Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

το μωρο μου εζησε μονο 9 μερες

Recommended Posts

λυπαμαι πολυ για αυτο που σου σηνεβη......ο θεος μας δινει οσα μπορουμε να αντεξουμε εγω αυτο εχω καταλαβει........και εσυ πρεπει να εισαι πολυ δυνατη!!!αφου αντεξες και αντεχεις ακομα ολη αυτη την κατασταση.......πρεπει να φανεις δυνατη και για το κοριτσακι σου και μην στεναχωριεσαι ο θεουλης θα σου δωσει ενα αλλο μωρακι και θα απαλεινει τον πονο σου ειμαι σιγουρη!!!!!!!να χαμογελας παντα και να σκεφτεσαι οτι ο δημητρακης ειναι καπου εκει ψηλα και ειναι καλα!!!!στα χερια της παναγιτσας!!!

tzimakos was born at 10/03/2009!

mom and dad love you..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 127
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω πολυ ολες σας για το κουραγιο που μου δινετε. το χρειαζομαι τις ωρες που ειμαι μονη και κλαιω απελπισμενα για το μωρακι μου. τις αλλες ωρες κανω τον καραγκιοζη καταλαβαινετε. το βιντεο με το θα περασουν οι μερες μου αρεσε πολυ. vasdelis ελπιζω τα μωρακια μας να κανουν παρεα στον παραδεισο κοντα στην παναγιτσα και να ειναι ευτυχισμενα

Με μια απλή περιγραφή έφερα στο μυαλό μου την εικόνα με σένα και το αγγελάκι σου στις τελευταίες του ώρες...Είναι μεγάλος σταυρός, το μωράκι σου ζει εκεί όπου δεν υπάρχει "οδύνη, λύπη και στεναγμός". Κουράγιο, να τον θυμάσαι με αγάπη και ο πόνος να ΄μαλακώσει.

:cry::cry::cry::cry:

κοπελα μου,οτι και να σου πω,δεν προκειται ν'απαλυνει τον πονο σου.

μονο ο χρονος μπορει.ευχομαι η Παναγια να σας δινει κουραγιο.μακαρι ολα τα μωρακια του κοσμου να ειναι καλα,αυτη ειναι η καθημερινη προσευχη μου.

Διαφημίσεις

Συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω τι να γράψω για να σε παρηγορήσω. Ειλικρινά, δεν υπάρχουν λόγια. Όταν, μάλιστα, διάβασα και τι έκανες μια μέρα πριν, τρελλάθηκα. Κλαίω συνέχεια, και δεν είναι υπερβολή.

Κουράγιο και σύντομα... να χαρίσεις ένα παιδάκι στο κοριτσάκι σου.

Εάν χρειάζεσαι κάτι, είμαστε όλες εδώ, μία αγκαλιά ενωμένες. Είμαστε δίπλα σου, μαζί σου.

δεν εχω λογια...

σκεψου μονο οτι εχεις εναν αγγελο που σου κραταει συντροφια εδω στη γη αλλα και ενα αγγελουδι που σας φυλαει απο εκει ψηλα...

καλη δυναμη κοριτσι μου...

pGqKp3.pngXyeRp3.png

Διαφημίσεις

Ειλικρινά σου μιλάω...

δάκρυσα...

"Μείνε δυνατή" για την κόρη σου!!

Η δική μου κόρη για μένα ήταν η μοναδική μου παρηγοριά

για το μωράκι μου που παλλινδρόμησε...

το βιντεο με το θα περασουν οι μερες μου αρεσε πολυ. vasdelis ελπιζω τα μωρακια μας να κανουν παρεα στον παραδεισο κοντα στην παναγιτσα και να ειναι ευτυχισμενα

Αυτό το βίντεο έχει ιστορία ......

Σου στέλνω πμ...

Είμαι σίγουρη ότι είναι πιασμένα χέρι χέρι τα αγγελούδια μας, καλή μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

αν ήταν να σου μιλησω δε θα μπορουσα, εχω εναν κομπο στο λαιμο, δεν υπαρχουν λογια να μπορουν να σε κανουν να νιωσεις καλυτερα......Να τον θυμασαι τον Δημητρακη σου και αυτος σαν αστερι απο ψηλα θα σου χαμογελα.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

τι να πω????κουραγιο???εισαι νεα????εχεις αλλο ενα????δεν εχει νοημα να σε βαλω σε αυτην την διαδικασια ...........θα σου πω οτι προσευχομαι για το αγγελουδι σου....ας ειναι εκει ψηλα καλα και να προστατευει την αδερφουλα του,την μαμα του, και τον πατερουλη του..............

lazxsw9bsj1orr4c.pngospbsw9b4dcgit8c.png

Διαφημίσεις

κουραγιο και δυναμη ειναι δυσκολο δεν το συζητω εγω δεν ξερω αν θα αντεχα αλλα εχεις το κατερινακι σου όπως ειπες ...

