Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΕΝΑΣ

Recommended Posts

Γεια σας! Είμαι νέο μέλος αλλά παρακολουθώ αρκετό καιρό το Forum.Είπα και εγώ να μοιραστώ μαζί σας την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία μου που είχα στο μαιευτήριο Έλενα.

Πριν από 10 μήνες έφερα στον κόσμο το κοριτσάκι μας. Η εγκυμοσύνη ήταν πολύ καλή χωρίς κανένα πρόβλημα. Μια βδομάδα πριν γεννήσω μου είπε ο γιατρός ότι μάλλον δεν θα την γλιτώσουμε την καισαρική γιατί το παιδί ήταν πολύ ψηλά. Ένα μήνα πριν μου είχε πει ότι πρέπει να σταματήσω τη δουλεία, να ξεκουράζομαι και μου έδωσε και φάρμακα γιατί το παιδί ήταν πολύ χαμηλά και να μην έχουμε πρόωρο τοκετό. Όταν λοιπόν του το ανέφερα μου είπε ότι «αλλάζουν θέση» και επειδή με είδε ότι δεν μου άρεσε αυτό που άκουσα μου είπε ότι θα το προσπαθήσουμε για φυσιολογικά και θα δούμε. Κλείσαμε λοιπόν ραντεβού για την επόμενη Παρασκευή.

Το μωρό όμως δεν συμφωνούσε και Πέμπτη πρωί μου σπάσανε τα νερά. Πήγα λοιπόν στο νοσοκομείο και αφού με είδε με έβαλε αμέσως για καισαρική λέγοντας μου ότι είμαι στεγνή και το μωρό είναι ψηλά και ‘έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε προσπάθεια για φυσιολογικό.

Στο χειρουργείο μου κάνανε ολική νάρκωση. Όλα πήγανε καλά (νομίζαμε). Τον γιατρό τον είδα την επόμενη μέρα που ήρθε από το δωμάτιο. Βγήκα κανονικά από το νοσοκομείο μετά από 4μέρες. Από εδώ και πέρα αρχίζει το μαρτύριο.

Αφού ήμασταν σπιτάκι μας και χαιρόμασταν το παιδάκι μας, μετά από 5μέρες ένα απόγευμα με έπιασε ένας περίεργος πόνος δεξιά στην κοιλιά (νόμιζα ότι ήταν το έντερο). Τον πήρε τηλ ο άντρας μου και του είπε να μου δώσει Buscopan και να ξαπλώσω να ξεκουραστώ και ότι είναι φυσιολογικοί οι πόνοι μετά από χειρουργείο. Έκανα λοιπόν αυτά που μου είπε, αλλά αργά το βράδυ ξύπνησε η μικρή μου και προσπάθησα να σηκωθώ να την ταΐσω αλλά δεν τα κατάφερα. Ο πόνος ήταν πολύ έντονος που δεν μπορούσα ούτε να κουνηθώ και μετά από λίγο ούτε να αναπνεύσω. Τον πήρε πάλι τηλ ο άντρας μου και η απάντηση του ήταν : «Μην γίνεστε τόσο υπερβολικοί, δώσε της ένα Depon και θα συνέλθει» Ο άντρας μου του είπε ότι θα πάμε σε νοσοκομείο να έρθουμε στο Έλενας ή να πάμε αλλού? Μας είπε να πάμε.

Όταν πήγαμε δεν ήταν εκεί αλλά είχε ενημερώσει τον εφημερεύοντα γιατρό. Όταν με είδε αυτός και προσπάθησε να με εξετάσει του τηλεφώνησε και του είπε να έρθει οπωσδήποτε στο νοσοκομείο. Μου κάνανε μια ένεση για να σταματήσει ο πόνος. Τελικά με κρατήσανε 4μέρες μέσα αλλά δεν ήξερε τι έχω. Επειδή κάποια στιγμή έκανα λίγο πυρετό και είχα και διάρροιες μου είπε ότι έχω γαστρεντερίτιδα. Βγήκα λοιπόν με αγωγή γαστ/δας και μου είπε να πάω και σε έναν γαστρ/λογο. Πήγα μετα από 2μερες και ο γας/λόγος μου είπε αφου με εξέτασε μαζί με χειρούργο ότι ο γιατρός που με ξεγέννησε ξέρει πάρα πολύ καλά τι έχω. Με στείλανε στο Έλενας πάλι.

