Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Η' ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ??

mommy natassa

Recommended Posts

Stav είναι εισιτήρια που πρεπει να τα εκδώσεις και να τα πληρώσεις άμεσα στο ταξιδιωτικό, δυστυχώς δεν γίνεται κράτηση. Σε περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις ημερομηνία γιατί δεν θα τα χρησιμοποιήσεις δεν γίνεται κι αυτό λόγω πολύ χαμηλού κόστους όπως καταλαβαίνεις. Εγώ έβγαλα εισιτήρια για μας, γονείς, αδέρφια και μερικούς φίλους που ήξερα στάνταρ ότι θα έρθουν και πότε. Πάντως συμφέρει γιατί η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 30 ευρώ οπότε ένα ζευγάρι αντί για 120 ευρώ πήγαινέλα πληρώνει 40 ευρώ!!!!! Κερδίζεις μία διαμονή!!!

Επίσης, τα εισιτήρια για αυτοκίνητο είναι 160 ευρώ πήγαινέλα΄!!!!!!!!!!!!!

πολύ ακριβά δεν είναι??? Νομίζω ότι συμφέρει να νοικιάσεις αυτοκίνητο στο νησί. Εμείς το δικό μας θα το πάρουμε αναγκαστικά γιατί θα το φορτώσουμε από δω αλλά για τους άλλους είναι κρίμα να πληρώσουν τόσο κι εκεί δεν έχει οικονομικά εισιτήρια.

Τα δρομολόγια είναι πολύ συγκεκριμένα δηλ. 07.25 το πρωί και 17.00 το απόγευμα κι επιστροφή την Κυριακή στις 10.45 και 17.00. Διπλοτσέκαρε με το ταξιδιωτικό μήπως για τις δικές σου ημερομηνίες έχει κι άλλα δρομολόγια. Γι'αυτό σου ειπα βγάλτα άμεσα γιατί υπάρχει για κάθε δρομολόγιο μάξιμουμ 20 εισιτήρια. Θα σου στείλω και πμ για ταβέρνα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα σου στείλω Mariaeva μήνυμα με καμμια ιδέα, τώρα τρέχω λίγο αλλά δεν σε έχω ξεχάσει!

Ναι Νατασσα μου, don t worry!

Δε μας εχεις πει το ονομα που θα δωσετε στο μικρουλι σας!

Ναι Νατασσα μου, don t worry!

Δε μας εχεις πει το ονομα που θα δωσετε στο μικρουλι σας!

Εχεις απόλυτο δίκιο... είναι ο μικρός μου Θοδωρής!!!! Εσένα ο μπεμπουλίνος σου??? Πιάσαμε τα διαδικαστικά και ξεχάσαμε την ουσία!!!:P

Λοιπόν θα σκεφτώ κάτι για τα διακοσμητικά και θα σου πω ή θα σου στείλω και φώτο, εμένα θα μου άρεσε το πράσινο μπλε ή κίτρινο πράσινο(πιο φωτεινό). Να σου πω το βατραχάκι μου κάνει πιο χαριτωμένο αλλά το θέμα πρίγκηπας μου φαίνεται ότι έχει πολυφορεθεί... ας με συγχωρέσουν οι μανούλες που το έχουν κάνει ήδη ή το σκέφτονται για τα νινάκια τους. Μου αρέσει γιατί όλες μας σαν πρίγκηπες τους βλέπουμε απλά το έχω δει πολύ σαν ιδέα. Θα σου άρεσε κάτι σε ψαράκια και ενυδρείο??

λοιπόν, εμεις κάναμε τη βάπτιση στις 8 Ιουνίου 1200μμ. Ηταν πολύ ωραια και ειδυλλιακα αλλα ηταν η ώρα που η μικρή κοιμόταν και ήταν μέσα στη γκρίνια.

ο νεοκόρος μου έβαλε 10 πόντους νερό και το μωρό το έκανε κωλοτουμπες ο παπάς για να το βαπτίσει .

επίσης να προσέξετε να πείτε στους καλεσμένους να παρκάρουν απο την πλευρα του golden coast γιατί απο το πεζοδρομο θα μπουκώσετε!!!

