Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΜΟΡΦΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ Ν. ΜΑΚΡΗ Κ ΓΥΡΩ?

xelonaki

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

είχα κλείσει ημ/μηνία για τη βάφτιση του μπέμπη μας στον Αγ. Παντελεήμονα Κακιά Θάλασσα αλλά δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο γύρω για τραπέζι και θα αλλάξουμε περιοχή.

Θεωρώ οτι η εκκλησία αυτή είναι μοναδική για παραθαλάσσια αλλά ποιό εκκλησάκι είναι παραπλήσιο απο τα παρακάτω? Η' ξέρετε κάποιο άλλο αντίστοιχα όμορφο στις περιοχές γύρω απο Ν. Μάκρη που έχω βρεί χώρο?

http://www.teras.gr/prg/theme_page.asp?xParam=141&xSParam=&xCatParam=7

Έχω βρεί: Αγ. Κυριακή και Αγ. Ανδρέας στη Ν. Μάκρη, τον Αγ. Νικόλαο στη Ραφήνα (επιτρέπονται μυστήρια εκεί που ο πρωθυπουργός είναι τέως?), Αγ. Σπυρίδων Πόρτο Ράφτη, Αγ. Μαρίνα Πόρτο Ράφτη

Αγ. Ανδρέας Ν. Μάκρη

http://www.teras.gr/prg/theme_page.asp?xParam=147&xSParam=&xCatParam=7

Αγ. Κυριακή Ν. Μάκρη

http://www.teras.gr/prg/theme_page.asp?xParam=56

Αγ. Σπυρίδων Πόρτο Ράφτη

http://www.teras.gr/prg/theme_page.asp?xParam=84

Αγ. Μαρίνα Πόρτο Ράφτη

http://www.teras.gr/prg/theme_page.asp?xParam=81

Αγ. Νικόλαος Ραφήνα

http://www.teras.gr/prg/theme_page.asp?xParam=55

Θα με βοηθήσετε?

Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Αν τη βάφτιση την κάνεις καλοκαίρι,με τίποτα στον Άγιο Ανδρέα.Εκεί είχαμε κλείσει αρχικά για τον μικρό μας και ευτυχώς το αλλάξαμε μια βδομάδα πριν.Όλη η αλάνα δίπλα στην εκκλησία ¨πήζει¨ στο αυτοκίνητο και από το διπλανό κλαμπ ακούγεται δυνατά μουσική και τις απογευματινές ώρες.

Πολύ όμορφο εκκλησάκι είναι η Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο Ζούμπερι.Δεν είναι δίπλα στη θάλασσα,είναι κοντά βέβαια,και είναι μέσα στα πεύκα.Πήγαινε να το δεις και αυτό,πιστεύω θα σου αρέσει.

Την έχω δεί την εκκλησία που λές σε φωτογραφίες...μου αρέσει πολύ αλλά θέλω να είναι δίπλα σε θάλασσα οπως στη κακιά θάλασσα που είναι σε παραλία, ούτε καν σε λιμάνι :rolleyes:. Μάλλον μας βλέπω προς την Αγ. Κυριακή Ν. Μάκρη...που είναι σε λιμάνι:?. Οι άλλες μάλλον είναι λίγο μακριά.Ευχαριστώ πάντως!

Διαφημίσεις

Μιας και μενω και εγω στην περιοχη, να σου πω τα εξης:

Αγ. Κυριακη ειναι πολυ ομορφα, αλλα λιγο δυσκολη η προσβαση... Το σκεφτομουν και εγω, αλλα δεν το κανονισα για εκει για αυτο το λογο.

Αγ. Νικολαος Ραφηνα......απλα τελεια! Μαγευτικα! Το απολυτο ξωκλησι! Αλλα και εγω δεν

ξερω αν επιτρεπονται μυστηρια εκει.

Μεταμορφωση Σωτηρος οντως πολυ ομορφο (αλλα καμια 200αρια μετρα απο τη θαλασσα)

Αλλα για μενα η ομορφοτερη εκκλησια ειναι η Κοιμηση της Θεοτοκου στο Ματι Ν. Μακρης

(επισης περιπου η ιδια αποσταση απο θαλασσα.)

Δεν ειναι εκκλησακι ομως, ειναι εκκλησια μεγαλουτσικη με πολυ ομορφο προαυλιο χωρο.