2η εισαγωγή: Αφού μου ετοιμάζουν την εισαγωγή έρχεται ο γιατρός εκεί που περίμενα να με πάνε στο δωμάτιο και λέει στον τραυματιοφορέα «παμε». Εγώ νόμιζα ότι πάμε στο δωμάτιο. Πήγαμε στο χειρουργείο, δεν έκανε τον κόπο να με ενημερώσει τι έχω και αφού με ετοιμάσανε μου έκανε απόξεση και μάλιστα ξύπνια γιατί η αναισθησιολόγος δεν ερχότανε και ο «κύριος» βιαζότανε. Μου έβγαλε 2 πήγματα. Έκατσα στο νοσοκομείο 6μέρες με ενδοφλέβια αντιβίωση την οποία συνέχισα και στο σπίτι. Εννοείτε ότι το παιδάκι μου δεν το θήλασα. Αλλά δυστυχώς δεν τελειώνει εδώ. Πριν βγω τον έβαλα και μου έγραψε μια μαγνητική, αν και αυτός έλεγε ότι δεν χρειάζεται γιατί αυτό ήτανε που έφταιγε και πέρασε. Όταν πήρα τα αποτελέσματα χωρις να έχω ιατρικές γνώσεις, τρόμαξα. Ήμουνα γεμάτη υγρά. Όταν την είδε μου είπε ότι δεν είναι τίποτα, καμια κυστούλα θα έσπασε ή σκουληκοειδίτης ή κάτι τέτοιο. Πήγα σε άλλο γιατρό και μου είπε ότι πρέπει να μπω επειγόντως σε νοσοκομείο και να μου βάλουν αντιβίωση. Αφού του το είπαμε μας είπε ότι αυτό δεν είναι από εκείνον. Τελικά πήγαμε στο λαϊκό που μου βάλανε την σωστή αντιβίωση και μετά από 4 μέρες άνοιξε η τομή και άρχισε να φεύγει το πύων. Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι ποσότητα μιλάμε. Έκατσα στο λαϊκό σχεδόν 15μέρες. Όταν βγήκα το απόγευμα πήγα να σαραντίσω με την κορούλα μου. Σαράντα μέρες στα νοσοκομεία επειδή ο γιατρός ο συγκεκριμένος ήξερε μόνο να ξεγεννάει και τίποτα παραπάνω.

Αυτό που θα συμβούλευα μετά από αυτά που πέρασα είναι όποια κοπέλα πάει σε δημόσιο να γεννήσει να έχει μαζί της κάποια εξωτερική μαία στο χειρουργείο. Πιστεύω ότι εκτός του ότι ήταν λίγο άσχετος ο γιατρός, στο χειρουργείο πήρε το μωρό και τα υπόλοιπα τα άφησε στον ειδικευόμενο (ο οποίος ήταν από την αρχή μαζί μου) και έφυγε.

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά καλό είναι να ακούγονται αυτά για να προσέχουμε όσο μπορούμε.

Γεια σας!!

Διαφημίσεις

Γεια σας! Είμαι νέο μέλος αλλά παρακολουθώ αρκετό καιρό το Forum.Είπα και εγώ να μοιραστώ μαζί σας την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία μου που είχα στο μαιευτήριο Έλενα.

Πριν από 10 μήνες έφερα στον κόσμο το κοριτσάκι μας. Η εγκυμοσύνη ήταν πολύ καλή χωρίς κανένα πρόβλημα. Μια βδομάδα πριν γεννήσω μου είπε ο γιατρός ότι μάλλον δεν θα την γλιτώσουμε την καισαρική γιατί το παιδί ήταν πολύ ψηλά. Ένα μήνα πριν μου είχε πει ότι πρέπει να σταματήσω τη δουλεία, να ξεκουράζομαι και μου έδωσε και φάρμακα γιατί το παιδί ήταν πολύ χαμηλά και να μην έχουμε πρόωρο τοκετό. Όταν λοιπόν του το ανέφερα μου είπε ότι «αλλάζουν θέση» και επειδή με είδε ότι δεν μου άρεσε αυτό που άκουσα μου είπε ότι θα το προσπαθήσουμε για φυσιολογικά και θα δούμε. Κλείσαμε λοιπόν ραντεβού για την επόμενη Παρασκευή.

Το μωρό όμως δεν συμφωνούσε και Πέμπτη πρωί μου σπάσανε τα νερά. Πήγα λοιπόν στο νοσοκομείο και αφού με είδε με έβαλε αμέσως για καισαρική λέγοντας μου ότι είμαι στεγνή και το μωρό είναι ψηλά και ‘έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε προσπάθεια για φυσιολογικό.