εμεις κάναμε το τραπέζι στο κέντρο που βρίσκεται ακριβως δίπλα στο golden coast αλλα δυστυχώς δε λειτουργει πια.

προτεινω όμως το ξενοδοχειο aqua marina στο μάτι που είχαμε κάνει εμεις το γάμο μας.

επίσης στο μαραθώνα υπάρχει η ταβέρνα του λέκκα που εχει πολύ πολύ καλό φαγητό!

στη μάκρη προς την ανατολή εχει την ταβερνα ο τσελιγκας και στο λιμανάκι τη ταβέρνα στενάκι. στα 2 τελευταία δεν έχω πάει αλλά έχω ακουσει καλά λόγια!

επειδή μένω στη μάκρη θα σου πω ότι είναι πολύ πολύ ωραίο μέρος και κάθε σαββατοκυριακο γίνεται χαμός απο κόσμο , ..... αλλά παρος δεν είναι!!!!

Γεια σου γειτόνισσα!

Εχω κλείσει το Aquamarina για τη βάφτιση το Μάιο. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το φαγητό, αλλά θα ήθελα κι τη ική σου άποψη, μιας κ έκανες εκεί το γάμο σου! Ασε που θέλω να πάω κάποιο πρωινό να τραβήξω φωτό του χώρου γιαν να αρχίσω να σκέφτομαι για στολισμό....

Εχεις απόλυτο δίκιο... είναι ο μικρός μου Θοδωρής!!!! Εσένα ο μπεμπουλίνος σου??? Πιάσαμε τα διαδικαστικά και ξεχάσαμε την ουσία!!!:P

Λοιπόν θα σκεφτώ κάτι για τα διακοσμητικά και θα σου πω ή θα σου στείλω και φώτο, εμένα θα μου άρεσε το πράσινο μπλε ή κίτρινο πράσινο(πιο φωτεινό). Να σου πω το βατραχάκι μου κάνει πιο χαριτωμένο αλλά το θέμα πρίγκηπας μου φαίνεται ότι έχει πολυφορεθεί... ας με συγχωρέσουν οι μανούλες που το έχουν κάνει ήδη ή το σκέφτονται για τα νινάκια τους. Μου αρέσει γιατί όλες μας σαν πρίγκηπες τους βλέπουμε απλά το έχω δει πολύ σαν ιδέα. Θα σου άρεσε κάτι σε ψαράκια και ενυδρείο??

Το μικρό μας μάλλον θα το βαφτίσουμε Ιάσονα. Άσχετο όνομα από παππούδες, οπότε είμαστε ακόμα υπό σκέψη γιατί μας αρέσουν αρκετά και άλλα ονόματα. Λέτε να το βάλω σε ψηφοφορία???

Οσο για το θέμα, είμαι ακόμα πολύ μπερδεμένη.. Λέω να πάω στο μαγαζί που θα κανονίσω προσκλήσεις και μπομπο και ό,τι μου αρέσει εκείνη την ώρα........ Έχω και τον άντρα μου που με κοροιδεύει γιατί έλεγα ότι η δεύτερη βάφτιση μας θα είναι απλή, λιτή με τραπέζι σε καμιά ταβέρνα και τελικα θα είναι πιο υπερπαραγωγή από την πρώτη! χαχαχ

Παράλληλα έχω αρχίσει να σκέφτομαι και για το πάρτυ γενεθλίων του μεγάλου μας που θα γίνει μια βδομάδα πριν τη βάφτιση το μικρού.... Στα πρώτα του γενέθλια πέρσι τα κάναμε απλά και οικογενειακά, μόνο με μία τούρτα, μιας και 8 μέρες πριςν τον βαφτίσαμε, ήμουν έγκυος και φυσικά δούλευα! Οπότε φέτος του αξίζει ένα μεγάλο πάρτυ!

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο το Ιάσονας. Μπράβο!!

Οντως το παιδί σου αξίζει το πάρτυ του, αντέχεις να κάνεις πάρτυ γενεθλίων μία βδομάδα πριν τη βάπτιση?? Αξίζεις πολλά συγχαρητήρια!