Ο,τι θες για πληροφοριες, τηλεφωνο κτλ στη διαθεση σου.

Εκει βαφτισα το μεγαλο γιο και βαφτιζω και φετος το μικρουλι μου.

Αληθεια, για τραπεζι ποιο χωρο εχεις επιλεξει?

κορίτσια την είδα την εκκλησία και είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!(για τα "γούστα" μου)

Είναι πολύ όμορφη και εσωτερικά, απο τις πιο ωραίες που έχω δεί αλλά και εξωτερικά...απλά το θέμα της βάπτισης θα είναι παιδικές καλοκαιρινές διακοπές και άν δείτε τις φωτο στο link που έβαλα για τον Αγ. Παντελεήμονα στη Κακιά θάλασσα θα καταλάβαιτε τί εννοώ.

Η Αγ. Κυριακή δεν είναι αυτό που είχα στο μυαλό μου αλλά μετά τη πρώτη και τον Αγ. Νικόλαο Ραφήνα τη θεωρώ αρκετά όμορφη.

-Τί εννοείς για την πρόσβαση όμως για την Αγ. Κυριακή? Δεν έχω πάει ακόμη, δεν έχει χώρο για παρκινγκ? Πώς είναι, μπορείς να μου περιγράψεις?

Σχετικά με το τραπέζι μετά έχω πάρει τιμές απο το "ψήνεσαι?" στο λιμάνι, δεν έχω πάει ακόμη. Θα πάμε τη Κυριακή για φαγητό.

-Εσύ που έκανες το τραπέζι στο πρώτο παιδάκι και που θα κάνεις για το δεύτερο?

Ούτε και με αυτή την εναλλακτική της ταβέρνας είμαι ικανοποιημένη αλλά τί να κάνω...που είχα βάλει στο μάτι στη κακιά θάλασσα ένα μπαράκι καταπληκτικό με φοβερή διακόσμηση αλλά ο ιδιοκτήτης είναι εξαφανισμένος, παίρνω ξαναπαίρνω...τίποτα!

Ευχαριστώ και πάλι και να χαίρεστε όλε τα παιδάκια σας!

Χelonaki καλημέρα!!! Εγώ και έχω παντρευτεί και έχω βαφτίσει το παιδί μου στην Αγ. Κυριακή. Είναι ένα μικρό εκκλησσάκι πάνω στη θάλασσα. Όντως η πρόσβαση είναι ένα θέμα, δηλ. θα πρέπει να ενημερώσεις τον κόσμο για να παρκάρει πριν φτάσει στην εκκλησία, γιατί έχει μόνο ένα πολύ μικρό δρομάκι και γίνεται ψιλόμπλέξιμο με τα αυτοκίνητα. Εγώ γενικά δεν είχα πολλούς καλεσμένους και είχα τυπώσει και οδηγίες για το που να παρκάρουν. Στον Άγιο Νικόλαο στη Ραφήνα μέχρι πρόσφατα δεν γίνονταν μυστήρια λόγω του Καραμανλή αλλά δεν ξέρω μήπως τώρα τε έχουν επιτρέψει ξανά (γιατί παλιά γινόντουσαν). Για το κάτι ψήνεται δεν έχω ιδία άποψη γιατί είναι σχετικά καινούργιο και δεν έχω πάει ακόμη. Ότι άλλο χρειάζεσαι μπορείς να με ρωτήσεις.

xZBdp3.png

xelonaki εμεις την Αγ. Κυριακη την γνωριζουμε οικογενειακως, εχουμε κανει εκει ευχελαια, αρτοκλασιες, κτλ. Για μενα ειναι πολυ κατανυκτικα και αν και δεν εχω ακομα παιδακι, εκει θα ηθελα να το βαφτισουμε οταν με το καλο ερθει. Οντως ειναι λιγο περιεργος ο δρομος, αλλα με ενα χαρτη στο προσκλητηριο δεν θα δυσκολευτει ο κοσμος.

Οσον αφορα το τραπεζι, δεν ξερω τι εχεις στο μυαλο σου και τι τιμες, αλλα εχω να σου προτεινω τα Αστρα http://www.astra-club.gr/greek/index.htm. Οι γονεις μου και η παρεα τους πηγαινουν συχνα και ειναι ξετρελαμενοι. Μαλιστα διοργανωνουν εκει ονομαστικες γιορτες κτλ με fix τιμη (γυρω στα 20-25 ευρω το ατομο με εκπληκτικο φαγητο). Αν σου αρεσει ο χωρος, ρωτα και παζαρεψε το.