Στο χειρουργείο μου κάνανε ολική νάρκωση. Όλα πήγανε καλά (νομίζαμε). Τον γιατρό τον είδα την επόμενη μέρα που ήρθε από το δωμάτιο. Βγήκα κανονικά από το νοσοκομείο μετά από 4μέρες. Από εδώ και πέρα αρχίζει το μαρτύριο.

Αφού ήμασταν σπιτάκι μας και χαιρόμασταν το παιδάκι μας, μετά από 5μέρες ένα απόγευμα με έπιασε ένας περίεργος πόνος δεξιά στην κοιλιά (νόμιζα ότι ήταν το έντερο). Τον πήρε τηλ ο άντρας μου και του είπε να μου δώσει Buscopan και να ξαπλώσω να ξεκουραστώ και ότι είναι φυσιολογικοί οι πόνοι μετά από χειρουργείο. Έκανα λοιπόν αυτά που μου είπε, αλλά αργά το βράδυ ξύπνησε η μικρή μου και προσπάθησα να σηκωθώ να την ταΐσω αλλά δεν τα κατάφερα. Ο πόνος ήταν πολύ έντονος που δεν μπορούσα ούτε να κουνηθώ και μετά από λίγο ούτε να αναπνεύσω. Τον πήρε πάλι τηλ ο άντρας μου και η απάντηση του ήταν : «Μην γίνεστε τόσο υπερβολικοί, δώσε της ένα Depon και θα συνέλθει» Ο άντρας μου του είπε ότι θα πάμε σε νοσοκομείο να έρθουμε στο Έλενας ή να πάμε αλλού? Μας είπε να πάμε.

Όταν πήγαμε δεν ήταν εκεί αλλά είχε ενημερώσει τον εφημερεύοντα γιατρό. Όταν με είδε αυτός και προσπάθησε να με εξετάσει του τηλεφώνησε και του είπε να έρθει οπωσδήποτε στο νοσοκομείο. Μου κάνανε μια ένεση για να σταματήσει ο πόνος. Τελικά με κρατήσανε 4μέρες μέσα αλλά δεν ήξερε τι έχω. Επειδή κάποια στιγμή έκανα λίγο πυρετό και είχα και διάρροιες μου είπε ότι έχω γαστρεντερίτιδα. Βγήκα λοιπόν με αγωγή γαστ/δας και μου είπε να πάω και σε έναν γαστρ/λογο. Πήγα μετα από 2μερες και ο γας/λόγος μου είπε αφου με εξέτασε μαζί με χειρούργο ότι ο γιατρός που με ξεγέννησε ξέρει πάρα πολύ καλά τι έχω. Με στείλανε στο Έλενας πάλι.

2η εισαγωγή: Αφού μου ετοιμάζουν την εισαγωγή έρχεται ο γιατρός εκεί που περίμενα να με πάνε στο δωμάτιο και λέει στον τραυματιοφορέα «παμε». Εγώ νόμιζα ότι πάμε στο δωμάτιο. Πήγαμε στο χειρουργείο, δεν έκανε τον κόπο να με ενημερώσει τι έχω και αφού με ετοιμάσανε μου έκανε απόξεση και μάλιστα ξύπνια γιατί η αναισθησιολόγος δεν ερχότανε και ο «κύριος» βιαζότανε. Μου έβγαλε 2 πήγματα. Έκατσα στο νοσοκομείο 6μέρες με ενδοφλέβια αντιβίωση την οποία συνέχισα και στο σπίτι. Εννοείτε ότι το παιδάκι μου δεν το θήλασα. Αλλά δυστυχώς δεν τελειώνει εδώ. Πριν βγω τον έβαλα και μου έγραψε μια μαγνητική, αν και αυτός έλεγε ότι δεν χρειάζεται γιατί αυτό ήτανε που έφταιγε και πέρασε. Όταν πήρα τα αποτελέσματα χωρις να έχω ιατρικές γνώσεις, τρόμαξα. Ήμουνα γεμάτη υγρά. Όταν την είδε μου είπε ότι δεν είναι τίποτα, καμια κυστούλα θα έσπασε ή σκουληκοειδίτης ή κάτι τέτοιο. Πήγα σε άλλο γιατρό και μου είπε ότι πρέπει να μπω επειγόντως σε νοσοκομείο και να μου βάλουν αντιβίωση. Αφού του το είπαμε μας είπε ότι αυτό δεν είναι από εκείνον. Τελικά πήγαμε στο λαϊκό που μου βάλανε την σωστή αντιβίωση και μετά από 4 μέρες άνοιξε η τομή και άρχισε να φεύγει το πύων. Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι ποσότητα μιλάμε. Έκατσα στο λαϊκό σχεδόν 15μέρες. Όταν βγήκα το απόγευμα πήγα να σαραντίσω με την κορούλα μου. Σαράντα μέρες στα νοσοκομεία επειδή ο γιατρός ο συγκεκριμένος ήξερε μόνο να ξεγεννάει και τίποτα παραπάνω.