Οπως σου είπα θα κοιτάξω να σου στείλω καμια φώτο, τώρα θα αρχίσω να ψάχνω και για το δικό μου οπότε θα έχω υλικό μπόλικο. Να σας ενημερώσω ότι πλέον είμαι και "θύμα της κρίσης" όπως λέω χαριτολογώντας καθώς με απέλυσαν οπότε θα έχω χρόνο στη διάθεσή μου να κοιτάξω τη βάπτιση του μικρού Θοδωρή!!!!!

Stav τι έγινε με τα εισιτήρια?

Καλησπέρα, πήρα τηλ. στο πρακτορείο μου αλλά είναι τα εισιτήρια που ξέρω με κράτηση και έκδοση αμεση. Προς το παρόν έχει θέσεις, αλλά εμείς ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει που θα κάνουμε τη βάφτιση...φέρνει αντιρρήσεις ο σύζυγος. Αν αποφασίζαμε άμεσα για Πάρο θα πήγαινα να έπαιρνα κάμποσα να έχω για τους δικούς μου.

Λυπάμαι για τη δουλειά σου. Σε τι τομέα δούλευες?

GUryp2.png

πιστεύω κάθε εμπόδιο σε καλό, θα δείξει, στον τομέα της διαφήμισης ήμουν.

Αν επιτρέπεται γιατί έχετε δίλημμα για την Πάρο?

λόγω κόστους ή απόστασης?

πιστεύω κάθε εμπόδιο σε καλό, θα δείξει, στον τομέα της διαφήμισης ήμουν.

Αν επιτρέπεται γιατί έχετε δίλημμα για την Πάρο?

λόγω κόστους ή απόστασης?

Εύχομαι τα καλύτερα. Ήμουν κι εγώ 3 χρόνια στη διαφήμιση και τον έχω μάθει αρκετά καλά τον χώρο...

Εγώ δεν έχω δίλημμα...ο άντρας μου έχει. Πιστεύει πως θα μας έρθει πιο ακριβά και σκέφτεται και τον κόσμο. Φυσικά σήμερα υπολόγισα τα άτομα για εδώ και μου βγαίνουν 250άτομα μεγάλοι και καμιά 50αρια παιδάκια. Αν είναι Πάρο θα είναι γύρω στους 60. Οπότε από τη διαφορά των μπομπονιερών και μόνο βγάζουμε το τραπέζι!!!

GUryp2.png

Διαφημίσεις

Κι εμεις στην αρχή είχαμε ακριβώς την ίδια εντύπωση. Ωσπου τα βάλαμε κάτω και είδαμε ότι επειδή ακριβώς και θα καλέσουμε αλλά και θα έρθουν πολύ λιγότερα άτομα μας βγαίνει μία η άλλη.Το μόνο έξτρα κόστος είναι τα δικά μας έξοδα ως τριήμερο, το οποίο στην τελική μπορεί να το έκανες ούτως ή άλλως. Αν κάτσεις και τα κλείσεις από τώρα, εισιτήρια, ξενοδοχεία κτλ θα πετύχεις καλύτερες τιμές και θα σας έρθει πολύ πιο οικονομικά.

εμείς εδώ υπολογίζαμε γύρω στα 200 άτομα ενώ στην Πάρο μάλλον γύρω στα 60 άτομα. Εγώ σου βάζω και τα μισά, 100 άτομα, πάλι πιο οικονομικά σου έρχεται.

Εχουμε πάει σε γάμο και σε βάπτιση σε νησί και ενώ στην αρχή λέγαμε, ποπο μας βάζουν σε έξοδα κτλ τελικά περάσαμε πολύ ωραία γιατί είναι μία μικρή απόδραση. Μετά αφήνετε και το μωρό σας σε καμιά μαμά ή πεθερά και βγαίνετε έξω εσείς με τους φίλους σας αργά και τα σπάτε!!!!:D

Επίσης, άνθρωποι ης Πάρου μου λένε όλοι ότι αν κανονίσεις πιο νωρίς σε ημερομηνία τη βάπτιση που δεν έχει αρχίσει το πήξιμο της σεζόν και καλύτερο service θα έχεις και πιο διαλλακτικοί στις τιμές θα είναι και νομίζω ότι έχουν δίκιο.

