Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικά Ρούχα επώνυμων σχεδιαστών, designer baby clothes

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες και νυν μανούλες. Μήπως γνωρίζει καμμιά το site http://www.chlidrensalon.com;;;Γιατί σα μέλλουσα χαζομαμά και ψωνάρα μπήκα σε αυτό το site και τρελλάθηκα με τα φοβερά baby designers clothes. Εχω βρει κατι απιστευτα ρουχαλακια για τη μπουμπού μου και δεν ξέρω αφενος μεν την αξιοπιστία και αφετέρου για νεογέννητα το καλύτερο νούμερο είναι το 0 ή το 3m ώστε ναμαι σίγουρη ότι θα της κάνει όταν με το καλό τη δεχτούμε;;;;;

Διαφημίσεις

Έχω ψωνίσει πολλάκις και το βρίσκω πολύ αξιόπιστο. Συνήθως κάνει 5 ημέρες για παράδοση (το πακετάκι έρχεται στο ταχυδρομείο). Από εκεί για να καταλάβεις πήρα και τα βαπτιστικά της μικρής μου!

Όσον αφορά τα νούμερα, θα έλεγα πάρε το 3 γιατί τα μωράκια μεγαλώνουν πολύ γρήγορα στην αρχή.

Παρήγγειλα και εγώ από το συγκεκριμένο..Ήρθαν σύντομα, ήταν πολύ ωραία αλλά δυστυχώς τα νούμερα ήταν μικρά οπότε τα έστειλα πίσω..Θεωρώ σημαντικό ότι υπάρχει δυνατότητα "live support"..

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1471321&posted=1#post1471321

Φιλη herby σε παραπέμπω στο θέμα μας με τις αγορε΄ς απο το ιντερνετ εχουμε μια λιστα με αξιοπιστα μαγαζια που ολες μας εχουμε αγοράσει και φυσικά βρισκεται μεσα στην λιστα μας και το σαιτ που αναφέρεις!! Καλες αγορές

και εγω εχω ψωνισει απο εκει 3 φορες,οντως πολυ καλα και ωραια ρουχαλακια και εγω εχω παρει τα παπουτσακια του μπεμπη για την βαφτιση και θα παρω και τις μπεμπας.και πολλα αλλα:mrgreen:

τωρα για νουμερο οπως σου ειπαν και τα κοριτσια καλυτερα μεγαλυτερο για να το φορεσει πιο πολυ καιρο.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Δε το συζητω για το συγκεκριμενο σαιτ...

Απο κει ψωνιζω συχνα για τον μπεμπη μου και στα φερνουν στη πορτα...μεταφορικα 7 ευρω και τελεια ρουχαλακια...ειδικα στις προσφορες τους ειναι απαιχτοι...ε οχι καινα τα ακουμπαμε στα μαγαζια στις 3πλασιες τιμες!!!

cIWNp3.png

Δεν το βρίσκω καθόλου φθηνό αυτό το site.

Εγώ στην Ολλανδία που πάω βρίσκω όλες αυτές τις μάρκες πολύ πιο φθηνά.

Καλά πόσο πιο ακριβά είναι στην Ελλάδα και σας συμφέρει να ψωνίζετε από τέτοια site;;;

Απέχει πολύ από το να είναι φτηνό, κατά τη γνώμη μου. Αλλά όλα είναι σχετικά. Από εκεί πήραμε βαφτιστικό φόρεμα, παπουτσάκια και μπολεράκι για τη μικρή με 110 ?, ενώ στην Ελλάδα, επειδή "βαφτίζουν" τα φορεματάκια "βαφτιστικά", με τα ίδια λεφτά θα παίρναμε .... το 1/3 του φορέματος.

Επίσης, επειδή έχω ένα κόλλημα με τα συνθετικά, πήρα από εκεί μεταξωτό φόρεμα για παρανυφάκι πάλι ? 100 και κάτι.

Και βέβαια, τα φοβερά παπουτσάκια pediped, τα οποία δεν βρίσκω και τόσο ακριβά, γύρω στα ? 30 το ζευγάρι.