LQvip2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν............

Για να πας στην Αγία Κυριακή πρέπει όντως να παρκάρεις νωρίτερα, γιατί ο χώρος που μπορείς να παρκάρεις εκεί είναι πολύ περιορισμένος (δεν ξέρω βέβαια πόσο κόσμο θα έχεις). Επιπλέον, για να φτάσεις με το αυτοκίνητο ως εκεί, το δρομάκι είναι πολύ στενό (χωράει μόνο ένα αυτοκίνητο) και διπλής κυκλοφορίας...........

Τα "Άστρα" που προτείνει η Ellain είναι όντως ένας πολύ όμορφος χώρος, με πισίνα, γκαζόν κτλ, πολύ προσεγμένος και με πολύ ωραίο φαγητό. Είχα ρωτήσει για βάφτιση τον Οκτώβριο 2008 και είχαν πει 37 . Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε και έχουν κατεβάσει τις τιμές.....

Εγώ βάφτισα το Μάη του 2009 στο Ξενοδοχείο Ματι στην ομόνυμη περιοχή. Παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, θέα θάλασσα φυσικά, φοβερό φαγητό, καταπληκτικό σέρβις με τιμή για σερβιριστό φαγητό 35 . Στην τιμή περιλαμβάνεται και ο στολισμός του χώρου.

Φέτος θα κάνω τη βάφτιση στο ξενοδοχείο Aquamarina΄, πάλι στην περιοχή Μάτι. Θα έχω μπουφέ με 34 . Δεν έχω δοκιμάσει το φαγητό τους, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

Ένας χώρος κοντά στη θάλασσα είναι το Divers Στο Ζούμπερι, συνεργάζεται με catering. Έχω μια φωτό από εκεί και μπορώ να στη στείλω με email.

Για να μη γεμίζω το τόπικ με ανάλυση για όλα τα μαγαζιά της περιοχής μου, αν θες στείλε μου π.μ. με αριθμό ατόμων που θα έχεις στο περίπου και τι ποσό είσαι διατεθειμένη να δώσεις, ώστε να σου γράψω για αντίστοιχα μαγαζιά!

Έχω ρίξει τρελό ψάξιμο!!!!!!!!

Τα φιλιά μου,

Μαρία

elenasteraki, ΄τί εννοείς τοι πριν, γίνονταν μυστήρια στον Αγ. Νικόλαο, πρίν βγεί πρωθυπουργός? Γιατί άν έιναι έτσι μπορεί να επιτρέπονται τώρα.

Ευχαριστώ!

Xelonaki δες το θέμα που άνοιξα "βάπτιση στην Πάρο ή στη Νέα Μάκρη" και θα δεις ένα κατεβατό πληροφορίες που έχω βάλει για να βοηθήσω κι εγώ την κατάσταση.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1458966#post1458966

Κορίτσια αν και το εκκλησάκι Αγιος Νικόλαος στη Ραφήνα είναι πολύ όμορφο, δεν γίνονται πλέον μυστήρια καθώς ρώτησα την ίδια τη Μητρόπολη και μου είπαν ότι απαγορεύονται τα μυστήρια σε παρεκκλήσια. Τώρα θα μου πεις και οι άλλες εκκλησίτσες στις οποίες αναφερόμαστε παρεκκλήσια θεωρούνται αλλά γίνονται μυστήρια γι'αυτό τσέκαρα και με τον παπά που είναι στην ενορία όπου ανήκει και μου είπε τα ίδια. Το ξεχνάμε αυτό.

Τον Αγιο Ανδρέα δεν θα τον πρότεινα, παρόλο που ήταν το παρεκκλήσι ακριβώς δίπλα στο Tango που κάναμε τη δεξίωση του γάμου γιατί έχει γύρω γύρω τσιμέντο και γίνεται πανικός από τα αυτοκίνητα δηλ.βαφτίζεις και η θέα σου είναι αυτοκίνητα:eek:

Εμείς πήγαμε στα Αστρα και μας είπε 37-38/άτομο και 32 ευρώ σε ένα μπροστινό χωρο δίπλα σε έναν παιδότοπο. Δεν μου άρεσε το δεύτερο γιατί είχε φασαρία από τη Μαραθώνος και για το πρώτο μας φάνηκε ακριβό γι'αυτό που προσφέρει. Στην ταβέρνα ψήνεσαι πήγα κι εγώ ευγενέστατοι, μου φάνηκε ωραίο μαγαζί, μοντέρνο και οικονομικές τιμές. Του έδωσα το τηλέφωνο, το e-mail μου, μου είπαν ότι οπωσδήποτε σε μια βδομάδα θα με πα΄ρουν τηλέφωνο, θα μου προτείνουν μενού κτλ κι ακόμα περιμένω μετά από 3 μήνες. Δεν το θεωρώ καθόλου επαγγελματικό.

Δες αυτό που σου είπα στην αρχή κι αν θες κι άλλες πληροφορίες πολύ ευχαριστως

Ευχαριστώ μαμά Νατάσσα,

είχα δεί το θέμα σου. Δηλαδή κάποιο άλλο εκκλησάκι που να είναι δίπλα στο κύμα δεν υπάρχει? Ούτε στη Ραφήνα, αφού στον Αγ. Νικόλαο δεν γίνεται?:evil::evil::evil:

Εγώ αντιθέτως με εσένα έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη με το "Ψήνεσαι?" και την άμεση αντίδρασή τους. Πήρα τη προηγούμενη Τετάρτη μεσημέρι κι επειδή ο υπέυθυνος έλειπε μου είπαν οτι θα με καλέσει 5-6 και 6 με πήρε. Πολύ εξυπηρετικός άπο το τηλ. και μου είπε οτι μέχρι τη Κυριακή θα έχω τα 2 εναλλακτικά μενού που ζήτησα και Σάββατο απόγευμα τα είχε στείλει!

Έπαθα πλάκα με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό αυτού του ανθρώπου:shock:. Ζήτησα 2 μενού με 18€/άτομο και 20€ αντίστοιχα και τα 2 είναι πολύ πλούσια με 5 ορεκτικά, σαλάτες και 3 κυρίως με κρεατικά διάφορα.

Μήπως δε σημείωσε σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας σου και δεν μπορούσε να σε βρεί μετά?

Τέλοςπάντων, μένει να πάμε να δοκιμάσουμε τα φαγητά και να δούμε το χώρο απο κοντά για να αποφασίσουμε.

Σχετικά με τα bar εκεί, ξέρεις κάποιο συγκεκριμένο να μου πείς για να κοιτάξω? Να είναι μικρούλι όμως γιατί θα έχω 100 άτομα περίπου, δε θέλω να γίνεται της τρελλής απο άλλο κόσμο. Μένω Πολύγωνο Ν. Φιλοθέη και δεν πολυσυχνάζω Ν. Μάκρη.

Για το ξενοδοχέιο στο Μάτι, μπορείς να μου στείλεις πμ για ενοικίαση χώρου? Πώς το λένε? Θα μπορώ να έχω coctail μπουφέ στην εξέδρα με καναπέδες και όχι ροτόντες?

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις!:confused:

Α! Κι εγώ αν ήμουν στη θέση σου στη Πάρο θα έκανα τη βάφτιση!Στο δεύτερο σε κάποιο νησί σίγουρα!

Με το καλό οι βαφτίσεις μας και να τα χαιρόμαστε!

Κορίτσια που είναι η ταβέρνα "Ψήνεσαι" ? Εγώ θα κάνω την βάπτιση στο εκκλησάκι του Σωτήρος στο Ζούμπερι μιας και έχουμε εκεί εξοχικό και εκτός από catering θα ήθελα να έχω και την εναλλακτική ενός άλλου χώρου.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Διαφημίσεις

elenasteraki, ΄τί εννοείς τοι πριν, γίνονταν μυστήρια στον Αγ. Νικόλαο, πρίν βγεί πρωθυπουργός? Γιατί άν έιναι έτσι μπορεί να επιτρέπονται τώρα.

Ευχαριστώ!