Αποφάσισα την Πάρο γιατί είναι ένα μέρος που αγαπάμε πολύ, θα είναι κάτι ξεχωριστό. σΤο γάμο μας είχαμε πολύ κόσμο, το γλεντήσαμε τώρα στη βάπτιση θέλω κατι πιο προσωπικό με λιγότερα άτομα. Ξέρω ότι για κάποιον τα έξοδα είναι πολλά για να έρθει και γι'αυτό δεν θα παρεξηγήσω κανέναν αν δεν καταφέρει να έρθει. Επίσης, δεν μπορώ τη νοοτροπία να μην το κάνω στο νησί για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος. Το λέω επειδή το έχω ακούσει από πολλούς. Δεν υποχρεώνω κανένα να έρθει, όποιος θέλει έρχεται. Δεν ξέρω αν ακούγομαι κάπως αλλά θέλω να βάζω και τα δικά μου θέλω πιο πάνω από αυτά που "πρέπει" και που έχουμε "υποχρέωση".

Αυτά είχα να δηλώσω αγαπητή φίλη μου

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας...

Αχ mommy natassa μου μέσα στο μυαλό μου εισαι. Κι εμείς κάναμε ανοιχτό γάμο με 450άτομα, δεξίωση, γκλαμουριές κλπ σε κεντρική Αθηναϊκή εκκλησία. Για τη βάφτιση θέλω κάτι πιο πριβέ και ρομαντικό. Έχω υπολογίσει ότα θα βγει μία η άλλη απλά πρέπει αν πείσω τον άντρα μου. Όσον αφορά τα μεταφορικά διαμονή κλπ φέτος οικογενειακώς δικαιούμαστε κοινωνικό τουρισμό. Έχω πει σε όλους να πάρουν φέτος (γονείς, πεθερικά, αδέλφια κλπ) έτσι ώστε στους κοντινούς να βγει δωρεάν η διαμονή και να κάνουμε και τις διακοπές μας. Και έτσι να μην γίνει εγώ λόγω δουλειάς μπορώ να βρω πιο οικονομικά ξενοδοχεία. Αλλά περιμένω την ετυμηγορία του συζύγου...

GUryp2.png

Δείξτου όμορφες φωτογραφίες από την Πάρο με ηλιοβασιλέματα.....

Γράψε σε ένα χαρτί αριστερά πόσο θα πάει στην Αθήνα, μπομπονιέρες, προσκλητήρια κτλ αναλυτικά και δεξιά πόσο στην Πάρο κι έτσι θα συνειδητοποιήσει το πραγματικό κόστος αν τα δει καταγεγραμμένα. Εγώ έτσι τον έπεισα κι έπεισα κι εμένα!!

Γεια σας,

Είμαι σχετικά καινούργια στην παρέα σας και το καλοκαίρι (Τέλη Ιουνίου) θα γίνω και εγώ νονά στην Πάρο. Όντας Παριανή από την πλευρά της μάμας είμαι πολύ χαρούμενη που θα βαφτίσω στο νησί. Αν και πηγαίνω συνήθως καλοκαιρινές μήνες η "κουμπάρα" μου είναι μόνιμη κάτοικος και αν κάποιος θέλει κάποια πληροφορία ευχαρίστως να βοηθήσουμε αν μπορούμε.

Βρε κορίτσια μου καλά...και ιδιαίτερα οι Παριανές κοπέλες. Βοηθήστε με με μία οικονομική ταβέρνα στην Παροικιά ή κάπου τριγύρω...Μίλησα με το Μαράθι, μία ταβέρνα, την ξέρετε? Ακόμη μίλησα με το Μπαλκόνι και το Δελφίνι. Ψάχνω κάτι οικονομικό με τα κλασσικά σαλάτα, κάποιο κρέας και κανένα ορεκτικό. Για πείτε...

GUryp2.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκρισή σας στο θέμα που ξεκίνησα.

