Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ιδεες για υποκαταστατο κουβερτουλας αγκαλιας

Recommended Posts

Καλημερα

Οπως εχω ξαναπει ο μικρος μου είναι πολυ δεμένος με την κουβερτούλα αγκαλιας του.

Τωρα που ξαναπηγε βρεφικο (εκανε ενα μεγάλο διαλειμα λογω φοβου της γριπης :oops:) ξαναπερναμε προσαρμογη.

Το θεμα ειναι οτι οπως εχω ξαναπει εδω οτι λογω της γριπης απαγορευονται τα λουτρινα, πορωδη, υφασματινα που μπορουν να πανε απο το ενα χερι στο αλλο.

Πειτε καμια ιδεα να προσπαθησω να τον κανω να δεθει (εστω και λιγο και σαν λυση αναγκης) με κατι αλλο. Πιπιλα εχει , αφηνουν και εκτος του οτι δεν αρκει απο εκει που την εβαζε μονο στον υπνο την εχει κολητη φιλη πια (και εχω καει μια φορα απο πιπιλα δεν θελω ξανα :cry::cry::cry::cry:)

Με το που γυρναει σπιτι παιρνει αγκαλια την κουβερτουλα αγκαλιας και την πιπιλα και αν τα χασει απο το οπτικο του παιδιο γινεται της κακομοιρας.

Θελω κατι που να μην ειναι υφασμα και να μην ειναι πορωδη. Τι μπορει να ειναι αυτο.......

Τι δεν εχω σκεφτει πειτε καμια ιδεα.....

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Τα αγοράκια έχουν έμφυτη κλίση στα αυτοκινητάκια. Μπορείς να του πάρεις ένα αυτοκινητάκι από αυτά τα πλαστικά που κάνουν για μωρά (από τις γνωστές βρεφικές μάρκες παιχνιδιών, fisher price, chico, κλπ).

.....δε νομίζω τάκη....

και εμενα εχει ενα αρκουδακι σπιτι που το σερνει παντου μεχρι και μανταρινι του δινει να φαει...:?

αλλα το εχει συνδιασει μονο με το σπιτι και δεν το ζηταει για το σταθμο.

εμας δεν μας αφηνουν να παρουν τιποτα μαζι τους.

δοκιμασε αυτα τα ανθρωπακια Little people ειναι πολυ ωραια,ή μπορεις να του δωσεις και κατι προτοτυπο οπως ενα δεινοσαυρο πλαστικο.

δοκιμασε αυτα τα ανθρωπακια Little people ειναι πολυ ωραια,ή μπορεις να του δωσεις και κατι προτοτυπο οπως ενα δεινοσαυρο πλαστικο.

πολυ καλη ιδεα. Αυριο ξεκιναω δοκιμαστικα.

Τα αγοράκια έχουν έμφυτη κλίση στα αυτοκινητάκια. Μπορείς να του πάρεις ένα αυτοκινητάκι από αυτά τα πλαστικά που κάνουν για μωρά (από τις γνωστές βρεφικές μάρκες παιχνιδιών, fisher price, chico, κλπ).

Λογω του οτι σπιτι παιζει με αυτα του αδερφου του ως επι το πλειστον τα βρεφικα τα εχει στο φτυσιμο και εκει μου τονισαν να ειναι κατι ασφαλη :?

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...