Όπως όλα, και αυτό το σάιτ θέλει το ψάξιμό του. Δεν ψωνίζω φιρμάτα ρούχα στη μικρή (πέρα από το μπάτζετ, δεν μου αρέσει και το στυλ των ρούχων τύπου burberry, baby dior και λοιπών), αλλά αν θελήσω ένα δώρο ή κάτι για ιδιαίτερη περίπτωση, θα το πάρω από εκεί και όχι το lapin. Eίπαμε, στην Ελλάδα όλα κοστολογούνται 3 φορές πιο πάνω :rolleyes: Μακάρι να είχα την Ολλανδία από δίπλα :-D

Eίπαμε, στην Ελλάδα όλα κοστολογούνται 3 φορές πιο πάνω :rolleyes: Μακάρι να είχα την Ολλανδία από δίπλα :-D

Δεν θα μπορέσω να καταλάβω ποτέ πως γίνεται να συμβαίνει αυτό. Υποτίθεται ότι οι μισθοί στην Ελλάδα είναι κατώτεροι από αυτούς του εξωτερικού, κι όμως όλα εκεί είναι πολύ πιο ακριβά, κι όμως οι περισσότεροι Έλληνες είναι μέσα στα λούσα και στην μάρκα.

Άρα αυτά τα μαγαζιά δουλεύουν αλλιώς θα έκλειναν. Έτσι δεν είναι;;

Διαφημίσεις

Δεν θα μπορέσω να καταλάβω ποτέ πως γίνεται να συμβαίνει αυτό. Υποτίθεται ότι οι μισθοί στην Ελλάδα είναι κατώτεροι από αυτούς του εξωτερικού, κι όμως όλα εκεί είναι πολύ πιο ακριβά, κι όμως οι περισσότεροι Έλληνες είναι μέσα στα λούσα και στην μάρκα.

Άρα αυτά τα μαγαζιά δουλεύουν αλλιώς θα έκλειναν. Έτσι δεν είναι;;

Σαφώς έτσι είναι. Υποθέτω ότι είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης, πχ αν ξέρω ότι για ένα πουκάμισο της x μάρκας ο άλλος είναι διατεθειμένος να δώσει διπλάσια λεφτά, τότε γιατί όχι;

Δες και με την τιμή του καφέ τι γίνεται; ?4 ο φρέντο στη γειτονιά μου... ναι, αλλά από τη στιγμή που τα δίνω, γιατί ο ιδιοκτήτης να ρίξει τις τιμές;

Ή με το mothercare, είδες τι γίνεται. Διπλάσιες τιμές εδώ.

Όσο για το πού βρίσκονται τα λεφτά, προφανώς ο Έλληνας είναι διατεθειμένος για να ντυθεί με μάρκες, και να κόψει από αλλού, ή να χρεώσει την κάρτα...αυτό είναι άλλο τόπικ όμως.

Κοριτσια μια που σας βρηκα εδω,μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε τη γνωμη σας.....

Βαφτιζω και σκεφτηκα να τα παρω κι εγω απο το childrensalon!

Eπειδη δεν εχω ιδεα απο τις τιμες στην Ελλαδα,πιστευετε οτι μπορω να βρω κατι αντιστοιχο σ αυτες τις τιμες....

Εσεις ποιο θεωρειται πιο καταλληλο για τον Ιουλιο που θα γινει η βαφτιση....

http://www.childrensalon.com/product_info.php?cPath=80_301&products_id=13319

http://www.childrensalon.com/product_info.php?cPath=80_301&products_id=1477

Τα νουμερα,εσεις που ψωνισατε,τεινουν προς το μεγαλυτερο η το αντιθετο?

Συγνωμη αν κανω λιγη καταχρηση του θεματος....

Ευχαριστω!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Εγώ προτιμώ το δεύτερο (σορρυ, καλαμάρι!), ειδικά για βάφτιση τον Ιούλιο.

Επίσης, είδα ότι το πρώτο είναι 100% πολυέστερ, το οποίο δεν προσφέρεται για τη ζέστη (χώρια το κόλλημα που προανάφερα...:lol:)

Για την τιμή μην το συζητάς, είσαι στο 1/3 σε σύγκριση με Ελλάντα!

εμενα μ'αρεσει το πρωτο,αλλα αμα ψαξει ςθα δεις οτι εχει και ενα κουστουμακι λινο παλι σε μπεζ.

ψαχνω και εγω για τον μπεμπη και περιμενω γιατι φερνει συνεχεια τωρα.

γαι την μπεμπα το εχω παραγγειλει εδω και μια εβδομαδα:D

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...