Αυτό που θα συμβούλευα μετά από αυτά που πέρασα είναι όποια κοπέλα πάει σε δημόσιο να γεννήσει να έχει μαζί της κάποια εξωτερική μαία στο χειρουργείο. Πιστεύω ότι εκτός του ότι ήταν λίγο άσχετος ο γιατρός, στο χειρουργείο πήρε το μωρό και τα υπόλοιπα τα άφησε στον ειδικευόμενο (ο οποίος ήταν από την αρχή μαζί μου) και έφυγε.

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά καλό είναι να ακούγονται αυτά για να προσέχουμε όσο μπορούμε.

Γεια σας!!

Φοφι μου πολυ λυπαμαι για αυτο που περασες και μπορω να πω οτι τρομαξα κιολας. Ευχομαι να είναι η τελευταια ταλαιπωρια αυτη που περασες. Επειδη και εγω το μπεμπακο μου τον γεννησα στο ελενας και το τριτο μου οταν με το καλο ερθει εκει θα παω θα ηθελα αν είναι ευκολο να μου πεις το ονομα του γιατρου. Τον δικο μου στο ελενας τον λενε οι κυκλοτου νοσοκομειου κορυφη αλλά εμενα αδιαφορος μου εκανε λιγο. Ευχομαι τα καλυτερα σε εσενα τον αντρα σου και το παιδακι σου και γρηγορα να ξεχασεις την ασχημη αυτη εμπειρια σου.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Κορίτσι μου με συγχωρείς πολύ αλλά κακώς κάθεσαι και εσύ και ο άντρας σου. Πάρε όλα τα χαρτιά που έχεις και πήγαινε στον δικηγόρο σου να κάνετε αγωγή. Να ζητήσεις αποζημίωση και θα την κερδίσεις στο εγγυώμαι.

mKndp2.png

συμφωνω με την στυλλιανη.καντε του μηνυση για τρεις λογους 1.ηθικη ικανοποιηση σας,2.χρημα(που θα σας το σκασει χοντρα),3.για να προσεχει αλλη φορα και να μην το παθει και αλλη κοπελα.

Πωπω! Όση ώρα διάβαζα την περιπέτειά σου κρατούσα την κοιλιά μου από το φόβο!

Νομίζω ότι από οποιαδήποτε κίνηση που μπορούσε να κάνει η καλύτερη είναι αυτή που έκανε να το γράψει στο φόρουμ. Και μένα η ηθική ικανοποίησή μου, θα ήταν η σκέψη ότι διορθώνω κάτι προστατεύοντας όσες κοπέλες μπορώ από το να πάθουν αυτά που έπαθα.

Δε θα λυπόμουν καθόλου το ότι θα ακουστεί αρνητικά το όνομά του -αυτός ο γιατρός δεν το αξίζει το πτυχίο του. Είναι αδιανόητο να παίζει έτσι με την υγεία των ανθρώπων που πέφτουν στα χέρια του και το λιγότερο που μπορεί να τον βάλει στη θέση του είναι η δυσφήμιση.

Φυσικά δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο παρά σε μικρή κλίμακα, οπότε... Αν ήταν και μια χώρα που θα ασχολιόταν να επανεξετάσει και και το κατα πόσο μπορεί να κρατήσει την άδεια άσκησης επαγγέλματος (ή όπως αλλιώς λέγεται για τους γιατρούς) θα ήταν το ιδανικό, αλλά που!

Ελπίζω όλα να είναι καλά πλέον και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

Διαφημίσεις

Το μωρό όμως δεν συμφωνούσε και Πέμπτη πρωί μου σπάσανε τα νερά. Πήγα λοιπόν στο νοσοκομείο και αφού με είδε με έβαλε αμέσως για καισαρική λέγοντας μου ότι είμαι στεγνή και το μωρό είναι ψηλά και ʽέτσι δεν μπορούμε να κάνουμε προσπάθεια για φυσιολογικό.