Ναι xelonaki αυτό εννοώ. Γενικά επειδή παίζει και το θέμα με τα παρεκκλήσια που λέει κάποια άλλη κοπέλα το βλέπω δύσκολο το συγκεκριμένο εκκλησάκι (έχω πάει σε γάμο φίλης μου πριν χρόνια και ήταν φανταστικά). Αν όμως σου αρέσει πολύ παλεψέ το γιατί τη χρονιά που παντρευόμουν είχε βγει αυτή η οδηγία για τα παρεκκλήσια-έξωκκλήσια κλπ και ο παπάς μας είχε πει ξεχάστε το αλλά εμείς πήγαμε στη Μητρόπολη (ή Αρχιεπισκοπή δεν θυμάμαι) στην Κηφισσιά που άνηκει η Αγία Κυριακή και είχαμε κάνει αίτηση για να μας δοθεί άδεια. Στη βάφτιση όμως ο παπάς δεν μας είχε ζητήσει κάτι αντίστοιχο και από ότι κατάλαβα πήγαινε ανάλογα με τα κέφια του ή απλά είχαν χαλαρώσει λίγο τους περιορισμούς....

xZBdp3.png

Κορίτσια,

είχα πάει παλιά κι εγώ σε γάμο και σε βάπτιση στον Αγιο Νικόλαο στη Ραφήνα και ήταν πολύ όμορφα, γι'αυτό το 2007 που παντρεύτηκα θέλησα να κάνω εκεί το μυστήριο. Δεν άφηναν όμως κι έτσι υπέθεσα λόγω πρωθυπουργού. Ετσι πήρα φέτος το Νοέμβριο τηλέφωνο στη Μητρόπολη και μου είπαν ότι δεν έχει να κάνει με τον Καραμανλή. Εχει βγει οδηγία ότι δεν επιτρέπονται μυστήρια σε παρεκκλήσια. Ομως επειδή έχει να κάνει με τον παπά που είναι υπεύθυνος στην ενορία και ανήκει εκεί το κάθε παρεκκλήσι πήρα τηλέφωνο και σε αυτόν και μου είπε ότι δεν γίνονται. Καρατσεκαρισμένο δηλαδή. Σε αντίθεση με αυτό, στα παρεκκλήσια Αγία Κυριακή και Μεταμόρφωση Σωτήρος γίνονται. Εχει να κάνει και με τον παπά λοιπόν.

Το "Ψήνεσαι" βρίσκεται στην παραλία της Νέας Μάκρης όπου βρίσκονται όλες οι ταβέρνες στη σειρά. Είναι μοντέρνο κι όμορφο, τα πάντα λευκά με πράσινες πινελιές αν θυμάμαι καλά, εγώ θα το προτιμούσα γιατί μου φάνηκε και οικονομικό. Δεν έχω δοκιμάσει το φαγητό. Δεν έχω άποψη για άλλες ταβέρνες στη Νέα Μάκρη. Να έχετε υπόψη σας ότι Σαββατοκύριακα στη Νέα Μάκρη Ιούνιο, Ιούλιο γίνεται χαμός και υπολογείστε ότι μπορεί να βρείτε πολλή κίνηση για να πάτε αν κάνετε τη βάπτιση μεσημέρι. Πάει ο κόσμος για μπάνιο και καποιο άλλοι για φαγητό και γίνεται της κολάσεως.

Το ξενοδοχείο Ματι θα το βρεις στο http://www.matihotel.gr, είναι πιο όμορφο στο live του και η κυρία που είναι υπεύθυνη, είναι πολύ εξυπηρετική και επειδή το έχω δει στολισμένο είναι πολύ ωραίο. Αν κάνουν αυτό που θες δεν το γνωρίζω, μίλησε με την κυρία Νατάσα.(δεν είμαι εγώ απλή συνωνυμία!!!). Φαγητό πολύ καλό, εξυπηρέτηση και μπουφέ μου είπε γύρω στα 40 ευρώ.

Οπως έχω ξαναπεί εμείς κάναμε το γάμο μας στο Tango club. Κολλητά στο κλαμπ έχει ένα χώρο με deck υπερυψωμένο με θέα τη θάλασσα που είναι εξαιρετικός. Ισως εκεί να μπορείς να κάνεις αυτό το τύπου cocktail που θες. Πλέον το χειρίζεται το catering http://www.multitaste.gr, δεν ήταν το δικό μας, μου είπε ότι έχουν κάνει αλλαγές στο χώρο, τις οποίες δεν γνωρίζω. Αξίζει πάντως να τους πάρεις τηλέφωνο γιατί στην τιμή περιλαμβάνουν και κάποιες παροχές που εξυπηρετούν αν έχεις και παιδάκια καλεσμένα. Λίγο προσοχή γιατί έχω ακούσει ότι πλέον εκεί το κλαμπ λειτουργεί από το πρωί σαν καφέ, οπότε μήπως έχετε πρόβλημα με μουσική. Τσέκαρέ το

Για τα bar έχει στην παραλία του Μαραθώνα πολλά αλλά για μεσημέρι δεν τα συστήνω γιατί καλοκαίρι γίνεται της μουρλής. Δεν ξέρω κάτι άλλο.