γλυκο μου μωρακι :(((((((((((((((

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

ότι και να πούμε αυτές τις ώρες είναι λίγο. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον πόνο που περνάς αυτές τις ημέρες.Σου εύχομαι μόνο μέσα από την ψυχή μου σύντομα να αποκτήσεις ένα νέο μωράκι ώστε να καταλαγιάσει λίγο η πίκρα και η αγριάδα της ψυχής από ένα τέτοιο χαμό. Κάνε κουράγιο κοριτσάκι μου για το άλλο σου παιδάκι γιατί και αυτό σε χρειάζεται εκεί γερή και δυνατή.:-(

θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας και την δικη μου πολυ πολυ δυσκολη κατασταση. γεννησα το αγορακι μου στις 3/1/2010 μετα απο πολλες ωρες ταλαιπωριας απο τους πονους τελικα με καισαρικη. πριν προλαβω να καταλαβω οτι γεννησα το παιδι μου εφυγε θεσσαλονικη στο Ιπποκρατειο.εγιναν οι απαραιτητες εξετασεις και διαπιστωθηκε πως ειχε πολλαπλες ατρησιες λεπτου εντερου. την αλλη μερα εγινε το χειρουργειο, κοντα του ηταν μονο ο αντρας μου ο οποιος προσπαθουσε να δωσει κουραγιο και σε μενα και στον εαυτο του. το παιδι βγηκε μετα απο 2,5 ωρες στο χειρουργειο και ηταν σχετικως καλα. εγω ημουν σε ημιτρελη κατασταση, εκλαιγα συνεχεια και ενιωθα να χανω το μυαλο μου... παρολα αυτα στεκομουν οσο μπορουσα στα ποδια μου. την 3η μερα απο την γεννα και την 2η απ το χειρουργειο του Δημητρακη μου εφυγα με υπογραφη και πηγα κοντα του.. ζησαμε μαζι μονο 5 μερες! 5 μερες γεματες αγωνια για το αυριο και για το τι μας ξημερωνε.. οι γιατροι δεν μας διναν ελπιδες γιατι παρουσιαστηκαν επιπλοκες και ειχαν σταματησει να λειτουργουν τα νεφρα.. το παιδι ειχε πρηστει ολοκληρο και ειχε γινει κιτρινομαυρο.. μια μερα πριν φυγει για παντα χαιδεψα ολο του το κορμακι, το προσωπακι του και τον νανουρησα. ηξερα πως ηταν η τελευταια φορα που τον εβλεπα ζωντανο. την αλλη μερα 12/1/2010 και ωρα 8,15 ο Δημητρακης μου εφυγε.. εγινε αγγελος και πεταξε ψηλα εκει που κανενας πονος και καμια εντατικη νεογνων δεν υπαρχει.. Καλο ταξιδι βλασταρι μου!

Διαβασα το μηνυμα σου, και το ξαναδιαβασα και το ξαναδιαβασα! Ηθελα να σου γραψω, ηθελα με ολη την ψυχη μου κατι να σου πω. Μπορω να καταλαβω μερος των οσων αισθανεσαι...το μουδιασμα σου...το φοβο σου...Κανε υπομονη. Εχεις μια κορουλα, που σε χρειαζεται και την χρειαζεσαι. Καποια κοριτσια στο φορουμ περασαν κατι αντιστοιχο (εγω εχασα το μωρακι μου στις 35 εβδομαδες). Να μπαινεις και να γραφεις. Θα δεις πως ολες σε καταλαβαινουμε!

Ολα θα πανε καλα, λιγη δυναμη πρεπει να βρεις μεσα σου!

Είμαι συγκλονισμένη......Δεν έχω λόγια... ΚΟΥΡΑΓΙΟ και ΥΠΟΜΟΝΗ. Ο Θεός σύντομα θα σε ανταμείψει, και θα κρατήσεις στα χέρια σου ένα νέο μωράκι. Ξέρω ότι ο Δημητράκης δεν θα ξεχαστεί ποτέ και ούτε πρέπει... Να είστε καλά να τον θυμάστε πάντα τον άγγελό σας.

Κορίτσι μου δεν έχω σταματήσει να κλαίω... Το παιδί σου έφυγε με την καθαρότερη ψυχή να συναντήσει τον Χριστούλη και να είναι δίπλα του. Δεν ήταν γραφτό του να "βρωμιστεί" εδώ στη γη, η ψυχούλα του πλάστηκε για να μείνει αγνή και αμόλυντη.

κουραγιο κοριτσακι μου!!!:cry:σιγουρα δεν μπορω να καταλαβω σε τι θεση βρισκεσαι..μονο εσυ το νιωθεις αυτο...μακαρι να μοιραζοτανε ο πονος.....για να μπορουμε να βοηθαμε η μια την αλλη σε τετοιες στιγμες,οπως στην προκειμενη περπιπτωση ειναι η δικη σου....

να εισαι δυνατη για το κοριτσακι σου και να κρατιεσαι οσο μπορεις απο το αντρα σου..

κουραγιο ξανα σου ευχομαι...

και θα ερθει σιγουρα ακομα ενα μωρακι υγιεστατο αν το επιθυμεις σιγουρα...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...