Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ντουλάπες για καινούριο σπίτι

EviQ

Recommended Posts

Το ανέφερα στο post για τις κουζίνες, αλλά το κάνω και ξεχωριστό μήνυμα για καλύτερη ανταπόκριση. Μήπως έχει κανείς κάνει έρευνα για ντουλάπες σε μέγεθος κατά παραγγελία και σε καλή τιμή? Ενδιαφέρομαι καί για συρόμενη καί για ανοιγόμενη και μιλάω για Αττική.

Για πείτε ρε παιδιά, γιατί έχω ακούσει εξωφρενικές τιμές και έχω να κάνω 3 ντουλάπες.:confused:

Διαφημίσεις

Μωρέ πήγα ΙΚΕΑ και μου αρέσουν κιόλας! Μόνο που βγαίνουν σε συγκεκριμένες διαστάσεις που δεν με βολεύουν! Γι'αυτό θέλω να βρω κάπου που να φτιάχνουν στα μέτρα σου. Κρίμα είναι να χαθεί τόσος χώρος καί από πάνω καί από τα πλάγια. Εκτός κι αν δεν βρω τίποτε που να μπορώ να πληρώσω και καταλέιξω στο ΙΚΕΑ!

Διαφημίσεις

Σορρυ ηταν λιγο αποτομο το μηνυμα αλλα ειχα τον μικρο αγκαλια!!!!!

Ειναι σιγουρο οτι βγαινουν σε συγκεκριμενες διαστασεις στα ΙΚΕΑ?Νομιζα τα εφτιαχνες οπως θες....Εγω βεβαια εχω τις κλασσικες αλλα αν επαιρνα θα διαλεγα απο κει αν μπορουσα.....μετα μια αλλη επιλογη ειναι στα Πρακτικερ....

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

και εγω αυτην την εντυπωση εχω....παντως κανε τις ντουλαπες οσο πιο μεγαλες και με αυτοματισμους...

εγω εχω ενα ζωματιακι ολο ντουλαπα και εχω σωθει...ολα εκει τα παραχωνω...

μην λυπηθεις τα λεφτα για τους μηχανισμους..θα σε βολεψουν για μια ζωη.

Ax, κορίτσια αυτό ακριβώς θέλω, να τις κάνω όσο μεγαλύτερες γίνεται, αλλά δυστυχώς το ΙΚΕΑ έχει σίγουρα μόνο συγκεκριμένες διαστάσεις..:-( Ειδικά στο ύψος, φτάνει μόνο μέχρι 236cm, που είναι απαγορευτικό για να έχεις πάνω - κάτω κρεμαστά. Μόνο σε ένα επίπεδο δηλαδή, και χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά κρεμαστά. Αυτό και μόνο φτάνει για να το σκέφτομαι...

Και πραγματικά το να έχεις όσο μεγαλύτερο χώρο γίνεται στη ντουλάπα, σε σώζει από πολύ σαβούρα.

Καμιά πληροφορία λοιπόν? Κάποιος μαραγκός ή εταιρεία με καλές τιμές?

Άντε γιατί με βλέπω να μετακομίζω και να είμαι στις κούτες με αυτά που ακούω....

Ax, κορίτσια αυτό ακριβώς θέλω, να τις κάνω όσο μεγαλύτερες γίνεται, αλλά δυστυχώς το ΙΚΕΑ έχει σίγουρα μόνο συγκεκριμένες διαστάσεις..:-( Ειδικά στο ύψος, φτάνει μόνο μέχρι 236cm, που είναι απαγορευτικό για να έχεις πάνω - κάτω κρεμαστά. Μόνο σε ένα επίπεδο δηλαδή, και χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά κρεμαστά. Αυτό και μόνο φτάνει για να το σκέφτομαι...

Και πραγματικά το να έχεις όσο μεγαλύτερο χώρο γίνεται στη ντουλάπα, σε σώζει από πολύ σαβούρα.

Καμιά πληροφορία λοιπόν? Κάποιος μαραγκός ή εταιρεία με καλές τιμές?

Άντε γιατί με βλέπω να μετακομίζω και να είμαι στις κούτες με αυτά που ακούω....

Απο Αθηνα εισαι?Ρωταω επειδη ειμαι απο β ελλαδα κ εχω να προτεινω λυσεισ σε καλες τιμες...

Διαφημίσεις

εγω τις εφτιαξα σε μαραγκο, βακελιτη, 2 μεγαλες 5 φυλ. και 1 μικρη 4 φυλ.

ολες βακελιτη!

η μια 2πλης επενδυσης!

6000 ολες προ 3ετιας!

αλλα φοβερη δουλεια!

τα ματια σου η ζωη μας ολη

Εμείς που είμαστε Πειραιά τις φτιάξαμε από Τζιαστούδη Λάρισα. Έρχεται κάθε βδομάδα στην Αθήνα γιατί έχει πολλούς πελάτες. Πολυ΄καλή βιομηχανία καλή δουλειά και καμία σχέση με τις τιμές της Αθήνας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...