Για μένα πρέπει να πάτε να δείτε τις εκκλησίες από κοντά και τα μέρη γιατί αυτό είναι το καλύτερο για να δείτε τι ταιριάζει στα γούστα και τις ανάγκες σας.

Οποια κοπέλα θέλει τηλέφωνα από εκκλησίες ή κάτι άλλο που μπορώ να βοηθήσω ας μου στείλει πμ

Χελωνάκι καλά κάνεις και κοιτάς προς Νέα Μάκρη αλλά στη θέση σου επειδή απ'ότι κατάλαβα μάλλον ταιριάζουν τα γούστα μας θα το κυνηγούσα αυτό στην Κερατέα. Κι αν έχει μπαράκι από κάτω όπως λες, θα είναι τέλειο. Προσπάθησε να τον βρεις τον τύπο.

Εχω και κάποιες φωτό, θα ψάξω το Σου Κου να τις βρω. Επιτρέπεται άραγε να τις αναρτήσω???

Κορίτσια που είναι η ταβέρνα "Ψήνεσαι" ? Εγώ θα κάνω την βάπτιση στο εκκλησάκι του Σωτήρος στο Ζούμπερι μιας και έχουμε εκεί εξοχικό και εκτός από catering θα ήθελα να έχω και την εναλλακτική ενός άλλου χώρου.

Είναι πολύ όμορφο εκκλησάκι, εκεί παντρευτήκαμε. Επιτρέπεται το catering εκεί? Θα το κάνετε μεσημέρι ή απόγευμα?Ημερομηνία??

Με το καλό

Μαμά Νατάσσα σ'ευχαριστώ και πάλι!

Τον βρήκα!Αλλά τον ακούω λες και μου κάνει χάρη για να συναντηθούμε, ίσως να είναι έτσι "βαρύς" ο τύπος του...θα δείξει, θα πάμε τη Κυριακή να μιλήσουμε απο κοντά και άν δούμε τα σκούρα (γιατί μετά απο αυτό δεν τον πολυεμπιστεύομαι) θα πάμε στη Ν. Μάκρη. Όμως θα πάρω και για τον Αγ. Νικόλαο;)

Βάλε φωτος όμως! κι άν έχεις κι απο τον χώρο που λές δίπλα απο το Tango!

Ευχαριστώ!:D

• 4 εβδομάδες μετά...

αν και ανοίξαμε αλλο΄το θέμα πήρα στο ξενοδοχείο το Ματι και μου φάνηκε υπερβολικά ακριβό δνε έχει ούτε επιδόρπιο στην τιμή και ζητάει τόσα χρήματα Το άλλο στο aquamarina τι περιλαμβάνει? Μπορείς ν μου πεις. Ρώτησα και στο ξενοδοχείο μυρτο ΄που έχει πολύ ωραίο χώρο και μέσα στην τιμή την διακόσμηση και οι τιμές κυμαίνονται από 35-48. Υπάρχουν μέσα στο internet. Τελικά πάνω κάτω παντού τα ίδια βγαίνουν ίσως τελικά επιλέξω το κτήμα με τα 35 να τελιώνω γιατί απογοητέυτηκα. Ειναι τραγικό να ζητάνε τέτοια ποσά. Πήρα σε πολύ γνωστό club restaurant και τους ρωτησα εαν δίνουν τον ΄χωρο για ένα φαγητό 70 ατόμων και ενώ πέρισυ υπήρχε μπουφές κάθε κυριακή φούλ με 25 ευρώ όταν λες βάφτιση τα φουσκώνουν μου είπε μια τιμή φέυγα και όταν είπα να μειώσουμε τα φαγητά για να κατέβει η τιμή ακούστε τι μου είπε. Δεν αλλάζει η τιμή γιατί θα αναγκαστούν να αυξήσουν την ποσότητα στα άλλα. Λες και είμαστε χαζοί δηλαδή αν μου βγάλει 3 σαλάτες τα ορεκτικά , δύο κρέατα θα πληρώσω το ίδιο γιατί θα ανεβάσει τις ποσότητες στα άλλα. Εκμεταλευτές. Εαν πας σε ένα ξενοδοχείο να φας ένα βράδυ πόσο θα πληρώσεις 40 ευρώ που ζητάνε? Ελα μωρέ κορόιδα μας έχουν πιάσει μάθανε τώρα να ζητάνε για τους κήπου των σπιτιών τους 1500 ευρώ ενοίκιο ενώ είναι παράνομοι. Ετσι μου έρχεται να ανέβω στην πατρίδα μου και να το βαφτίσω εκεί μόνο γονείς και κανα δύο φίλοι. Εκλεισε η ξαδέλφη μου σε σούπερ ξενοδοχείο σερβιριζόμενο για γάμο με 15 ευρώ και έπαθα εγκεφαλικό όταν άκουσα την τιμή. Εκει δηλαδή τι είναι και εδώ τα κοπανάνε που έχει και τόσο ανταγωνισμό.