Γεια σας!!

Θες να πεις οτι ο συγκεκριμενος χασαπης Δεν ηξερε ΟΥΤΕ να ξεγενναει.......το ονομα του πες για να τον αποφυγουν κοπελες, και περαστικα κοριτσι μου......:-)

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Το θέλω πάρα πολύ να πω το όνομα του για να μην ταλαιπωρηθεί άλλη κοπέλα όπως εγώ,αλλά δεν θέλω απ'ότι καταλαβαίνεται να έχω άλλα μπλεξίματα με αυτόν.Δυστυχώς δεν του έκανα μήνυση γιατί πρώτον μετά από όλα αυτά δεν είχα καμία διάθεση ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου να ασχοληθούμε και δεύτερον όταν κάποια στιγμή το σκεφτήκαμε είδαμε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι γιατί το μόνο χαρτί που είχαμε ήταν το εξητήριο από το λαικό στο οποίο οι γιατροί προσέξανε πάρα πολύ τι γράψανε.Δεν αναφερότανε πουθενά η μόλυνση, φαινότανε κάτι πολύ απλό.Αυτό πιστεύω έγινε για αυτονόητους λόγους.

Ellemphriem o συγκεκριμμένος έχει ξεγεννήσει πολλές γνωστές και όλα πήγαν καλά.Αλλά πιστεύω ότι ο γιατρός στα δύσκολα φαίνεται.Την διαδικασία της γέννας την ήξερε, αλλά τίποτα παραπάνω. Άσε που πιστεύω όπως είπα και παραπάνω ότι με το που πήρε το παιδί έφυγε και με άφησε στον ειδικευόμενο.Βλέπεις είχε μεσημεριάσει και ο άνθρωπος έπρεπε να πάει σπίτι.Αρκετά τον είχα καθηστερήσει.

• 3 months later...

Διαφημίσεις

fofi πολυ λυπάμαι για αυτα που περασες..ομως

να γραψεις το ονομα του .αλλιως τι νοημα εχει η σελιδα που εγραψες?

δεν θελεις να βοηθήσεις κάποιες κοπελες που μπορει να πάθουν τα ιδια?

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Μονο στην Ελλαδα δεν γινονται μηνυσεις σε τοσο σοβαρα περιστατικα.......κι αυτο επειδη ειναι δυσκολο να βρεις γιατρο να σε στηριξει και να μη στηριξει το συναφι του........πολυ κριμα, εχε υποψη σου ομως οτι θα μπορουσες να πεθανεις απο αυτη την ιστορια αν τον ειχες εμπιστευτει και δεν τρεχατε απο μονοι σας.....

Κι εγω ειμαι εξαλλη με τον πρωτο γιατρο μου, μεγαλοκαθηγητη φιρμα γιατι ειχα κατι ιστοριες στην πρωτη εγκυμοσυνη και με αντιμετωπισε σαν τρελη, οπως εσενα και τωρα μονο φανηκε τι ζημια μου προκαλεσε και με υποχρεωνει σε χειρουργειο καποια στιγμη στο μελλον......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

:shock::shock::shock: Μου σηκωθηκε η τριχα. Εννοειτε πως τον εχεις μηνυσει ε?

Απαπα τι περασες.... Ευτυχως δεν προκληθηκε καμια μονιμη βλαβη να λες...

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Νομίζω ότι δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα του Δημόσια.Όποια θέλει πάντως μπορώ να της στείλω π.μ. Δεν ντρέπομαι ούτε έχω πρόβλημα να το πω όπως άλλωστε και αυτός δεν έννοιωσε λίγη ντροπή ή κάτι ρε παιδί μου να δικαιολογηθεί για αυτά που έκανε. Όπου σταθω και όπου βρεθώ αναφέρω το όνομα του προς αποφυγή και αυτό θα συνεχήσω να κάνω με τον τρόπο που μπορώ αφού δεν μπορώ να το αναφέρω δημόσια.

Διαφημίσεις

fofi δε ξέρω τι να σου πώ για τον απαράδεκτο γιατρό και την ταλαιπωρία

που σε υπέβαλε...λυπάμαι πολύ και νευριάζω ταυτόχρονα...

τρέμω μόνο γιατί είμαι κι εγώ έγγυος και θα με ξεγεννήσει γιατρός του Έλενα

ξέρω ότι δε θές να πείς το όνομα του δημόσια

μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις pm?

είμαι νέο μέλος και δεν ξέρω καλά τα κατατόπια

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...