αλλα εγω πιστευω πως ειναι το εμβολιο ή τα δοντακια του.

Σε καθε εμβολιο δεν τρωει για λιγες μερες.Αλλα αυτη τη φορα τον βλεπω βαζει τα χερακια του με μανια στο στομα και μετα βγαζει γουλιες.

Τι να πω... Τις πρωτες μερες ειχα τρομαξει γιατι δεν ετρωγε τιποτα.Τωρα ειναι καλυτερα.Μεχρι τον αλλο μηνα που θα κανουμε το επομενο...

Η αδερφη μου παντως αποφασισε να μην ξανακανει εμβολιο στα διδυμακια της μεχρι να χρονισουν.Καθε μηνα ηταν με πυρετο 40.

Αμαν:?

'θηλαζω αει διδασκομενη'

XAICp3.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω..με τα δοντια τελικα παθαινουν τα απιστευτα τα πιτσιρικια...τα καημενουλια μου.υπομονη..!

Τωρα αν ειναι απο το εμβολιο παλι υπομονη...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...