k4xS.jpg

Μελίνα μου, έχω τα μενού (2) του Aquamarina, αν θες δώσε μου ένα φαξ να σου τα στείλω.

Πάντως έχει πολλές σαλάτες, κρέατα και περιλαμβάνει και το γλυκό (παγωτό).

Μιλάμε για πολύ πλούσιο μπουφέ και τιμές 34 ? και 20 ? τα παιδιά κάτω των 12 ετών.

Μελίνα δοκίμασε το ξενοδοχείο που σου προτείνει η MAriaeva, φαίνεται πολύ καλή τιμή. Δυστυχώς έτσι είναι όπως τα λες, όταν λες για βάπτιση ανεβάζουν πολύ τις τιμές, δεν βρίσκεις άκρη παρά μόνο αν πας σε ταβερνάκι κι αυτό θα στο χρεώσουν περισσότερο απ' ότι αν πήγαινες να φας με την παρέα σου. Εγώ γι'αυτό απογοητέυθηκα και αποφασισα ότι είναι καλύτερα στην Πάρο. Τα δώσαμε στο γάμο αλλά στη βάπτιση δυστυχώς είμαστε πιο σφιγμένοι. Επίσης, ο Ιούνιος, Ιούλιος και Σεπτέμβριος είναι μήνες που γίνεται χαμός οπότε αν θέλουμε πιο οικονομικά πρέπει είτε να το κάνεις καθημερινή είτε σε κάποια άλλη χρονική περίοδο.

θα σου δώσω του άντρα μου αύριο γιατί τώρα δεν είναι να τον ρωτήσω. Μου ακούγεται καλό και αφού το έψαξες. Ο χώρος είναι εξίσου ωραίος όπως στο ΜΑΤΙ?

Πάντως σέυχαριστώ πολύ είσαι πολύ εξυπηρετική. Τελικά σε ποιά εκκλησία θα το βαφτίσετε γιατί εσύ ξέρεις καλά την περιοχή.

Μελίνα μου, έχω τα μενού (2) του Aquamarina, αν θες δώσε μου ένα φαξ να σου τα στείλω.

Πάντως έχει πολλές σαλάτες, κρέατα και περιλαμβάνει και το γλυκό (παγωτό).

Μιλάμε για πολύ πλούσιο μπουφέ και τιμές 34 ? και 20 ? τα παιδιά κάτω των 12 ετών.

k4xS.jpg

θα σου δώσω του άντρα μου αύριο γιατί τώρα δεν είναι να τον ρωτήσω. Μου ακούγεται καλό και αφού το έψαξες. Ο χώρος είναι εξίσου ωραίος όπως στο ΜΑΤΙ?

Πάντως σέυχαριστώ πολύ είσαι πολύ εξυπηρετική. Τελικά σε ποιά εκκλησία θα το βαφτίσετε γιατί εσύ ξέρεις καλά την περιοχή.[/quote

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Είναι όμορφο ξενοδοχείο, αλλά αν έχεις πολλά άτομα και είναι μεσημέρι, κάνει τη δεξίωση σε εσωτερικό χώρο που στη συνέχεια του έχει χώρο με γκαζόν. Ο χώρος αυτός είναι περιφραγμένος και εγώ εκεί θα έχω τα πιτσιρίκια είτε με κλόουν είτε με διάφορα παιχνίδια.