Επιτέλους, αποφασίστηκε ο μικρος μας μπεμπούλης να βαπτιστεί στις 3 Ιουλίου στην εκκλησίτσα Ζωοδόχος Πηγή στη Λάγγερη κοντά στη Νάουσα της Πάρου. Οπότε ετοιμάζουμε βαλίτσες για εκεί το καλοκαιράκι!!!:P

Αυτή ήταν η αρχική μου επιθυμία και ευτυχώς κατέληξα σε αυτήν! μετά από σκέψη και τη δική σας συνδρομή.

Mommy Natassa

που θα κανεις τραπεζι μετα?

απλη περιεργεια...............:-)

Mommy Natassa

που θα κανεις τραπεζι μετα?

απλη περιεργεια...............:-)

Καταλήξαμε στο Siparos ένα εστιατόριο με πολύ ωραία κουζίνα, στο δρόμο προς Σάντα Μαράι καθώς προς τα εκεί είναι και το εκκλησάκι. Το ξέρεις??

Καλημέρα!!! Καταλήξαμε και συμφώνησε ο άντρας μου να κάνουμε την βάφτιση στην Πάρο!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που μου τό είπε σήμερα το πρωί.

Mommy Natassa να είμαστε σε επικοινωνία να βοηθηθούμε. Θέλω να μου πεις για φωτογράφο κλπ.

GUryp2.png

Τέλεια λοιπόν Stav!

τελικά θα βαφτίσετε το μωρό σας στην Παναγιά την Εκατονταπυλιανή?

σε βοήθησαν καθόλου οι διευθύνσεις που σου έστειλα?

Τέλεια λοιπόν Stav!

τελικά θα βαφτίσετε το μωρό σας στην Παναγιά την Εκατονταπυλιανή?

σε βοήθησαν καθόλου οι διευθύνσεις που σου έστειλα?

Ναι στην Εκατονταπυλιανή θα το κάνουμε. Έχω ρίξει μια ματια στις διευθύνσεις και από Δευτέρα θα αρχίσω τηλέφωνα.

Λέω τέλη Απριλίου να πεταχτώ αεροπορικώς αυθημερόν να δω από κοντά αυτά που θα έχω κλείσει.

GUryp2.png

stav και mommy natassa, που σίγουρα θα κάνετε εκεί την βάφτιση, όπως και εμείς (!), φωτογράφο βρήκατε; και τι τιμές παίζουν; Αν ξέρει ας μας πει και η nefeli που έχει επαφές με Πάρο.

stav και mommy natassa, που σίγουρα θα κάνετε εκεί την βάφτιση, όπως και εμείς (!), φωτογράφο βρήκατε; και τι τιμές παίζουν; Αν ξέρει ας μας πει και η nefeli που έχει επαφές με Πάρο.

Εγώ δεν έχω βρει ακόμη αλλά από τιμές που ρώτησα και κάποιες προσφορές που μου έστειλαν πάνω κάτω σε δεδομένα Αθήνας είναι.

GUryp2.png

εχω φάει όλη την περιοχή γύρω από την Νέα Μα΄κρη και έχω να πω ότι είναι τελείως εκμετάλλευση οι άνθρωποι μας δουλέυουν για ένα γκαζόν θέλουν 1500 ευρώ και το catering 35-40 eyr;v όταν στην επαρχία σε πολυτελέστατο εστιατόριο ξενοδοχείο και μαγαζιά με το φαγητό κοστίζει 15 ευρώ δηλα΄δη επειδή μένουμε στην Αθήνα πρέπει να μας γδάρουν κιόλας και δεν θέλουν να δώσουν και απόδειξη.Τι θα κάνω βρε κορίτσια που θα ταίσω τον κόσμο μου γύρω στα 60 άτομα τελικά με καλό φαγητό και αξιοπρεπές χώρο? Βοηθήστε

k4xS.jpg

Εγώ δεν έχω βρει ακόμη αλλά από τιμές που ρώτησα και κάποιες προσφορές που μου έστειλαν πάνω κάτω σε δεδομένα Αθήνας είναι.

Αυτό φοβάμαι κι εγώ λόγω Πάρου αλλά να πάρεις από Αθήνα κάποιον πάλι δε συμφέρει γιατί του πληρώνεις τα μεταφορικά.

Δε θέλω να δώσω 800 ευρώ για φωτογραφο/video:evil:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...