Για να δεις το ξενοδοχείο μπες στο http://www.aquamarina.gr

Οσον αφορά την εκκλησία, θα τον βαφτίσουμε στην Κοίμιση Θεοτόκου στο Μάτι. Εκεί βαφτίσαμε και τον μεγάλο μας και ήταν πολύ όμορφα και ο παπάς είνα φοβερός.

Δες εδώ: http://www.anthopolia.net/ekklisies.asp

Δες και τις υπόλοιπες εκκλησίες και για όποια σε ενδιαφέρει σε ενημερώνω.

Πάντως να κάνεις δεξίωση σε κάποιο ξενοδοχείο στο Μάτι, τότε σε βολεύει η εκκλησία που θα το κάνω και εγώ.

Xelonaki δες το θέμα που άνοιξα "βάπτιση στην Πάρο ή στη Νέα Μάκρη" και θα δεις ένα κατεβατό πληροφορίες που έχω βάλει για να βοηθήσω κι εγώ την κατάσταση.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1458966#post1458966

Κορίτσια αν και το εκκλησάκι Αγιος Νικόλαος στη Ραφήνα είναι πολύ όμορφο, δεν γίνονται πλέον μυστήρια καθώς ρώτησα την ίδια τη Μητρόπολη και μου είπαν ότι απαγορεύονται τα μυστήρια σε παρεκκλήσια. Τώρα θα μου πεις και οι άλλες εκκλησίτσες στις οποίες αναφερόμαστε παρεκκλήσια θεωρούνται αλλά γίνονται μυστήρια γι'αυτό τσέκαρα και με τον παπά που είναι στην ενορία όπου ανήκει και μου είπε τα ίδια. Το ξεχνάμε αυτό.

Τον Αγιο Ανδρέα δεν θα τον πρότεινα, παρόλο που ήταν το παρεκκλήσι ακριβώς δίπλα στο Tango που κάναμε τη δεξίωση του γάμου γιατί έχει γύρω γύρω τσιμέντο και γίνεται πανικός από τα αυτοκίνητα δηλ.βαφτίζεις και η θέα σου είναι αυτοκίνητα:eek:

Εμείς πήγαμε στα Αστρα και μας είπε 37-38/άτομο και 32 ευρώ σε ένα μπροστινό χωρο δίπλα σε έναν παιδότοπο. Δεν μου άρεσε το δεύτερο γιατί είχε φασαρία από τη Μαραθώνος και για το πρώτο μας φάνηκε ακριβό γι'αυτό που προσφέρει. Στην ταβέρνα ψήνεσαι πήγα κι εγώ ευγενέστατοι, μου φάνηκε ωραίο μαγαζί, μοντέρνο και οικονομικές τιμές. Του έδωσα το τηλέφωνο, το e-mail μου, μου είπαν ότι οπωσδήποτε σε μια βδομάδα θα με πα΄ρουν τηλέφωνο, θα μου προτείνουν μενού κτλ κι ακόμα περιμένω μετά από 3 μήνες. Δεν το θεωρώ καθόλου επαγγελματικό.

Δες αυτό που σου είπα στην αρχή κι αν θες κι άλλες πληροφορίες πολύ ευχαριστως

Κορίτσια γειά σας και από εμένα.... Εμείς έχουμε ένα ζουζουνάκι 7μιση μηνών και λέμε να κάνουμε τον Ιούλιο γαμο-βάφτιση να τελειώνουμε με όλα τα θεία μυστήρια, και από τότε που το αποφασίσαμε (λίαν προσφάτως) ξεκίνησε και το μεγάλο μυστήριο... Πού θα το κάνουμε?????

Δεν έχουμε κλείσει εκκλησία γιατί πρέπει πρώτα να βρούμε ένα χώρο να μας χωράει (450!!!!) και έναν χώρο να είναι προσιτός (μέχρι 45 ευρώ)! Εννοείται πως με αυτά τα λεφτά δεν ψάχνω Σάββατο και εννοείται πως είναι καλοδεχούμενες όλες οι ιδέες αν έχετε κάτι στα υπόψιν και για έξω από την Αθήνα!

mommy natassa στο Tango πόσο σας είχε στοιχήσει? Είναι μεγάλος ο χώρος ή να μην το σκέφτομαι καν??? Στείλε μου pm αν μπορείς!!!!

Thank u.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...